ΣΟΚ ΚΑΙ ΑΠΟΤΡΟΠΙΑΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ – 50ΧΡΟΝΟΣ ΑΛΒΑΝΟΣ ΠΗΡΕ ΤΟΝ “ΝΟΜΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ” – ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟΝ ΚΟΥΝΙΑΔΟ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΒΙΑΖΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ – ΠΩΣ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ

Κοινοποίηση:
oplo

Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία του Βόλου, αλλά και το πανελλήνιο από το έγκλημα που έγινε γνωστό σήμερα, με θύμα έναν 33χρονο, που έπεσε από τις σφαίρες κυνηγετικού όπλου 50χρονου, ο οποίος οδηγήθηκε στην πράξη αυτή μετά την αποκάλυψη της 18χρονης σήμερα κόρη του, ότι ήταν θύμα βιασμού του θείου της από την ηλικία των 9 χρόνων.

Ο 50χρονος δράστης που σκότωσε τον αδελφό της συζύγου του μετά την πράξη του παραδόθηκε αυτοβούλως στις αστυνομικές αρχές ομολογώντας το έγκλημα που διέπραξε. Οι αστυνομικές αρχές επιβεβαιώνουν το έγκλημα, χωρίς να έχει εκδοθεί επίσημη ενημέρωση ακόμη.

Ο δράστης φέρεται να είπε στους αστυνομικούς, ότι πήρε την απόφαση να δολοφονήσει τον κουνιάδο του καθώς το πρωί της Τρίτης (9/1) η 18χρονη κόρη του, του αποκάλυψε πως ο θείος της την βίαζε από την ηλικία των 9 ετών, ενώ το τελευταίο διάστημα, σύμφωνα με όσα υποστήριξε, την εκβίαζε, πως θα δημοσίευε βίντεο και φωτογραφίες από τις αρρωστημένες πράξεις του, αποσπώντας της χρηματικά ποσά.

Oι αστυνομικές Αρχές προχώρησαν στην κατάσχεση του κυνηγετικού όπλου, ενώ παραγγέλθηκε η διενέργεια ιατροδικαστικής εξέτασης στο θύμα.

Στην οδό Γαρέφη, διέμενε ο 33χρονος που δολοφονήθηκε από τον 50χρονο γαμπρό του, όταν ο τελευταίος έμαθε ότι βίαζε την κόρη του από την ηλικία των 9 ετών. Μάλιστα, οι γείτονες τον περιέγραψαν στα gegonota.news ως έναν ήσυχο άνθρωπο.

Ο 33χρονος έφυγε χθες το βράδυ από το σπίτι του στον Βόλο για να συναντήσει τον 50χρονο γαμπρό του στα “Αστέρια” Αγριάς, καθώς ο τελευταίος προφασίστηκε ότι είχε παρουσιάσει μηχανική βλάβη το αυτοκίνητό του και χρειαζόταν βοήθεια.

Εκεί, οι δυο άνδρες είχαν έντονη λογομαχία μεταξύ τους και μετά από λίγο ο 50χρονος κάνοντας χρήση μονόκαννου κυνηγετικού όπλου -το οποίο είχε στην κατοχή του νόμιμα- πυροβόλησε και σκότωσε τον 33χρονο αδερφό της συζύγου του και στη συνέχεια παραδόθηκε αυτοβούλως στις αστυνομικές Αρχές ομολογώντας το έγκλημα που διέπραξε.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

Συνελήφθη άνδρας στο Βόλο για ανθρωποκτονία και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων

Συνελήφθη, χθες (09-01-2024) το βράδυ στην έδρα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, αλλοδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα, βραδινές ώρες χθες, ο δράστης συναντήθηκε με άλλον αλλοδαπό άνδρα σε περιοχή του Βόλου και υπό συνθήκες που διερευνώνται, ο παθών τραυματίστηκε θανάσιμα ένεκα πυροβολισμού από κυνηγετικό όπλο που έφερε ο δράστης.

Ο δράστης ειδοποίησε τις αστυνομικές Αρχές, ενώ λίγη ώρα αργότερα παρουσιάστηκε αυτοβούλως και συνελήφθη.

Κατασχέθηκαν κυνηγετικό όπλο και ένα φυσίγγιο.

Ο συλληφθείς, με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

67 Σχόλια

  1. Οι αετοί δεν συγχωρούν, φονιά να βλέπουν δεν μπορούν, κάνουν μαχαίρια τα φτερά, ισχύουν άλλοι νόμοι, κοιτάνε το εικόνισμα και με το ίδιο νόμισμα τον δράστη τον πληρώνουν.
    Ο πατέρας της κοπέλας είχε ανέκκλητο χρέος να στείλει τον βιαστή στο “χώμα” …

    Να είσαι φιλήσυχος, ευγενικός και νομοταγής. Να σέβεσαι όλους γύρω σου. Αλλά αν κάποιος “σηκώσει χέρι πάνω στην οικογένεια σου” στείλτον στο χώμα.

  2. Καλά τού έκανε αλλά το πορνικό δαιμόνιο δεν πεθαίνει. Μόνο το σώμα. Το δαιμόνιο ψάχνει να μπει σε άλλο σώμα.

  3. Καλά τού έκανε. Η ζωή του κοριτσιού κόλαση.

  4. ΤΟΝ ΑΛΒΑΝΟΠΟΥΣΤΑ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕ 3 ΚΡΗΤΙΚΟΥΣ ΣΤΟ ΓΚΑΖΙ ΜΕ ΠΙΣΤΟΛΙ ΤΟΝ ΘΑΨΑΝΕ?
    ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΑΛΒΑΝΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΕΑΝ ΟΝΤΩΣ ΙΣΧΥΑΝ ΑΥΤΑ.

  5. 9 χρόνια το κοριτσάκι γιατί δεν έλεγε τίποτα;Μήπως όλο αυτό είναι μια δικαιολογία για να αθωωθεί ο πατέρας;Τί πιστεύω εγώ;Ξεκαθάρισμα λογαριασμών για λεφτά ή ναρκωτικά και τα υπόλοιπα,παραμύθα.Εντωμεταξύ το κοριτσάκι μπορεί ακόμα να μην ξέρει τίποτα για την υπόθεση ούτε να γνώριζε το θύμα.Υπόθεση κάνω.Μην εμπιστεύεστε τα τεφάλ.Αν λέει αλήθεια ο πατέρας,τότε καλά του κανε,αλλά πού ήσουν 9 χρόνια ρε Καραμήτρο;

  6. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΕΧΟΥΝ “ΕΥΝΟΥΧΙΣΕ”Ι ΤΟΥΣ “ΝΕΟελληνες” !!!

  7. ΑΞΙΟΣ !!! ΑΥΤΟΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ “ΑΛΒΑΝΟΣ”..ΕΙΝΑΙ ΓΝΗΣΙΟΣ “ΣΙΠΤΑΡ” !!! ΟΠΩΣ, ΠΟΛΛΟΙ “ΕΛΛΑΔΙΤΕΣ”, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ “ΝΕΟελληνες”..ΕΙΝΑΙ Ε Λ Λ Η Ν Ε Σ !!!

  8. Και οι στημένοι δικαστές που αφήνουν έξω τους κολλητούς παιδεραστές της κωλ@οικογένειας θα βάλουν τον άνθρωπο μέσα ισόβια… Μπράβο σου φίλε. Έτσι κάνουν οι σωστοί γονείς. Δυστυχώς οι περισσότεροι νεοέλληνες δε σκέφτονται ούτε οικογένεια ούτε τπτ. Ποιος κανει φυλακή για παιδιά κ οικογένεια.. Πάνε αυτές οι έννοιες σήμερα.

  9. Η ΜΑΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΘΩΑ ! ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΜΑΘΕ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΙΑ, ΠΗΓΑΝ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΑΝ !! ΤΗΝ ΕΒΑΛΑΝ ΩΣ “ΣΥΝΕΝΟΧΗ”, ΣΤΗΝ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ “ΠΑΡΟΥΝ ΒΑΡΟΣ” ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΘΑΡΜΑ ΤΗΣ Ν.Δ. !!!

  10. Αυτο κανει ενας ΣΩΣΤΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ… ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ…

  11. Καιρό είχαμε να ακούσουμε για Αλβανούς και άρχισα να ανησυχώ……οτι κάτι πάει στραβά, ευτυχώς επανηλθαμε στο κλίμα μας, που ελεγε και ο συγχωρεμένος Μπαρκουλης σε μια ταινία.

  12. NA AΓIAΣEI TO XEΡI TOY!!!! Η ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΙΑΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΑ…ΕΑΝ ΤΟΝ ΠΗΓΑΙΝΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΘΑ ΤΗΝ ΕΒΓΑΖΕ ΚΑΘΑΡΗ…1-2 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΞΩ…

  13. Ο άνθρωπος έχει τσίπα και αξιοπρέπεια και έκανε αυτό που έκανε! Προστάτευσε το παιδί του και απεδειχθει σωστός πατέρας και σωστός άντρας! Τι δε καταλαβαίνετε μερικοί που γράφετε για τεφαλ τηγανιά και μπούρδες! Οι Αλβανοί σε θέματα ηθικής είναι πολύ καλύτεροι από μας τους νεοραγιαδες χαβαλεδες,. Άνθρωπο σκληραγωγημένοι εργατικοί και με οικογένειες εκτός από εξαιρέσεις εγκληματικών στοιχείων!!!

    1. Χαλαρωσε παππου μην παθεις κανενα εγκεφαλικο και ξαναδιαβασε τι γραφουμε στα σχόλια και μην πετας αρλουμπες…
      Κι εμεις μαζι του ειμαστε

  14. Για ειδεχθή εγκλήματα θα πρέπει να τιμωρούνται πολυ αυστηρά οι δράστες ίσως και σε θανατική καταδίκη και επειδή αυτό δεν θα γίνει, για πάντα στο μπουντρούμι να μην ξαναδεί το φως του ήλιου για αυτόν που βίαζε το παιδάκι λέω να μην παρεξηγηθω,ο πατέρας έκανε εν βρασμώ ψυχής μια δολοφονία μετά τις αποτρόπαιες πράξεις του κονιαδου του και θα πάει κ αυτός φυλακή για την πράξη του.

  15. Για να λεμε και τα σωστα,μπραβο στο TEFAL….

  16. Γιατί δεν το δημοσιεύσατε αυτό ;;;;;;;;;;;;;;;;;
    Μόνο ανώνυμων σχόλια δημοσιεύετε ;;;;;;;;;;;;;;;;
    Καλά του έκανε.
    Στην θέση του και εγώ το ίδιο θα έκανα.
    Όσο για την φωτό στο άρθρο, σας παρακαλώ, μην χαρακτηρίζετε θύμα τον βιαστή.
    Θύμα είναι το κοριτσάκι και όλη της η οικογένεια, που αναγκάστηκε ο πατέρας της τηρώντας πανάρχαιους νόμους, να σκοτώσει τον βιαστή και βασανιστή του παιδιού του.
    Δεν είναι δυνατόν να αποκαλείται θύμα ο επί 9 χρόνια βιαστής ενός παιδιού και εν συνεχεία εκβιαστής του !
    Αλλάξτε λοιπόν σας παρακαλώ την λέξη θύμα με το ΝΕΚΡΟΣ και ακόμα καλύτερα ΤΟ ΝΕΚΡΟ ΤΕΡΑΣ.

  17. Μπράβο του. Ένα τηγάνι λιγότερο. Έτσι κι αλλιώς σε 2-3 χρόνια θα είναι έξω.

  18. Αν ειναι ετσι καλα τον εκανε.Ηταν και παιδεραστης αφου ηταν 24 που βιασε εννιαχρονο.Αυτο θα πει πατερας ! Ποια δικαιοσυνη θα περιμενε ;;; Σε ποσα χρονια και ΑΝ ….

  19. Καλά του έκανε.
    Στην θέση του και εγώ το ίδιο θα έκανα.
    Όσο για την φωτό στο άρθρο, σας παρακαλώ, μην χαρακτηρίζετε θύμα τον βιαστή.
    Θύμα είναι το κοριτσάκι και όλη της η οικογένεια, που αναγκάστηκε ο πατέρας της τηρώντας πανάρχαιους νόμους, να σκοτώσει τον βιαστή και βασανιστή του παιδιού του.
    Δεν είναι δυνατόν να αποκαλείται θύμα ο επί 9 χρόνια βιαστής ενός παιδιού και εν συνεχεία εκβιαστής του !
    Αλλάξτε λοιπόν σας παρακαλώ την λέξη θύμα με το ΝΕΚΡΟΣ και ακόμα καλύτερα ΤΟ ΝΕΚΡΟ ΤΕΡΑΣ.

  20. Μα είναι λύση αυτή?
    Πέρνουμε ένα όπλο & σκοτώνουμε κάποιον, επειδή το Κράτος με άθλιους Νόμους αλλά κυρίως η Δικαιοσύνη είναι στην κοσμάρα τους?
    Δεν ξέρω τι θα έκανα σε παρόμοια περίπτωση.
    Αναρωτιέμαι όμως, πως αυτός ο Πατέρας-Δράστης δεν αντιλήφθηκε τι γινόταν με το κορίτσι του 9 ολόκληρα χρόνια!
    Όταν συμαβίνει κάτι τόσο σοβαρό & άθλιο σε ένα παιδί 9-10 ετών, η συμπεριφορά του παιδιού αλλάζει.
    Κανένας δεν κατάλαβε τίποτα με την αλλαγή συμπεριφοράς του κοριτσιού?

  21. Ολα πολύ λογικά. Αφού η δικαιοσύνη είναι ανύπαρκτη, τον ανάγκασε να τιμωρήσει μόνο τους τον κακοποιητή του παιδιού του. Θα είναι περήφανος που θα μπει φυλακή. Ο κακοποιητής, ως βάρος επί της γης, μας χαιρέτησε…

  22. Τους αλβανους δεν τους παώ αλλα πολυ καλα εκανε ο πατερας

  23. Ας μην βγάζουμε εύκολα συμπεράσματα , διότι μπορεί να υπάρξουν ανατροπές στην υπόθεση .
    Θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο πως οι αλβανοι “γονείς ” δεν ήξεραν τίποτα
    Ειναι σίγουρο πως ο πατέρας κ η μητέρα το έμαθαν σήμερα ? ? ? ? ?
    Οπως και να χει η αυτοδικία ΔΕΝ ειναι λυση

  24. Καλα έκανε από την στιγμή που δεν υπάρχει δικαιοσύνη .κ παλι Μπραβο του.

  25. Ας πάει στον άλλο κόσμο τώρα ο εκλιπών να παραλάβει τα χρηματικά ποσά που διεκδικούσε από τα βίντεο και τις φωτογραφίες.

  26. Χεχε..και επειδή το είπε ο Αλβανός ισχύει και όλας ..πείτε εκεί ότι έγινε ξεκαθάρισμα για τα κέρδη από την πρέζα δεν θα βρήκαν και σκέφτηκε ο Αλβανός τι δικαιολογία πιάνει εύκολα στο Έλληνα ?..α ναι θα πω ότι μου βίαζε την κόρη και έτσι όλη η κοινή γνώμη θα με αποθεωσει και θα βγω σε 2 χρόνια …
    Ρε πάτε καλά …? Δηλ αύριο θα μας σκοτώνουν και θα μας ρίχνουν και τη ρετσινια του βιαστη μετά θάνατον ..ποιος μας λέει ότι έγιναν έτσι τα πράγματα?

    1. Eπειδή τυγχάνει να γνωρίζω τον θύτη, καμία σχέση με αυτά που λες.
      Οικοδόμος ήτανε, παντρεμένος με Ελληνιδα με 5 παιδιά συνολικά (τα 4 απο τον 1ο της γάμο). Οκ?

  27. … και πήρε τον νόμο στα χέρια του.. και μπράβο του..η δικαιοσύνη στην Ελλάδα είναι κατώτερη των περιστάσεων.. συνεπώς… και πολύ καλά έπραξε… αυτή είναι η σκληρή αλήθεια θέλουμε δεν θέλουμε…Αν υπάρχει κάποιος να ντραπει είναι το θλιβερό κράτος του Κυριάκου Μητσοτάκη που έφερε την ελληνική δικαιοσύνη σε τέτοιο εξεφτιλιστικο σημείο..λυπηρες καταστάσεις αλλά.. αναμενόμενες…

  28. Γειά στα χέρια του. Ωραίος! Έτσι μόνο μπορεί να ξεβρωμισουμε.

  29. Γι αυτό το θέμα αθώος. Κατά τ άλλα όλα τα αλβανικά κατακάθια εξω από την Ελλάδα την επόμενη μέρα που αναλαμβάνει πατριωτική κυβέρνηση.

  30. Έτσι ξηγιουνται οι άνδρες πάσης ενθικοτητος .
    Προσωπικά θα τον πυροβολούσα από τα αρχιδια και κάτω έτσι για να ζήση και να με θυμάται .

  31. Όχι θα περίμενε την δικαιοσύνη της πούτσας να επιληφθεί του Αη πούτσου, καλά του έκανε του τομαριού.

  32. Στην Πελοπόννησο είναι κοινό μυστικό η αιμομιξία.κανεις δεν μιλάει.πατροπαραδοτα.

  33. Κι’εμενα εάν μου βίαζαν το παιδί το ίδιο θα έκανα.

  34. Μπράβο στον Αλβανό. Την ίδια ώρα τα τουρκοκάναλα και τα τουρκοσάιτ των εφοπλιστών κρύβουν ότι είναι Αλβανός μη χαλάσει το παραμύθι των κουλοτσιπροανδρουλάκηδων της πολυπολιτισμικότητας. Όπως βρίζουμε όταν κάνουν κάτι κακό οι Αλβανοί, τώρα λέμε μπράβο στον Αλβανό που σκότωσε το βιαστή του παιδιού του! Αφήστε τον ελεύθερο και να πάει να πει τα Κάλαντα στη Σακελλαροπούλου του χρόνου αντί να καλεί τους γκέι!

  35. Μπράβο του! ο καθένας μας ο οποίος αγαπά και σέβεται τα παιδιά του, αυτό θα έκανε. Μπαμ και κάτω.

  36. Καλά έκανε! Αν περίμενε από την δικαιοσύνη, ο βιαστής θα είχε βιάσει και άλλες δύο-τρεις γυναίκες μέχρι τότε…

  37. ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ! ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΩΝ ΑΝΩΜΑΛΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΤΗΝΟΒΑΤΩΝ. ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΘΩΟΣ!

  38. ΆΞΙΟΣ!!! και καλή δύναμη στο θύμα την κόρη του να το ξεπεράσει…όσο γίνεται και να προχωρήσει

  39. κριμα μονο που εκανε υπομονη το κοριτσι τοσα χρονια και περασε αυτα που περασε Αξιος ο πατερας που ταξιδεψε χωρις επιστροφη τον κουνιαδο του

  40. Μπορεί να κατηγορουμε τους Αλβανούς για κλέφτες, γιατί η ανέχεια οδηγεί προς τα κει, αλλά την ηθική την έχουν ψηλά.Λογω επαγγέλματος από το 1990 με συναναστροφή με Αλβανούς στην ηθική τους βγάζω το καπέλο.

    1. και εγώ ξέρω μια οικογένεια Αλβανών με ένα αγόρι και ένα κορίτσι και τα είχαν σχεδόν “δεμένα” τα παιδιά τους, ούτε πάρτυ ούτε ξενύχτια ούτε έξαλλα ρούχα ούτε τίποτα! χάρισα μια φορά ένα φουστανάκι για το κορίτσι και ήταν μίνι ως το γόνατο όχι παραπάνω μη φανταστείς και πολύ χαριτωμένο φόρεμα για κοριτσάκι και μου λέει θα της το φοράω σαν μακριά μπλούζα με κολαν γιατί ο μπαμπάς της δεν την αφήνει να φοράει μίνι ως την ενηλικίωση!! Και τα δυο παιδιά τους σήμερα είναι Πανεπιστήμιο. Της καθαρίστριας και του εργάτη. Ο άλλος ο πατέρας από τα ΒΠ είναι στα κανάλια και κλαίει που του απειλούν το παιδί…. ο “γραμματιζούμενος”, ο “πολιτισμένος” ο “πλούσιος” και το παιδί του στο ψυχολόγο.

  41. ΑΘΩΟΣ!!! ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ.ΘΑΝΑΤΟ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΠΛΩΝΕΙ ΧΕΡΙ ΣΕ ΠΑΙΔΙ.ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ.

  42. Η εγκληματικότητα έχει αυξηθεί πάρα πολύ μετά την έλευση των Αλβανών από το 1450 και μετά στην Ελλάδα.
    Αν υπολογίσουμε ότι ζούνε αυτήν την στιγμή 3.000.000 στον νομό Αττικής μπορείτε να βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα.

  43. Καλα αυτο το κτηνος δεν εβρισκε καποια μεγαλη να ικανοποιει τις ορμες του? το κοριτσακι των 9 ετων βρηκε ο αλητης?Αν και αλβανος ο δολοφονος καλα του ξηγηθηκε.Για να ειναι 33 ετων το αλβανοαποβρασμα τωρα και βιαζε το κοριτσακι απ οταν ηταν 9 ετων σημαινει οτι τοτε θα ηταν 33-9= 24 ετων το αποβρασμα αυτο!!!!!

  44. Όχι, θα τον έτρεχε 10 χρόνια στα δικαστήρια με εφέσεις και αναβολές και να τον βλέπει το παιδί του κάθε μέρα. Πολύ καλά έκανε!

  45. μπράβο στον πατέρα, αυτός είναι άντρας με @@… μας έβαλε τα γυαλιά ο Αλβανός

  46. Καλά του έκανε, έτσι πρέπει να γίνει με τους βιαστές του Κολωνού. Το σύστημα Μητσοτάκη όμως έχωσε μέσα τη μάνα, της έδωσε λέει ο νταβατζής ένα κατοστάρικο, ενώ κάνουν τη δίκη κεκλεισμένων των θυρών για να μη βγουν τα ονόματα των μελών της ΝΔ.

  47. Εαν ειναι αληθεια μπραβο του καλα του εκανε. Απο τη διακαιοσυνη δεν ειχε να περιμενει τιποτα. Γλιτωσε την κοινωνια απο ενα κτηνος και του ειμαστε ευγνωμονες. Δυστυχως οι νομοι προστατευουν τους ανωμαλους ενω οι εναρετοι που δεν ανεχονται αυτη την βρωμια πανε φυλακη

  48. Άξιος. Καλά του έκανε.

    Φτάσαμε στην σαπίλα σήμερα επειδή οι γονείς μας δεν έκαναν το ίδιο τα τελευταία 60 χρόνια.
    Δεν θα τολμούσαν να κάνουν τόσο αποτρόπαιες πράξεις αν ήξεραν ότι ο πατέρας θα πάρει όπλο θα τον στείλει στο τάφο.

  49. Ως πατέρας, αν είναι όπως τα έγραψαν, ο κουνιάδος βίαζε το κοριτσάκι απο όταν ήταν 9ετών και το εκβίαζε με βίντεο για να του δίνει χρήματα…καλά έκανε ο πατέρας και τον καθάρισε!!!!!

  50. ΕΑΝ ΕΧΟΥΝ ΟΝΤΩΣ ΕΤΣΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ.ΕΝΑ ΚΑΘΑΡΜΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.

Comments are closed.