ΣΟΚΑΡΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΡΙΟ ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΗΝ ΗΛΕΙΑ! ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο 37ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΕΞΙ ΠΑΙΔΙΩΝ, ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ – ΣΕΣΗΜΑΣΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΒΙΑΣΜΟ ΑΝΗΛΙΚΩΝ – ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΗΝ 11ΧΡΟΝΗ ΑΝΙΨΙΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ! (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
εγκλημα

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για το αποτρόπαιο έγκλημα στην Ηλεία, όπου 37χρονος άνδρας δολοφόνησε την 11χρονη ανιψιά του.

Ο δράστης ομολόγησε την δολοφονία και υπέδειξε το σημείο που εγκατέλειψε την σορό της άτυχης ανήλικης.

 Αυτός είναι ο 37χρονος δράστης
dolofonia-egklima-ileia.jpg
patrisnews.com

Ο 37χρονος, ήταν σεσημασμένος, καθώς στο παρελθόν είχε κατηγορηθεί και καταδικαστεί πρωτόδικα για βιασμό ανηλίκου, ενώ ερευνάται το κίνητρο του εγκλήματος. Μάλιστα ειναι και πατέρας έξι παιδιών.

 Ο καθ ομολογίαν δράστης του εγκλήματος δολοφόνησε το άτυχο κορίτσι χτυπώντας την με κατσαβίδι στο λαιμό, καθώς προσπάθησε να την βιάσει και εκείνη αντιστάθηκε, με αποτέλεσμα να σημειωθεί το φρικτό έγκλημα.

Μάλιστα, ο δράστης δεν δίστασε να «παίξει» και θέατρο, αφού μετά το φρικτό έγκλημα που διέπραξε, έκανε αναρτήσεις στο social media αναζητώντας της 11χρονη.

ΦΡΙΚΙΑΣΤΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ: Ο ΘΕΙΟΣ ΕΠΕΙΣΕ ΤΗΝ 11ΧΡΟΝΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ! ΤΗ ΣΚΟΤΩΣΕ ΜΕ ΚΑΤΣΑΒΙΔΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΕΤΑΞΕ ΣΕ ΚΑΛΑΜΙΕΣ! ΠΩΣ Η ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΚΑΜΕΡΕΣ ΟΔΗΓΗΣΕ ΣΤΗΝ ΟΜΟΛΟΓΙΑ! ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΑΓΡΙΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ! ΤΟ 2017 Ο 37ΧΡΟΝΟΣ ΕΙΧΕ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ ΓΙΑ ΒΙΑΣΜΟ ΑΝΗΛΙΚΟΥ! (ΦΩΤΟ)

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. “Κίναιδος ασελγήσας εις παίδας, αυθημερόν τελευθησάτω”

  2. θανατική ποινή επειγόντως (Β)ΡΟΜΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΥΛΟΣ βιάζουν κάνουν ράνουν και είναι έξω βλέπεις η κορούλες των περισσότερων πολιτικών καθαρμάτων έχουν 50 μπράβους τι τους νοιάζει αυτές θα βιάσουν κ θα σφάξουν ? αλλά ρε Έλληνα είσαι κοπριά και μάλιστα από στάβλο και το αποδεικνύεις σε κάθε εκλογική περίοδο κοπριά μεγάλη.

  3. βιαζουν κανουν ρανουν και ειναι εξω .. βλεπεισ η κορουλα το μιζοτακη εχει 50 μπραβουσ , τι τουσ νοιαζει αυτην θα βιασουν κ θα σφαξουν ? … αρε μουνοσκυλα κρεμαλα που θελετε .. μονο για ασυλιεσ ξερετε εσεισ να βγαζετε νομουσ , κοπροσκυλα

  4. Απο το 2017 μεχρι τωρα οι συγγενεις δεν γνωριζαν για τον κουμπαρο?.
    Πως ενιωθαν ανετα με τις κορουλες τους διπλα του?

  5. Πολύ βαριές ποινές, θανατική ποινή επειγόντως…
    Να πάνε στο διάολο οι ανώμαλοι! Ανθρωπισμός σε τέρατα δεν υπάρχει, μόνο βαριά τιμωρία.
    Σκεφτείτε όλοι, να ήταν παιδί σας το κοριτσάκι, τίποτε άλλο… Νισάφι!!!

  6. ΕΞΙ ΠΑΙΔΙΑ; (Β)ΡΟΜΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΥΛΟΣ;

Comments are closed.