ΣΟΚΑΡΕΙ Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑΤΡΩΝ: “ΜΠΡΑΒΟΙ” ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΗΣ ΝΔ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΣΕ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΕΙΣ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΛΜΗΣΑΝ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΟΣ! ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ ΜΑΦΙΟΖΟΙ!

Κοινοποίηση:
ΜΕΤΑΞΑ

Σοκ προκαλεί η καταγγελία της Ομοσπονδίας νοσοκομειακών γιατρών ότι μπράβοι των βουλευτών της ΝΔ, Δημήτρη Μαρκόπουλου και Γιάννη Τραγάκη επιτέθηκαν σε καρκινοπαθείς που διαμαρτυρήθηκαν για το χάος στο νοσοκομείο Μεταξά.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΟΕΝΓΕ , άνδρες της ασφάλειας των βουλευτών επιτέθηκε στους ασθενείς, «επειδή στο πλαίσιο φιέστας που είχε στήσει η διοίκηση στο αμφιθέατρο του κτιρίου προσπάθησαν να αναδείξουν τη διαλυτική κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στο νοσοκομείο» και να να καταγγείλουν ότι την ίδια ώρα, «στο υπόγειο καρδιοχτυπούσαν περιμένοντας να αποκατασταθεί βλάβη του μηχανήματος ακτινοθεραπείας, τρίτη κατά σειρά φορά μέσα σε 10 μέρες».


Δημήτρης Μαρκόπουλος

Όπως καταγγέλλουν οι νοσοκομειακοί γιατροί, «ένας από τους φουσκωτούς άρπαξε μία ασθενή με βία από τα μπράτσα και με δυνατές σπρωξιές, με τη βοήθεια άλλων τεσσάρων, την πέταξαν έξω από το αμφιθέατρο και την κρατούσαν εγκλωβισμένη για να την παραδώσουν στην αστυνομία, όπως έλεγαν. Όσο για τους βουλευτές, τόσο της ΝΔ όσο και υποψήφιου του ΠΑΣΟΚ αλλά και του κλήρου, αυτοί έμειναν άπραγοι μπροστά στην κτηνωδία».

Ολόκληρη η ανακοίνωση της ΟΕΝΓΕ:

«Η Ε.Γ της ΟΕΝΓΕ καταγγέλλει την άθλια τραμπούκικη επίθεση των θρασύδειλων μπράβων των βουλευτών της ΝΔ Δημήτρη Μαρκόπουλου και Γιάννη Τραγάκη σε βάρος καρκινοπαθών ασθενών του νοσοκομείου Μεταξά, επειδή στο πλαίσιο φιέστας που είχε στήσει η διοίκηση στο αμφιθέατρο του κτιρίου προσπάθησαν να αναδείξουν τη διαλυτική κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στο νοσοκομείο.

Μάλιστα ένας από τους φουσκωτούς άρπαξε μία ασθενή με βία από τα μπράτσα και με δυνατές σπρωξιές, με τη βοήθεια άλλων τεσσάρων, την πέταξαν έξω από το αμφιθέατρο και την κρατούσαν εγκλωβισμένη για να την παραδώσουν στην αστυνομία, όπως έλεγαν.

Όσο για τους βουλευτές, τόσο της ΝΔ όσο και υποψήφιου του ΠΑΣΟΚ αλλά και του κλήρου, αυτοί έμειναν άπραγοι μπροστά στην κτηνωδία!

Οι καρκινοπαθείς πήγαν να καταγγείλουν ότι την ίδια ώρα που ήταν σε εξέλιξη η φιέστα, παρουσία του Μητροπολίτη Πειραιά, βουλευτών και υποψήφιων βουλευτών της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, στο υπόγειο καρδιοχτυπούσαν περιμένοντας να αποκατασταθεί βλάβη του μηχανήματος ακτινοθεραπείας, τρίτη κατά σειρά μέσα σε 10 μέρες.

Είναι αδίστακτοι! Δε ντράπηκαν να τα βάλουν με ασθενείς που αναμετρώνται καθημερινά όχι μόνο με τον καρκίνο αλλά και τις τραγικές ελλείψεις του εμπορευματοποιημένου δημόσιου συστήματος υγείας, επειδή τους χάλασαν τη μόστρα.

Κάνουν τις πλάτες στα παράσιτα των ιδιωτικών ομίλων της υγείας που εμπορεύονται τον ανθρώπινο πόνο και τα βάζουν με ασθενείς. Ντροπή.

Το περιστατικό είναι μία επιπλέον απόδειξη της βαρβαρότητας ενός σάπιου εκμεταλλευτικού συστήματος που δε διστάζει μπροστά σε τίποτα για να ικανοποιήσει τις ορέξεις και τα κέρδη των λίγων.

Αν νομίζουν ότι με τέτοιες αθλιότητες θα φιμώσουν ασθενείς και υγειονομικούς που δίνουν καθημερινά μάχη μέσα και έξω από τα νοσοκομεία για να νικήσει η ζωή είναι βαθιά γελασμένοι!»

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

22 Σχόλια

  1. Η νουδούλα είναι μια εγκληματική οργάνωση και πρέπει να μπει φυλακή

  2. Μην αγχώνεστε, θα τους ξαναψηφίσουν!
    Αυτοί τους έβγαλαν στην κυβέρνηση.
    Τι διαμαρτύρονται;
    Δεν ήξεραν;
    Καλά να πάθουν!
    Και χειρότερα έρχονται, και χειρότερα το λέω φωναχτά!

  3. ΕΔΩ Ο ΠΛΕΥΡΗΣ ΕΒΑΖΕ ΤΟΝ ΚΟΥΤΕΛΙΔΑ ΝΑ ΑΡΠΑΖΕΙ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΒΙΑΖΕΙ ΓΙΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΑΝΑΞΙΟΠΑΘΟΥΝΤΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΛΟΠΙΣΤΑ ΤΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΑΝ

  4. Στην πινακίδα του νοσοκομείου η λέξη ΕΚΤΑΚΤΑ είναι γραμμένη ΕΚΤΑΤΑ. Καλά δεν υπάρχει κάποιος που να βλέπει τα χάλια αυτά;

  5. Ζούμε στη χώρα που που το θύμα του βιασμού στη Θεσσαλονίκη λέγεται Γεωργία Μπίκα και ο βιαστής της 12χρονης λέγεται γνωστός καναλαρχης, καταλάβατε σε τι μπουρδελο χώρα ζείτε η να το κάνω ταληρακια;
    Άνοιξαν το κινητό του σταθμάρχη και μάθατε για τα σουβλάκια και τις γκόμενές του, το κινητό του Μιχου δεν το άνοιξαν για να μη μάθετε ποτέ ποιά πολιτικά στελέχη της ΝΔ βίασαν τη 12χρονη.

  6. Η διαπλοκή η διαφθορά και η ανωμαλία δεν έχουν όριο στη ΝΔ.
    Συνταρακτική αποκάλυψη για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης που εξέδιδε και βίαζε ο κομματάρχης της ΝΔ, Ηλίας Μίχος.
    Ο γνωστός καναλάρχης και χρηματοδότης της Νέας Δημοκρατίας που αναγνώρισε η 12χρονη είναι ο Φίλιππος Βρυώνης.

  7. «Έργα και ημέρες» αριστείας της Επιτροπής Αξιολόγησης Διευθυντών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λέσβου, προκειμένου «να νομιμοποιηθεί» ότι είχε προαποφασίσει το ψηφοδέλτιο της ΔΑΚΕ και ο «δερβέναγας» της Διεύθυνσης!

  8. Για να ξέρετε τι θα ψηφίσετε στις 21 Μαΐου.
    Ο Θάνος Πλεύρης, ο οποίος μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα 91,6 και 105,8 παραδέχθηκε δίχως ίχνος ντροπής ότι η μετατροπή νοσοκομείων του ΕΣΥ σε ΝΠΙΔ, αν λειτουργήσει και στην πράξη σε πιλοτικό επίπεδο, «τότε θα επεκταθεί στο σύνολό τους».

  9. Κωλόμπατσοι χαφιέδες. Στον άρρωστο ρε μουνιά; Ζήτω η 17ν που σας έλιωνε κάποτε! Κούλη μπινέ. Φασισταριά με μισθό Δημοσίου. Αλήτες, σας ταΐζουμε κι’ από πάνω.

  10. θα αρχισει πολυ νε πεφτει πολυ ξυλο θα σου πω εγω μπραβοι και πουτσες μλπε ειναι τυχεροι οι πουστρομπραβοι τους που πεφτουν σε ατσακωτους ανθρωπους

  11. Εχουν πηγες απο κυπατζηδες συνεργαζονται με ασφαλιτες- λιστες και μπατσους. Ο εφκα ειναι μεγαλη λερα πολιτικη

  12. Εδώ ρε παιδιά, μέλη της ΝΔ βιάζουν παιδιά και είναι νταβατζήδες σε αυτό θα κολησουν? Και εισαγγελείς κολλητοί του μαξιμου δίνουν πρέζα σε αλλοδαπους για να τους πηδανε. Γιατί ψέματα είναι? Ο αντιπρόεδρος του ΣτΕ που κυκλοφορεί ελεύθερος μετά από εντολή της κυβέρνησης προς τους δικαστές μέλος της ΝΔ είναι. Οι τύποι εκτός από φασίστες είναι και ανώμαλοι.

  13. Ο κατά τα άλλα λαλίστατος μητροπολίτης Πειραιά; Η δεξιά του Κυρίου;

  14. ΟΘεος να τους τιμωρησειΑυτοι δεν ειναι ανθρωποι αλλα κτηνη

  15. αν τα κομματα εννοούσαν ότι σκέπτονται δημοκρατικά, επρεπε να στηρίξουν εξωκοινοβουλευτική κυβερνηση κοινης αποδοχής κ`να απέχουν των εκλογών, αν δεν συλληφθεί Μητσοτακης κ`συνεργοί, ώστε να κάτσουν στο σκαμνί για όλα οσα εκαναν, ΠΡΟΣΟΧΗ κομματα κινδυνεύουν να βρεθούν εκλογών!!

  16. Μεγαλύτερα τέρατα από τους ΝΔκράτες δεν υπάρχουν.
    Ούτε ιερό ούτε όσιο σε καρκινοπαθεί ρε τομάρια;
    Φυσικά τα βρωμοκάναλα δεν δείχνουν τίποτα.
    Ρε τι φασισμός είναι αυτός.

  17. Κλασικός παλιάνθρωπος νεοδημοκράτης.
    Μαρκόπουλε είσαι κάθαρμα.

  18. Αλβανέ Μαρκόπουλε ψόφο σε σένα και στην οικογένεια σου.

  19. Όποιος ψηφίσει τη ΝΔ να είναι καταραμένος για όλη του τη ζωή.

  20. Αλήτες θα σας τελειώσουμε πολιτικά, έρχεται πολιτικό μπουρλότο και το γνωρίζετε !!

Comments are closed.