27/09/2024 Τηλέφωνο καταγγελιών: 694 635 77 33 - 698 632 33 23 | email: info@makeleio.gr | kataggelies@makeleio.gr

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚEΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦIΕΣ ΑΠO ΤΟΝ ΒΑΣΑΝΙΣΜO ΤΗΣ 33ΧΡΟΝΗΣ ΣΤΗΝ ΟΜOΝΟΙΑ: ΕΛΕYΘΕΡΟΣ Ο 27ΧΡΟΝΟΣ – «ΤΗ ΧΤYΠΗΣΕ ΜΕ ΞYΛΟ ΚΑΙ ΣIΔΕΡΟ»

Κοινοποίηση:
kakopoihsh2

Προσοχή, εμπεριέχονται σκληρές εικόνες

Το φως της δημοσιότητας είδαν σοκαριστικές φωτογραφίες από τον βασανισμό της 33χρονης γυναίκας που εντοπίστηκε δεμένη σε σπίτι στην Ομόνοια, ενώ ο 27χρονος φερόμενος δράστης αφέθηκε ελεύθερος.

Σύμφωνα με την εκπομπή Live News, στον κατηγορούμενο επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι, με απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και παρουσία στο αστυνομικό τμήμα δύο φορές τον μήνα.

Επίσης, η εκπομπή του Mega δημοσίευσε σοκαριστικές φωτογραφίες με τα τραύματα της γυναίκας, η οποία νοσηλεύεται με μάσκα οξυγόνου. Μάλιστα, έχει σπασμένη γνάθο και είναι τόσο πρησμένη, ώστε δεν μπορεί να μπει στο χειρουργείο για την απαραίτητη επέμβαση που θέλουν να κάνουν οι γιατροί.

Προσοχή. Ακολουθούν σκληρές εικόνες από τον βασανισμό της 33χρονης:

«Την κρατούσε σε γκαράζ για μέρες»

Η μητέρα της γυναίκας μίλησε στο Live News και δήλωσε: «μάλλον με βία την κράτησε γιατί από ότι κατάλαβα εγώ την είχε κλειδώσει σε ένα γκαράζ και την κράταγε εκεί μέρες, ήθελε να φύγει και μετά την είχε χτυπήσει με έναν τρόπο που δεν ξέρω αν αυτός λέγεται άνθρωπος».

Ακόμη, για το πόσο χτύπησε η κόρη της, είπε: «Πάρα πολύ παντού. Με ξύλο με σίδερο δεν ξέρω, δεμένη την είχε… Φοβάται γιατί δεν είναι πρώτη φορά που την χτύπησε τώρα που την έστειλε στο νοσοκομείο το είχε χτυπήσει πριν περίπου δύο μήνες. Τον ήξερε μήνες και την είχε χτυπήσει πολύ βαριά με σημάδια στα μάτια στο κεφάλι. Μάλιστα και τώρα την έσυρε και την χτύπησε, να πέθαινε, δεν ξέρω έτσι όπως είναι χτυπημένη δεν ξέρω τι να πω».

Το χρονικό

Το μεσημέρι της Δευτέρας, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ εντόπισαν τον 27χρονο κατηγορούμενο στη συμβολή των οδών Σωκράτους και Ξούθου και τον κάλεσαν για έλεγχο, βρίσκοντας στην κατοχή του ένα μαχαίρι. Οι αστυνομικοί οδήγησαν τον 27χρονο στο ΑΤ Ομονοίας, όπου συνελήφθη για παραβίαση του νόμου περί όπλων.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, αστυνομικοί που πραγματοποιούσαν περιπολία άκουσαν ένα άτομο να καλεί σε βοήθεια μέσα από ένα εγκαταλελειμμένο κτήριο στην οδό Ξούθου. Οι αστυνομικοί, αφού έσπασαν το λουκέτο με το οποίο ήταν κλειδωμένη η είσοδος, εισήλθαν στο κτήριο και βρήκαν μια 33χρονη από την Αλβανία με τραύματα στο κεφάλι της και τραύμα από μαχαίρι στο πόδι της.

Οι αστυνομικοί μετέφεραν την 33χρονη στο Τμήμα Ασφαλείας της Ομόνοιας, όπου υπέδειξε τον 27χρονο ως τον υπαίτιο της κατάστασής της. Στη συνέχεια η 33χρονη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Γεννηματάς για νοσηλεία και εξετάσεις.

Σύμφωνα με την κατάθεση που έδωσε η 33χρονη στους αστυνομικούς, συνάντησε τον 27χρονο τα ξημερώματα της Δευτέρας και συμφώνησε να πάει σπίτι του, προκειμένου να συνευρεθούν σεξουαλικά. Όταν όμως έφτασαν στο σπίτι του 27χρονου εκείνος άρχισε να την χτυπά, ενώ την ανάγκασε σε γενετήσιες πράξεις. Στη συνέχεια η 33χρονη, σύμφωνα με την κατάθεσή της, έχασε τις αισθήσεις της και όταν συνήλθε ξεκίνησε να καλεί σε βοήθεια, με αποτέλεσμα να εντοπιστεί από τους αστυνομικούς.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

29 Σχόλια

  1. Αλμπανα με Παλαιστηνιο ετσι αφηστε τους να φαγωθουν μεταξυ τους 2 λιγοτεροι

  2. Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΑΠΙΣΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ;;
    ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΜΑΡΙΟΝΕΤΡΕΣ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΡΠΕΤΟΥ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΝΩΜΑΛΟΙ

    ΘΕΕ ΜΟΥ ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΗ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ;;

  3. Παράδειγμα για τις όποιες κοπέλες νομίζουν ότι είναι άνθρωποι οι φανατικοί μούσλι..
    Ψηφίστε μιζό και kassel να φέρουν κι άλλους.

  4. Ε ναι. Λαθρο μην φύγει από την χώρα και το χάσουμε. Έρχονται γαμ@νε δέρνουν κ τους κοιτάμε. Εκτελςστικο για κάθε βιαστή. Αλλά θέλουμε να λεγόμαστε ευρωπεοι. Με εψιλον. Α ραγιά κοιμήσου δεν είναι χτυπάνε δική σου πόρτα . Εισαγγελέας πρέπει να απολυθεί..αλλά τι να κάνει 5000€ τον μήνα παίρνει. Έχει δάνεια κτλ. Χώρα του κωλου νοοτροπία του κωλου.

  5. Ε εντάξει,δεν κλώτσησε κανα γατάκι να φάει 10 χρόνια φυλακή.Σίγουρα αυτή που τον άφησε ελεύθερο θα τον γλεντάει σπίτι της το βράδυ με λίγη κόκα

  6. Ειλικρινά να είστε καλά γελάω με τα σχόλια σας

    Αν η ΕΛΛΑΔΑ ήταν κάτι από ΟΛΛΑΝΔΙΑ – ΕΛΒΕΤΙΑ – ΒΕΛΓΙΟ – ΓΕΡΜΑΝΙΑ – ΝΟΡΒΗΓΙΑ – ΣΟΥΗΔΙΑ – ΦΙΛΑΝΔΙΑ – ΔΑΝΙΑ πιστεύω 100% ότι θα ήμασταν πάρα πολύ καλύτερα

    Δυστυχώς όμως η σκληρή πραγματικότητα είναι πολύ διαφορετική
    έχουμε πλήρη εξάρτηση από αυτούς που μας χρηματοδοτούν για να ζήσουμε
    γιατί αν η Ε.Ε. κόψει την χρηματοδότηση μας πετάξει έξω από την Ε.Ε. και το ΕΥΡΩ η ΕΛΛΑΔΑ έχει τελειώσει και οι ΕΛΛΗΝΕΣ θα πεθάνουν στην φτώχεια/πείνα/εξαθλίωση αφού αλληλοσκοτωθούν αναμεταξύ τους.

    1. Δεν τα λες καλά. Έχουμε πλήρη εξάρτηση γιατί μας ανάγκασαν να έχουμε πλήρη εξάρτηση από την ΕΕ σε συνεργασία βέβαια με τα υπαλληλάκια τους τους πολιτικούς. Εγώ θυμάμαι την δεκαετία του ΄80 που θάβανε τα μήλα και τα ροδάκινα γιατί έτσι διέταζε η ΕΟΚ, κατέστρεψαν την βιομηχανία, κάψανε το Μινιόν το Ατενέ τον Κλαουδάτο, μας έφτασαν να μην παράγουμε τίποτα ούτε οδοντογλυφίδες και συνεχίζουν την ίδια πολιτική έτσι που μια ζωή να είμαστε σε πλήρη εξάρτηση από την ΕΕ και το ευρώ. Δυστυχώς όσο και να πονάει, όσο και αν θα περάσουμε μια περίοδο φτώχειας/πείνας/εξαθλίωσης πρέπει να βγούμε από την ΕΕ και το ευρώ, να σταθούμε στα πόδια μας και να αναπτύξουμε την δική μας παραγωγή και την βιομηχανία. Το μέλλον της Ελλάδος είναι η επιστροφή στο εθνικό μας νόμισμα. Διαφορετικά μια ζωή θα πέφτεις στα 4 γιατί θα είσαι σε πλήρη εξάρτηση από την ΕΕ και το ευρώ.

      1. Αν τα πω όπως πρέπει με το όνομα τους φίλε μου ούτε ο Σ.ΧΙΟΣ και το ΜΑΚΕΛΕΙΟ θα αφήσει να ανέβει το σχόλιο

        για όλα αυτά που αναφέρεις υπάρχουν ονόματα/επώνυμα και επαγγέλματα

        εγώ είπα το πάρα πολύ απλό που ξέφυγε και από τον Κ.ΒΕΛΟΠΟΥΛΟ της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ

        ΑΜΕΣΑ έλεγχος περιουσιακών στοιχείων από το 74 έως σήμερα με αρχή τους πρώην/νυν πολιτικούς και τέλος τους απλούς πολίτες

        μετά δημοσιοποίηση των αποτελεσμάτων

        αν δεν βρεθεί το 2/3 του πληθυσμού της χώρας να έχει καταχραστεί δημόσιο χρήμα προς όφελος του εγώ θα γίνω μοναχός στο θιβετ

  7. Ρε μπουρδέλο κράτος, ρε πουθενάδες της κυβέρνησης( της ποιάς;;;;) πρέπει να βρεθεί ένας σε τελευταίο στάδιο της παλιαρρώστιας να ζωστεί με εκρηκτικά και να μπει μέσα στο κ(οι)υνοβούλιο και να μην μείνει κολυμπηθρόξυλο. Εννοείται σε ολομέλεια.
    Πόσο πιο κάτω ρε;;;; Πόσο;;;

  8. Τον ακολούθησε με την πρόθεση ότι θα της πουλήσει χασίς και έτσι την έφαγε την φόλα

  9. ΛΑΘΡΟ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΔΕΝ ΘΕΛΑΤΕ??? ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΤΩΡΑ, ΖΩΑ…

  10. Κουλειος πολυπολιτισμος! Τα κεφαλιατικα ναν καλα!

  11. ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΣΥΡΙΖΟΝΕΟΔΗΜΟΠΑΣΟΚΟΙ ΣΕ ΤΙ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΕΧΕΤΕ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΥΜΑΜΑΙ ΡΕ ΠΑΛΙΟΞΕΦΤΙΛΕΣ ΠΟΥ ΒΑΛΑΤΕ ΦΥΛΑΚΗ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΕΛΕΕΙΝΑ ΠΑΛΙΟΤΟΜΑΡΑ ΚΑΙ ΑΦΗΝΕΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ
    ΕΝΑ ΓΝΗΣΙΟ ΜΠ@ΥΡΔΕΛΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ.

  12. Από όλους αυτούς που έχουν μας κουβαλήσει τα 3/4 τουλάχιστον θα έπρεπε να είναι φυλακή, ξέρουν πολύ καλά ποιους έχουν φέρει και δεν τους θέλουν μέσα άλλωστε θα έπρεπε να γεμίσουμε φυλακές, θέλουν να δημιουργήσουν χάος στην κοινωνία και στην Ελλάδα γι’αυτό και οι νέοι νόμοι τους προστατεύουν και τους χαϊδεύουν, τώρα αν ήταν αλβανίδα ή ρωσίδα ή ελληνίδα δεν έχει καμία σημασία γιατί θα μπορούσε να ήταν οποιασδήποτε καταγωγής το θύμα

  13. Ήταν επενδυτής….από την Χαμάς της Παλαιστίνης…καλο παιδι αλλά παρεξηγημένο μάλλον.του έδωσε δεύτερη ευκαιρία η δικαιοσύνη για να πάει να βοηθηθεί τους πατριώτες τούς στην Ράφα.

  14. Αλβανίδα Αλληλέγγυα παρολίγον έγκυος από Παλαιστίνιο σύντροφό……

  15. εγώ θα αφήσω αυτό εδώ για να το θυμάστε

    μην βρίζετε τον δικαστικό λειτουργό (εισαγγελέα) εφάρμοσε ότι λέει ο νόμος και η δικαιοσύνη μας

    πρέπει να αλλάξουν οι νόμοι μας όπως και να γίνει αυστηροποίηση των ποινών για κακουργήματα όπως είναι οι δολοφονίες – βιασμοί – παιδεραστία επιτέλους να εφαρμοστεί πραγματικά η ποινή ισόβια.

    πρέπει η δικαιοσύνη να γίνει ανεξάρτητη

    Εδώ το ιστορικό

    Ο 27χρονος Παλαιστίνιος που ξυλοφόρτωσε, μαχαίρωσε και βίασε την 33χρονη από την Αλβανία στην Ομόνοια, σύμφωνα με την καταγγελία της, αφέθηκε ελεύθερος από την ανακρίτρια με περιοριστικούς όρους, παρότι είναι αγνώστου διαμονής.

  16. όσο και να βρίζετε τον δικαστικό λειτουργό (εισαγγελέα) δεν φταίει αυτό λέει ο νόμος και η δικαιοσύνη δηλαδή το σύστημα που έχουμε στην ελλάδα εδώ και 50+ χρόνια

    τώρα αν θα τον δουν ξανά στο αστυνομικό τμήμα (καθώς του επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι και παρουσία στο αστυνομικό τμήμα είναι άλλη υπόθεση)

    βεβαίως και συμφωνώ με την απέλαση του (κήρυξη ως ανεπιθύμητου) για πάντα και επιστροφή στην χώρα από όπου ήρθε είναι η παλαιστίνη είναι το πακιστάν είναι το αφγανιστάν (βέβαια εννοείται ότι θα ξανά έρθει όπως έχουν έρθει και άλλοι δεν είναι μόνος)

    Βεβαίως και έχει ευθύνη και η γυναίκα από την αλβανία αν έχω καταλάβει καλά η οποία ήθελε να συνευρεθεί ερωτικά μαζί του (δεν ήξερες ρε κοπέλα μου τι είναι…έχω την περιέργεια που πάτε και μπλέκεται)

  17. Ο ΚΟΥΛΗΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΑΝ ΡΟΛΟΙ ΕΛΒΕΤΙΚΟ…..ΟΛΑ ΣΕ ΤΑΞΗ ΟΛΑ ΥΠΟ ΕΛΕΝΓΧΟ……
    ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΑΞΗ ΚΡΑΤΟΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ…..
    ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ….
    ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΙΤΑΝΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ…….
    ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟΙ…..ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ….ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ…..

  18. Σε κάποιο άλλο ρεπορτάζ αλλου σαιτ διάβασα ότι ήταν Παλαιστίνιος.. εδώ δεν αναφέρετε την καταγωγή του…είναι προσωπικό δεδομένο?

  19. Αυτό το υποκείμενο που πληρώνω με τους φόρους μου και έναν τύπο βιαστή και παρολίγο δολοφόνο ο οποίος μάλιστα συνελήφθη από τυχαίο έλεγχο να οπλοφορεί, μάνα δεν έχει; Αδερφή; Την τύχη του Κούνδουρου περιμένει να μας πει μετά τι ωραίος που είναι ο πολυπολιτισμός αφού ζήσει στο σπίτι του τα ίδια ή και χειρότερα; Και το μέτρο του να μη φύγει από τη χώρα μη χάσουμε το μπουμπούκι; Τον επενδυτή για τις ελιές;. Μεθαύριο να μην ξεχάσει ο ραγιάς να ψηφίσει λοατκι τόξο πάλι.

  20. Ο/Η ξεφτιλισμένο απόβρασμα αν κλώτσαγε κανα γατί θα το έχωνες μέσα το έκτρωμα κωλοεπίορκε λέει:

    Να βάλετε το όνομα του ΚΩΛΟΠΟΥΣΤΑ εισαγγελέα που άφησε αυτό το έκτρωμα ελεύθερο στην κοινωνία με απόπειρα φόνου, βασανιστήρια και βιασμό, πάρτε συνέντευξη από τον σιχαμένο ΚΩΛΟΠΟΥΣΤΑ εισαγγελέα για το σκεπτικό με το οποίο άφησε το έκτρωμα ελεύθερο, γαμημένο σίχαμα σκατένιε επίορκε!!!!!

  21. Το όνομα του λεχρίτη εισαγγελέα που τον άφησε ελεύθερο αντί να τον στείλει στο Πακιστάν βγάλτε στα μανταλάκια

    Είναι δημόσιος λειτουργός, δεν είναι ΤΙΠΟΤΑ παράνομο από το να βγει το όνομά του στη φόρα.

    1. Ποιο Πακισταν να τον στειλει ρε γιδι ??? Του κοβεις τα κακκαλα με μπαλτα και τον αφηνεις να ψοφησει και να παει να δει τα πιλαφια τους δονητες και της παρθενες απο τα ρουθουνια !!!

    2. Και τη φάτσα του λαθρο τι την κρύβουν μόνο ο παλαιοχριστιανος τους ερεθιζε

Comments are closed.