ΣΟΚΑΡΕΙ Η ΓΝΩΣΤΗ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, Χ.ΔΗΜΟΥΛΙΔΟΥ! “ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΗΣ PFIZER ΜΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΣΟΒΑΡΕΣ ΣΩΜΑΤΙΚΕΣ ΒΛΑΒΕΣ” – “ΚΟΛΑΦΟΣ” ΟΣΑ ΓΡΑΦΕΙ ΣΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΗΣ

Κοινοποίηση:
xris000 (1)

Ακολουθεί παρακάτω η ανάρτηση της γνωστής συγγραφέως, Χ.Δημουλίδου σε προσωπική της σελίδα στο ίντερνετ.

Κατατέθηκε επιτέλους η αγωγή 63 σελίδων κατά της Φαρμακευτικής εταιρείας Pfizer, μετά από κάποια καθυστέρηση λόγω παρακολούθησης της πορείας της υγείας μου και  της πλήρους συγκέντρωσης όλων των απαραίτητων ιατρικών εγγράφων και  φωτογραφιών που αφορούσαν τις επιπτώσεις του εμ@-βολίου, στον οργανισμό και το σώμα μου.

Η  δική μου περιπέτεια ξεκίνησε τον Ιούνιο του 2021 μετά την 2η δόση με το συγκεκριμένο εμ@-βόλιο. Από την δεύτερη κιόλας ημέρα ξεκίνησαν οι παρενέργειες.  Επί 6μηνες περίπου έτρεχα σε γιατρούς μέχρι την τελική διάγνωση όπου μετά από κατάθεση σχετικών ιατρικών εξετάσεων και πορισμάτων, πήρα απαλλακτικό από την επίσημη επιτροπή εμ@-βολίων να μη συνεχίσω με την 3η δόση.

Η απάντηση στο εξώδικο που έστειλα στην Φαρμα@κευτική, ήταν το «κερασάκι στην τούρτα» να οργιστώ πραγματικά, διότι  εμμέσως πλην σαφώς, με «άδειασαν», αδιαφορώντας παντελώς για το θέμα υγείας μου που δημιούργησε ψυχολογικά και επαγγελματικά προβλήματα με σημαντική απώλεια κερδών εφόσον δεν μπορούσα να εργαστώ.

Αδιαφορώ πόσα χρόνια θα μου πάρει αυτή η δικαστική εμπλοκή μου, πόσο θα μου κοστίσει, αν βγω ζημιωμένη. Δεν ανήκω στην κατηγορία εκείνων που είναι μόνο λόγια, απαντώ με πράξεις και δεν φοβάμαι  να υψώσω το ανάστημα μου όταν έχω δίκιο, δεν είναι πρώτη φορά που θα τα βάλω με γίγαντα.

Οι εδώ και πολλά χρόνια οργανωμένες επιθέσεις εναντίον μου με σκοπό την διαστρέβλωση της προσωπικότητας μου, του ήθους μου, της πνευματικής μου υπόστασης, της επαγγελματικής μου ικανότητας  υποκινουμένων από άτομα που ήθελαν να με εξαφανίσουν από τον συγγραφικό χάρτη, είναι γνωστές.

Και μετά ήρθαν και τα ελληνικά  hoaxes  που με «έκραξαν» ως ψεκασμένη, ηλίθια, γραφική, αμόρφωτη, συγγραφέας της WC, κλπ κλπ , δεν το έβαλα κάτω. Γεννήθηκα αγωνίστρια, δεν είχα περιθώρια να είμαι κάτι άλλο. Αν τώρα κάποιοι υποτιμούν εσκεμμένα την νοημοσύνη μου, εκείνοι έχουν το πρόβλημα, όχι εγω.

Τα εμ@-βόλια που επιβλήθηκαν με φασιστικό και ύπουλο τρόπο,  «δολοφόνησαν» πολύ κόσμο. Και νεκρή ακόμη θα αρνηθώ να εμ@-βολιαστώ. Δεν με ενδιαφέρει αν χάσω την μάχη ξέρω από τώρα πως έχω κερδίσει το πόλεμο στη συνείδηση του κόσμου και έχω βάλει κι εγώ ένα λιθαράκι στην προσπάθεια να ξυπνήσει ο φοβισμένος κόσμος.

Στέλνω όλη μου την αγάπη και συμπαράσταση στα θύματα των εμ@βολίων και θέλω να γνωρίζουν πως στο τέλος, θα δικαιωθούν. Κάθε μέρα που περνά ο κόσμος ξυπνάει, οι αποδείξεις και ντοκουμέντα είναι πολλά και αδιάψευστα, ακόμη κι εκείνοι που έχουν συμφέροντα να είναι υπέρ, το γνωρίζουν.

Οι ψυχοπαθητικές, προκλητικές, ακατανόητες αντιδράσεις και κινήσεις της κυβέρνησης Μητσοτάκη, επιβεβαιώνουν σκοπιμότητα.

Όλα ήταν προμελετημένα και οργανωμένα να πιάσουν στον ύπνο τους λαούς και να κερδοσκοπήσουν εις βάρος τους. Πιθανόν και οι ίδιοι δεν περίμεναν την τεράστια έκταση παρενεργειών και θανάτων όπως και τον πόλεμο που θα δεχόταν από ανθρώπους όπως γιατροί, υγειονομικοί, απλών άνθρωποι που θεωρούσαν του χεριού τους.

Αυτοί οι ελάχιστοι αντιστασιακοί, άρχισαν όχι μόνο να μιλούν και να καταγγέλλουν αλλά και να μεγαλώνουν πληθυσμιακά, κάθε μέρα και περισσότερο και η φωνή τους να γίνεται όλο και δυνατότερη. Όσοι πιστεύουν ακόμη πως η αλήθεια δεν έχει φωνή  όταν την σκεπάζει το χρήμα, καλύτερα να το ξανασκεφτούν. Καμιά αλήθεια δεν έμεινε για πολύ καιρό στο σκοτάδι. Με τον ένα ή άλλο τρόπο έχει την δύναμη να φωτίζεται.

Τα σκευάσματα  που παρήχθησαν κατά εκατομμύρια και όπως ειπώθηκε αρχικά  για την  προστασία των πολιτών ώστε να μη νοσήσουν από  τον ιό, ήταν «δηλητήρια» που όχι μόνο  αρρώστησαν ένα μεγάλο ποσοστό με παρενέργειες, αλλά έστειλαν πολλούς και στον τάφο…

Πώς να χαρακτηρίσω έναν πολίτη που δεν παρατηρεί, δεν αναρωτιέται, δεν ρωτά, δεν ερευνά, πιστεύει ότι του σερβίρει η τηλεόραση και ηλίθιοι και επιπρόσθετα  επιτίθεται σε αγωνιστές, όπως  υγειονομικούς, γιατρούς, διαβασμένους ή απλούς πολίτες που δεν κοιμούνται;

Με μία λέξη; Έλληνας. Και είναι όλοι τους αμόρφωτοι, άρα επικίνδυνοι πολίτες και τους κατηγορώ ευθέως.

Χρυσηίδα Δημουλίδου

Μυθιστοριογράφος, Ερευνήτρια, Ακτιβίστρια , Άνθρωπος

Επειδή έχω ορατότητα 10%  από το f/b μόνο με δικές σας κοινοποιήσεις θα μαθευτεί.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

44 Σχόλια

  1. Απλώς να ενημερώσουμε ότι η κυρία Δημουλιδου έχει στα χέρια της όλες τις καταγραφές των σελίδων μας με τους χιλιάδες δολοφονημενους στον Ελληνικό χώρο και μας έχει ενημερώσει (μονολεκτικά μεν) ότι τις παρελαβε

  2. Εγώ ότι πει ο Ευαγγελάτος και η Παγώνη…..Έτσι κι αλλιώς δεν το κάνουν για τα λεφτά.. Μας αγαπάνε ξυπνηστεεεεεεεε……..

  3. Όλα αυτά που λέει είναι παρενέργειες από τις μπούρδες που γράφει στα βιβλία της και τα πολλά τσιμπ@@κια

  4. Όσοι είστε υπέρ των εμβολίων, γιατί δεν κάνετε και την 4η δόση ??

  5. όσοι γράφετε εδώ εναντίον της Χ. Δημουλιδου για το θέμα αυτό, εκτος από ειρωνες είστε κ. μισογυνηδες κ. αξεστοι.Σαν κάποια κωλοπαιδα στο σχολείο που γίνονταν σπαστικά κ. στους συμμαθητές τους κ. στους καθηγητές τους.
    φίλο κουληκιασ της κοινωνίας.

  6. Πάντα με έφτιαχνε αυτή η μίλφα, παρόλο που ντύνεται και βάφεται σαν λατέρνα

    1. σπυράκις…σαν σπυρί στον κ@λο που λέμε…σου αρέσει και η γρια του Μακρόν να υποθέσουμε!!

  7. Οποιος πιστευει ακομα οτι τα εμβολια κανουν καλο, μετα απο τοσους θανατους ξαφνικιτιδες και παρενεργειες ειναι απλα ηλιθιος. Εγω εχασα δυο υγιεστατους φιλους μου απο ανακοπη στα καλα καθουμενα και πολλοι απο τους φιλους μου επαθαν παρενεργειες περικαρδιτιδες κα.

  8. Τα παιδιά των Hoaxes έκαναν μαζική έφοδο…

  9. Η γυναίκα είναι πυροβολημένη, πριν μερικούς μήνες έλεγε ότι το εμβόλιο προκαλεί aids και ηπατίτιδα. Παρενέργειες γενικώς και αορίστως μπορούν να προκύψουν από οποιοδήποτε εμβόλιο και φάρμακο, αλλά όχι να φτάνουμε και στα όρια της συκοφαντίας για λίγη δημοσιότητα.

    1. Πίπη – Πιπάκη πες αλεύρι … Η ανοσολογική ανεπάρκεια σε γυρεύει ….

  10. 94.000 θάνατοι το 2021 με πανδημία και θανατικό, 98.000 θάνατοι έως τώρα το 2022 με εμβόλιο και ξαφνικιτηδα. Πηγή, ΕΛΣΤΑΤ

  11. ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΖΕΤΑΙ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ

  12. Αυτή η γυναίκα έχει “αδένες” είπε την αλήθεια, τα τρολάκια και οι haters να σηκώσουν μανικάκι και να κλείσουν ραντεβού

    1. τρίτο πόδι, οπότε έχει πολλούς θαυμαστές για το ταλέντο της, να τους «φτιάχνει» τη διάθεση. Για όλες αυτές τις παρενέργειες που λέει δεν είμαι σίγουρος αλλά οπωσδήποτε φαίνεται ότι της έκανε μεγάλη ζημιά στον εγκέφαλο!

  13. Ανέβασε τους τώρα και ένα βίντεο με την εξολόθρευση από το γενετικό και κλείσε τους το στομα

  14. εσείς όλοι που λέτε ότι δεν το κάνατε το εμβόλιο μην βιάζεστε γιατί τώρα ξεκινάνε τα καλύτερα ….θα δούμε στην συνέχεια πόσα κιλά φρύδια έχετε .

    1. …τι θα γίνει;;; Πες τα σε μας τους “ανυπάκουους” πολίτες να γελάσουμε όπως γελάμε τόσο καιρό με την γενική ΑΠΟΤΥΧΙΑ σας…

  15. Δεν είναι όλες η περιπτώσεις ίδιες! άλλωστε δεν είμαστε όλοι ίδιοι! κάποιον θα τον πειράξει κάποιον άλλον λιγότερο πχ εμένα με πειράζει ακόμα και ένα κομματάκι σοκολάτα με πιάνει αλλεργία! αλλα το εμβολιο δεν με πειραξε στο βαθμο που ακουγα απο τους τριγυρω μου παρενέργειες είχα στην δευτερη και στην τρίτη δόση για τουλάχιστον δυο μέρες δεν μπορούσα να σηκωθώ από το κρεββάτι… και πρήξιμο στο σημείο που έκανα την δόση με πόνο στο σημείο για τουλάχιστον τέσσερις μέρες..
    Δόξα τον θεό καλά είμαι τώρα στο μέλλον τι μπορεί να βγει δεν το ξέρω…υγεια πανω απο ολα….

    1. ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ 5η ΔΟΣΗ ΝΑ ΑΠΟΔΗΜΗΣΕΙΣ.

  16. Συγχαρητηρια κοπελια και μη μασάς εχουν χεστει απανω τους ολοι αυτοι οι ξερολες και ψαχνουν τρυπα να κρυφτουν

  17. Πώς μπορεί να έχει αξιώσεις από μια αγωγή που όπως παραδέχεται μπορεί να πάρει και χρόνια όταν αυτόματα με την δόση του εμβολίου δεν έχεις καμία νομική αξίωση.Εχουν καλύψει τα νώτα τους οι εταιρείες από την αρχη για τέτοια ” αρνητικά περιστατικά επιπλοκές”. Μακάρι να βρεί το δίκιο της αλλά νομίζω είναι χαμένος χρόνος και αγώνας.

  18. Ναι τώρα το θυμήθηκες πως είσαι μαχητική, μετά από 2 δόσεις και αφού σε “έκοψε” γιατί αν δεν πάθαινες τίποτα θα έκανες και τρίτη και τέταρτη. Άντε ρε σούργελο που θα βρίσεις και τους Έλληνες. Νούμερο ε νούμερο.

  19. Το θέμα είναι να ήμασταν σαν λαός έξυπνος κ μαζικά να μην δεχόμασταν να εμβολιαστουμε. Η μεγάλη πλειοψηφία κοιμάται όρθια. Ούτε τώρα έχει καταλάβει τι παίζει. Και αν τους ξαναλεγαν πάλι θα πήγαιναν για το εμβολιακι. Βέβαια 400 χρόνια ραγιά πάνω απ’ το κεφάλι μας είχαμε. Πώς να έχουμε ελεύθερο και αντιδραστικό πνευμα. Απλά για λυπηση είμαστε. Το κλάμα και τα ξενύχτια που έριξα μήπως κάποιο απ’ τα παιδιά μου υποκύψει στην πίεση κ πάει κ εμβολιαστεί.

  20. Ελληνικά hoaxes.. βλάπτουν την αλήθεια.
    Ποιος διεστραμμένος νους τα σκέφτηκε για να ασκεί λογοκρισία;
    Λύκοι με ενδυμα προβάτου οι σημερινοί πολιτικοί και οι παρατρεχάμενοί τους.

    1. 2012 επί σαμαρά, τμλασταρδο της μπελλου. είχαν το ίδιο πρόβλημα στα μάτια. Κ. όταν πέθαινε ζήτησε να τον δει, γιατί τον θαύμαζε τάχα ως πολιτικό. το καθαρμα

  21. Κοφτε τις μαλακιες. Η γυναίκα είναι νούμερο.

  22. Κουλαρα προταξε τα….δασυτριχα στηθια σου παλι, τα μπρατσα σου για την τεταρτη δοση… ορου! Α να χαθειτε λαμογια!

  23. Αυτες τις μαλακιες λενε και πεθαναν 200000 ελληνες και πανω απο covid γιατι δεν εμβολιαστηκαν απο της παπαριες που βλεπουν απο καθε ηληθιο ανευθηνο υπευθηνο δυστηχως ολλοι αυτοι ειναι εγγληματιες δολοφονοι

    1. Για να το λένε τα ΜΜΕ έτσι θα είναι…

    2. Οι ακροδεξιοί έτσι είναι, κολλημένοι και λένε μαλακίες και ψευδείς ειδήσεις.

    3. έλα αλμπανό είσαι?α ρε κούλα έχεις βάλει και τα αλμπανά σου να γράφουν…σύρε μάνα μου να μάθεις ορθογραφία και άσε μας εμάς…

  24. Γεια στο στόμα σου κοπέλα μου.με 88 αιμοπετάλια μου ζητούσαν να το κάνω αν και εξαιρούμαι.

  25. Πλεύρης – Κιβωτός του Κόσμου: “Αν ισχύουν οι καταγγελίες, μιλάμε για πολύ σκληρά κακουργήματα” – Τι θα κάνει η Πολιτεία

  26. συνεχίζει να έχει την δυνατότητα για σεξουαλική πράξη και οργασμό ή πάει και αυτό;;;;

    1. Τέτοια καταλαβαίνεις, τέτοια λες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    2. Δεν ντρέπεσαι μπουρτζόβλαχε, μισογύνη.Τράβα σ,ένα σπήλαιο να ζήσεις. Υπάνθρωπε.

    3. @ προς ερώτηση.
      Ντροπή για το επαίσχυντο σχόλιό σου, αποτελεί απόδειξη ότι δεν διαθέτεις ίχνος αξιοπρέπειας και ενσυναίσθησης.

    4. ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΚΑΡΙΟΛΑ ΤΟΥ WC ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ.

    5. απάντηση: τον κ@λο σου που έχει μια τρύπα σαν την τρύπα του όζοντος , είναι από το πολύ σκύψιμο στο Μαξίμου ή και από λαθροπιθήκια που σε καβαλάνε?

Comments are closed.