ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΗΜΕΡΑ: ΣΑΤΑΝΑΣ ΜΕ ΡΑΣΟ ΒΙΑΖΕ ΠΑΙΔΑΚΙΑ – ΜΑΦΙΟΖΙΚΗ ΣΕΧΤΑ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΨΕΥΤΟΠΑΠΑΔΩΝ ΑΣΕΛΓΟΥΝ ΣΕ ΑΝΗΛΙΚΑ, ΚΑΝΟΥΝ ΜΑΓΙΑ, ΒΑΦΤΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΝΤΡΕΥΟΥΝ ΜΕ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΧΑΡΤΙΑ! ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΨΕΥΤΟΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΜΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΠΙΑΣΑΝ ΚΑΒΑΛΑ ΜΕ ΨΑΛΤΡΙΑ!

Κοινοποίηση:
im_teaser_28-11-2023

Διαβάστε σήμερα στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ για την Εθνική Απελευθέρωση:

ΣΑΤΑΝΑΣ ΜΕ ΡΑΣΟ ΒΙΑΖΕ ΠΑΙΔΑΚΙΑ. ΜΑΦΙΟΖΙΚΗ ΣΕΧΤΑ απατεώνων, ψευδοπροφητών και ψευτοπαπάδων, τρώνε τα λεφτά του κόσμου και ασελγούν σε ανήλικα. Κηδεύουν σε φέρετρα τον Χριστό, κάνουν μάγια, βαφτίζουν και παντρεύουν με παράνομα χαρτιά. Επικεφαλής, ψευτοαρχιεπίσκοπος, παντρεμένος με παιδιά που τον έπιασαν επ’ αυτοφώρω καβαλαρία με ψάλτρια

1.indd

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. Στο παλιό ημερολόγιο γίνεται του κουτρούλη ο γάμος από ανώμαλους,αχειροτώνητους,απατεώνες με ράσα,κλέφτες που κάνουν αρπαχτές και άλλα πολλά,χώρια η παιδεραστία,έχουν αυτοί χάρη Θεού;

  2. ετσι να πηγαινετε τα παιδια σας στο κατηχητικο & στην εκκλησια γιατι θα σας καψει ο βελζεβουλ στα καζανια της κολασης αν δεν τα πατε στους ρασοφορους εχει βοηξει ο Μαραθωνας εδω με τον φουστηπαπα που εχουμε αλλα το λαμογιο εχει ακρες με μπατσους,δικηγορους και τα κουκουλωνει
    ΚΡΕΜΑΛΑ ΣΤΟΥΣ ΜΟΥΣΑΤΟΥΣ ΜΑΓΟΥΣ

  3. Τί φοράνε ρε οι πούστηδες στα κεφάλια τους;

  4. Αυτός είναι ο μπροστινός. Οι ανώμαλοι μεγαλόσχημοι κρύβονται από πίσω.

  5. Μητροπολίτες πρέπει να εκλέγονται μόνον έγγαμοι.
    Τέρμα η αγαμία των αρχιμανδριτών.
    Η εθελουσία αγαμία είναι ανωμαλία.
    Χειρότερα συμβαίνουν στην παπική εκκλησία, όπου και οι ιερείς παραμένουν άγαμοι. Την πέφτουν σε αγοράκια ως υποκατάστατα γυναικών.

  6. Το παλαιό ημερολόγιο έχει 15 διαφορετικές μερίδες. Όποιος είναι προβληματικός καταφεύγει σάυτό. Ο κόσμος δεν γνωρίζει ποιός είναι κανονικός Ιερέας και ποιός όχι. Φοράνε ένα ράσσο και κυκλοφορούν παντού. Και αν μάλιστα είναι και επιτήδειος αυτός που φορά το ράσο τότε μπορεί να ΄΄χορέψει΄΄οποιονδήποτε πιστό που έχει καλή διάθεση απέναντι στον Ιερέα. Γρήγορα όλοι οι κληρικοί να έχουν ταυτότητες από την Ιερά Σύνοδο προς εξακρίβωση ποιός είναι γνήσιος και ποιός όχι. Όπως οι αστυνομικοί και οι Στρατιωτικοί έχουν τις δικές τους ταυτότητες. Το κακό έχει παραγίνει με τους τυχάρπαστους που βάζουν το ράσο και παραπλανούν τους ανθρώπους.

  7. Γιάφκα παραθρησκευτικών η Σαλαμίνα με απατεώνες που φορούν απλά ένα ράσο, διάσπαρτοι σε όλη την Αττική .
    Στόχος τους η απόσπαση όχι μόνο περιουσιακών από απάτες, αλλά και ζωών. Προσοχή σε όλους. Υπάρχουν και δικαστικοί που είναι της ομάδας και τους βοηθούν!! Βρωμάει η δουλειά μιας και δεν υπάρχει κράτος και κυβερνήτης σε αυτόν τον τόπο, παρά μαριονέτες για βλάκες.

  8. δεν ειναι παπαδες!
    ειναι παλαιοημερολογητες!
    δεν τους αναγνωριζει η εκκλησια!

  9. αφου εχει γινει η νεα μοδα να ξεδινουν σε παιδακια…… και στη διπλανη πορτα να ψαξεις οποιος εχει λεφτα ειδικα με αυτα ειναι μπλεγμενος οπως και οι περισοτεροι δικτατορες πολιτικοι της μεταπολιτευσης….
    στην Ελλαδα εχουν γινει παρομοια εγκληματα με αυτα του rotherham και του telford της αγγλιας…. η μονη διαφορα οτι οι αγγλοι δεν κοιμουντε ολοι και τα βγαζουν στη φορα…. αυτα εγιναν οπου μπηκαν μουσουλμανοι στην ευρωπη απλα δεν τα βγαζουμε στη φορα γιατι ειναι μεγαλη η ντροπη…. στα τουριστικα θερετρα παντου σχεδον εκδιδονται παιδια….
    ταυλανδη της ευρωπης γιναμε μεχρι να το καταλαβουμε και δεν μιλαει ανθρωπος στην Ελλαδα γιατι οποιος μιλησει τον τρωνε…

  10. η ψαλτρια θα ηταν μαλλον Γ+Φ και αυτος Α+Ν. διχασμενες προσωπικοτητες αλλα κολλουν καλα μεταξυ τους.

Comments are closed.