ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ; ΚΑΤΙ ΚΡΥΒΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΔΕΝΔΙΑ. ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΟΝΙ ΜΠΛΙΝΚΕΝ

Κοινοποίηση:
Καταγραφή

Στο νοσοκομείο μετέβη εκτάκτως ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, μετά τη συνάντησή του με τον Αμερικανό ομόλογό του Άντονι Μπλίνκεν.

Ο Ν.Δένδιας πήγε σε ιδιωτικό θεραπευτήριο της Αθήνας, καθώς είχε συμπτώματα βαρέως κρυολογήματος.

 Οι γιατροί, έπειτα από τις απαραίτητες εξετάσεις, χορήγησαν φαρμακευτική αγωγή στον υπουργό Εξωτερικών ο οποίος πλέον έχει επιστρέψει στο σπίτι του.
Ο Νίκος Δένδιας δεν παρευρέθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου εχθές και συγκεκριμένα στο δείπνο που παρατέθηκε από τον πρωθυπουργό στον Αμερικανό ΥΠΕΞ, Άντονι Μπλίνκεν. Όλα τα τεστ στα οποία έχει υποβληθεί ο κ. Δένδιας ήταν αρνητικά στο ενδεχόμενο να νοσεί με Covid-19, ωστόσο είχε εμφανίσει πυρετό.
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

21 Σχόλια

  1. Ευχομαι σε ολη την ΝΔ : ΚΑΛΟ ΨΟΦΟ , ΝΑ ΨΟΦΗΣΕΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ ΣΑΣ Κ ΤΑ ΒΡΩΜΟΣΟΓΙΑ ΣΑΣ !!! Ουτε καν θα σας θαψουμε , οπου ψοφησετε εκει θα μεινετε μεχρι να σαπισετε !!!

  2. μηπως παραεφαγε και επαθε κοψιμο?

  3. Μάλλον ο οργανισμός του παρουσίασε δυσανεξία στην υποχρέωση του να πάει σε δείπνο ως υφιστάμενος.

  4. Μέχρι τις εκλογές για τον νέο αρχηγό στο κόμμα των παιδεραστών θα τον έχει εξοντώσει ο σατανιστής Κούλης.

  5. Θα τα πατήσει τα 100, εμείς θα πεθάνουμε στην ψάθα …

  6. Δεν έχει τίποτα.. απόλυτα υγιης
    .το ίδιο και η Ντόρα..είναι τεχνάσματα από διάφορους που τους συμβουλεύουν με σκοπό την λύπη και την συμπάθεια από την μαζα..ολοι πεθαινουν αλλα ολοι φαίνονται απόλυτα υγιείς…

    1. Πολύ σωστός!!!! Για τον καραφλό μασωνο και πρώην κλητήρα που στεκόταν στην ουρά για να πλήρωσει την ύδρευση και αποχέτευση και τη ΔΕΗ του Ροθτσιλντ δεν ξέρω… Ίσως να έχει κάποιο ιατρικό θέμα….. Το ότι έσκασε και σαν καρπούζι μέσα στο ναό… Κατά την Θεία Λειτουργία στην επίσκεψη του στο Άγιο Ορος, είναι πιθανό. Αλλά για την… αδερφόμανα του Χρυσού…. Έκανε μπαμ απ το πρώτο λεπτό που το ανακοίνωσαν ότι ήταν επικοινωνιακο!!!!

  7. Δυσκολα τα πράγματα με τον Δένδια, Και στο Άγιο Όρος τα βρήκε δύσκολα και έφυγε άρον, άρον. Τον πολεμάνε οι αντίπαλοι, ο Μητσοτάκης. Δεν αποκλείεται. Όταν του μίλησε θερμά ο Μπλίνκεν, φίλε Νίκο. Τότε αρρώστησε. Κάποιος συνομοσιολόγος θα έλεγε ότι του έκανε μάγια ο Μητσοτάκης, για να τον βγάλει από την κούρσα της διαδοχής. Και όλα αυτά μετά την αποχώρηση του Καραμανλή. Έχει δίκιο ο κ. Στέφανος Χίος, πολλά θα γίνουν μέχρι τις εκλογές

  8. Στα τσακίδια ο δικηγόρος του σατανά Ρότσιλντ

  9. Ο Κούλης θα τον ξεκανει το διάδοχο πριν την ώρα του.

  10. Ευχομαι ταχεια αναρρωση στον καταστροφεα νουμερο 2 της ΝΔ! Αδωνι “συγνωμη” Καρατζαφεροπαιδο σε υποβαθμισα!

  11. Τον “έφαγε” το δικηγόρο των Ρόθτσιλντ ο Αμέρικλαν μαν.

  12. Ο μόνος σοβαρός εσωκομματικός αντίπαλος μπροστά στον Κούλη.
    Καλά σαράντα
    Έχουμε και στην Ελλάδα, Ναβάλνι

Comments are closed.