ΣΟΚ – ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΒΕΡΓΗΣ: «Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ ΠΗΓΕ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑΤΙ ΒΙΑΣΕ ΠΑΙΔΙ – ΕΙΝΑΙ ΠΙΟΝΙ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟΣ, ΠΑΕΙ ΜΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥΛΑΕΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΠΑΞΕΙ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΤΩΝ ΑΝΩΜΑΛΩΝ» – ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΥΜΕ ΑΛΛΟ – ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ, ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ

Κοινοποίηση:
im_teaser_14-11-2023

Διαβάστε σήμερα στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ για ην Εθνική Απελευθέρωση:

Στέφανος Κασσελάκης : «ΠΗΓΕ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑΤΙ ΒΙΑΣΕ ΠΑΙΔΙ». Φοβερές αποκαλύψεις του προέδρου των Οικολόγων και περπατημένου χρόνια στην πιάτσα της Μυκόνου, Δημοσθένη Βεργή, για τον νέο πρόεδρο του Σύριζα. Λες και τον ξέρει χρόνια… «Είναι ένας έξυπνος μπαϊσέξουαλ . Είναι ενεργητικός, όχι παθητικός, πάει με άντρες αλλά και με γυναίκες και είναι το πληρωμένο πιόνι των ΗΠΑ στην Ελλάδα. Πουλάει ομοφυλοφιλία, για να αρπάξει τις ψήφους των ανώμαλων»

1.indd

Διαβάστε ακόμα: Μειοδοσία στην Άγκυρα από τους κολαούζους του Γεραπετρίτη

Στο σφυρί θρυλικά ονόματα και βιομηχανίες φιλέτα

Ξεπουλάνε την  Εθνική Τράπεζα – Πόσο κινδυνεύουν οι συντάξ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. Να διερευνηθεί απο εισαγγελικη αρχη ξυπνατε ρεεεεεεε

  2. Άμαν Δηλαδή τον δίνει δεν τον περνει?
    Αυτός θα μας πηδ@ξει όλους?

  3. Ε αφού είναι έτσι τα πράματα να τα φτιάξει με την Τασία.

  4. Για να γίνει ντόρος θα πρέπει να ασχοληθούν τα κανάλια. Πόσες καταγγελίες έχει κάνει ο Χίος και πέρασαν και δεν ακούμπησαν; Οπότε μην περιμένετε πολλά. Εκτός φυσικά και ασχοληθούν οι αντίπαλοι του

  5. Δηλαδης φυσεκαρει και τον Ταιλερ? Αξιος! Τωρα εξηγουνται ολα το πως καθαρισε τον Σφυριζα! Αδερφες ψυχες παρασυρθηκατε και χασατε και το…διευρο!

  6. Ο Κασσελάκης για την ακρίβεια εστάλη από τους ΑμερικανοΕβραίους για να διαδώσουν την σεξουαλική διαστροφή. Πάγια η τακτική να υπονομεύσουν τα χρηστά ήθη και την ίδια την φύση των ανθρώπων.
    Ο Κασσελάκης ανήκει στην κατηγορία των Αμφί και όχι στους κληνορονομικώς πάσχοντες του 0,3-0,5% του γενικού πληθυσμού.
    Σε ενδελεχείς μελέτες στις ΗΠΑ απεδείχθη ότι οι Αμφί αντιπροσωπεύουν το 1,4% πληθυσμού
    Κομψά χαρακτηρίζεται ” διαταραχή της προσωπικότητος”.

  7. Η καταγγελία είναι σοβαρή….και αν δεν απαντηθεί ο Κασελακης είναι τελειωμένος….όσον αφορά το τέλος του ΣυΡιΖα οι ΗΠΑ τον διαλύουν μετά τις υπηρεσίες του να αναγνωρίσουν τα Σκόπια ως Μακεδονία για να μπει στο ΝΑΤΟ…ώστε ποτέ ξανά αριστερά….

  8. μα οι ψηφοι των ανωμαλων ειναι πολυ λιγοτερες απο τις ψηφους των ομαλων. Τι λεει ο γερακος της μιας ψηφου χαχαχαχ

  9. Και η «φτερού» ο γραφικός τύπος της Αθήνας δεκαετία του 60 που γυρνούσε την πρωτεύουσα με την χαρακτηριστική φωνή του και πουλούσε τα φτερά σε γραφεία, ταξί, καταστήματα όπου έβρισκε, μέχρι πρόσφατα που έφυγε από την ζωή (ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή του), έκανε τον πούστη για να βγάζει χρήματα και να θρέφει τα μικρά του αδέλφια, είδε ότι έτσι βγάζει χρήμα και το συνέχισε μέχρι το τέλος. Ήταν ετοιμόλογος και μιλούσε τα πούστικα σπάζοντας και λίγο την μέση του.

  10. Κατ΄αρχήν να πω ότι την Αχτσιόγλου δεν την συμπαθώ μου είναι αδιάφορη αλλά συγκριτικά με τον Κασελάκη είναι κλάσεις ανώτερη. Σοβαρή μετρημένη μιλάει για πολιτική όχι για τον γκόμενο. Ο Κασελάκης είναι σαχλαμάρας πήγε το Σάββατο στην κεντρική επιτροπή με τα πουκάμισα έξω χωρίς κάλτσες χάλια ρε ζαβέ αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης είσαι βάλε τα πουκάμισα μέσα φόρεσε ένα σακάκι βάλε κάλτσες σοβαρέψου. Πήρε 80.000 ψήφους από τις αδελφές καλά αυτοί και Γιαπωνέζος να έβαζε υποψηφιότητα άμα δήλωνε γκέι θα ψηφίζανε τον Γιαπωνέζο. Ψηφίσανε τον Κασελάκη γιατί “είναι η δικιά μας να ψηφίσουμε την δικιά μας” αδιαφορώντας αν το παιδί χάνει λάδια και είναι ζαβό.

Comments are closed.