ΣΟΒΑΡΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ για ΑΑΔΕ: “Σκοπός του κράτους το “σφάξιμο” των μικρών επιχειρήσεων!”

Κοινοποίηση:
ααδε

“Με αφορμή το ντόρο που έχει γίνει στα κανάλια και συγκεκριμένα στο σκαϊ με το κατάστημα της αλυσίδας h&m και την υποτιθέμενη φοροδιαφυγή και το κλείσιμο του καταστήματος θέλω να σας ενημερώσω ότι δεν επρόκειται για φόροδιαφυγή αλλά για την μη διαβίβαση ημερήσιας κίνησης ζ που οφείλεται σε τεχνικό θέμα του internet.
ΤΟΝΙΖΩ ΣΕ ΜΗ ΔΙΑΒΙΒΑΣΗ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΡΟΥΤΕΡ που μπορεί να μην έγινε για διάφορους λόγους.

Έχω υποστεί ακριβώς τον ιδιο διασυρμό επειδή είχε αλλάξει η ip στον εξοπλισμό και δεν διαβιβαζόντουσαν τα ζήτα τα οποία όμως είχαν κοπεί και υπήρχαν στη διάθεση των ελεγκτικών αρχών τα οποία όμως δεν έγιναν αποδεκτά.

Οι υπάλληλοι της ααδε μετά από πρόσκληση που μου έκαναν ζητώντας τα δελτία ημερήσιας κίνηση ζ όπως και τους τα παραχώρησα μαζί με την έκθεση του τεχνικού που διόρθωσε το πρόβλημα με συμβούλεψαν να κάνω ένσταση να συμβουλευτώ δικηγόρο που θα έφτιαχνε και ένα υπόμνημα ο οποίος πληρώθηκε βέβαια για να μου απορρίψουνε το αίτημα της ένστασης και να μου προσδιορίσουν πρόστιμο κάτι που είχαν σκοπό να κάνουν από την πρώτη στιγμή.

Να σημειωθεί ότι αφού ήρθαν στο κατάστημα μου και με ενημέρωσαν ότι τα ζ δεν διαβιβάζονται επικοινώνησα αμέσως με τον τεχνικό που διόρθωσε άμεσα την ip και η διαβίβαση έγινε στο επόμενο τέταρτο. Παρόλα αυτά το κατάστημά μου σφραγίστηκε για δύο μέρες με τον ίδιο ακριβό τρόπο που έγινε και στο h&m

Ο σκοπός του κράτους είναι με τον ένα ή τον άλλο τρόπο να κλείσουνε όλα τα μικρομάγαζα και της μικρές επιχειρήσεις βρίσκοντας τρόπους για να επιβάλλουν πρόστιμα δυσβάσταχτα μην καταστώντας δυνατή τη βιωσιμότητα της επιχείρησης.

Ο δε Πιτσιλης διοικητής ααδε σε ερωτήσεις που έχουνε γίνει στη horeca και στο επαγγελματικό επιμελητήριο έχει δηλώσει ναι υπάρχουν και αυτά και πρέπει να δείξουμε επιείκια, ενώ ο τρόπος που αντιμετωπίζουν τις επιχειρήσεις είναι καθαρά τιμωρητικού χαρακτήρα με καταβολή προστίμων χωρίς καμία προειδοποίηση για το εν λόγο πρόβλημα.

Έχω φτάσει σε σημείο να έχω απελπιστεί γιατί δεν ξέρω τι μου ξημερώνει.

Έχω δύο μικρά παιδιά και τρέμω για το αύριο που ειναι τόσο αβέβαιο.

Δυστυχώς πάμε από το κακό στο χειρότερο και δεν υπάρχει φωνή που να μπορέσει να μας εκπροσωπήσει.

Απευθύνομαι σε εσάς και το Στέφανο γιατί κάνετε αγώνα και το αναγνωρίζουμε.

Συνεχίστε την καλή δουλειά παιδιά.

Με εκτίμηση

Δεμέναγας Δημήτριος”

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Το ξεκλήρισμα της μικρομεσαίας επιχείρησης στήν Ελλάδα έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό.Οργανωμένο σχέδιο η μικρή οικογενειακή επιχείρηση να τελειώσει.Οι μεγάλες Μίζες προέρχονται από τις πολυεθνικές.Το κράτος καθημερινά έχει μόνιμο στόχο το πώς θα τιμωρίση τον μικρό επαγγελματία.Θέλει να τον έχει να ζει με επιδόματα για να τον εκβιάζει.Και όμως ο Έλληνας κοιμάται.Η ΑΑΔΕ αντί να ρίξει πρόστιμο στον εαυτό της που το ΙΝΤΕΡΝΕΤ δεν μεταβιβάζει δεδομένα ρίχνει πρόστιμο στόν ταλαίπωρο μεροκαματιάρη.Έλεος.

  2. Τα ζήτα τα οποία είχαν κοπεί, υπήρχαν στη διάθεση των ελεγκτικών αρχών και δεν έγιναν αποδεκτά παραπέμπουν σε μαφιόζικη τακτική. Σε κάθε πολιτισμένο κράτος που υπηρετεί τους πολίτες οι ελεγκτές θα πέρναγαν πειθαρχικό.
    Ανεξάρτητη Αρχή Διατεταγμένων Εκβιαστών

  3. Ο/Η Ψηφίστε συνταγματικό τόξο και η "τύχη" σας δουλεύει... λέει:

    Αυτό είναι το σχέδιο της ΝΤΠ που ακολουθεί πιστά το καθεστώς Κούλη, με την ανοχή βέβαια όλου του συνταγματικού τόξου. Στόχος είναι να υπάρχουν λίγες μεγάλες επιχειρήσεις που θα μονοπωλούν τα πάντα και όλοι οι υπόλοιποι θα είναι υπάλληλοι της “φάπας”. Καταλάβατε τώρα τι φοβόταν αυτός που ονομάζουν “παλαιοχριστιανό” και γιατί με τόσο μένος τον καταδίωξαν.

  4. Οντως τα εχουν πει για τις μικρομεσαιες επιχειρησεις αυτο που λεει ο φιλος.Και παρολα αυτα συνεχιζουν να παιρνουν 30,40 τα εκατο στις εκλογες.Αντι να τους διωξουμε εμεις με τον τροπο μας στην καλπη μας εχουν κατσικωθει στον σβερκο κ κανουν οτι γουσταρουν αυτοι που δεν ξερουν τι σημαινει μαγαζι,μεροκαματο μισθος και ενσημα.

  5. Μα ο Χατζηδάκης και ο Στουρνάρας το έχουν πει. Πρέπει να κλείσουν οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις, και όποιος δεν γουστάρει να φύγει από τη χώρα.

    Με παραξενεύει τοι γεγονός ότι υπάρχουν και σήμερα άτομα που δεν τους έχουν ακούσει.

    Υπαρκτό Σοσσιαλισμό επιβάλουν στην Ελλάδα. Όλα θα ανήκουν στους καθεστωτικούς ολιγάρχες που ελέγχουν το κράτος και οι υπόλοιποι θα ζείτε με κουπόνια.

    Ούτε η Κίνα δεν έχει τέτοια οικονομία.

Leave a Response