08/07/2024 Τηλέφωνο καταγγελιών: 694 635 77 33 - 698 632 33 23 | email: info@makeleio.gr | kataggelies@makeleio.gr

ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ! ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ GAY, ΛΟΑΤΚΙ KAI ΣΙΑ ΚΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΩΝ – ΑΔΙΑΝΟΗΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ FAMILY PRIDE, ΜΕ ΤΥΜΠΑΝΟΚΡΟΥΣΙΕΣ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΠΡΟΣΦΑΤΟ EURO PRIDE – ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΕΤΣΙ ΚΟΥΛΗ ΚΑΙ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ 10%

Κοινοποίηση:
WDQWDQWDW

 Μόνο οι εκδηλώσεις για τους ομοφυλόφιλους επιτρέπονται πλέον στην Ελλάδα, όπως άλλωστε συνάγεται από τα γεγονότα.

Με απόφαση της ΕΛ.ΑΣ απαγορεύεται η πραγματοποίηση συγκέντρωσης με τη συμμετοχή κόσμου υπέρ του θεσμού της  οικογένειας που είχε προαναγγελθεί στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου καθώς όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση τάχα «εγκυμονεί» σοβαρούς κινδύνους για την τάξη και την ασφάλεια στην περιοχή μαζί με κάποιες άλλες δικαιολογίες του τύπου «δεν είχαν εγκαίρως ενημερώσει…» κτλ.

 Ταυτόχρονα και για να φανεί η αστυνομική διεύθυνση υποτίθεται «ακριβοδίκαια» απαγόρευσε και μια αντισυγκέντρωση η οποία απλώς προαναγγέλθηκε μόνο και μόνο για να απαγορευτεί η συγκέντρωση υπέρ της οικογένειας.

Βέβαια αυτό δεν έχει αντίστροφή ισχύ. Έτσι στη Θεσσαλονίκη όπου πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση υπέρ των ομοφυλόφιλων  και ενώ είχε προαναγγελθεί αντισυγκέντρωση  διαμαρτυρίας εκεί δεν είχαν απαγορευτεί και οι δύο εκδηλώσεις παρά μόνο η δεύτερη.

Έτσι σύμφωνα  με απόφαση του Διευθυντή Αστυνομίας Αθηνών, απαγορεύεται η πραγματοποίηση δύο δημοσίων υπαίθριων συναθροίσεων που είχαν εξαγγελθεί για αύριο, Σάββατο 6 Ιουλίου στο Παλαιό Φάληρο.

Οι συγκεντρώσεις είχαν καλεστεί από την ομάδα «El Hero», υπέρ της οικογένειας, και από μέλη κάποιων οργανώσεων με μακροσκελείς τίτλους όπως «Πρωτοβουλία αντιφασιστ(ρι)ών από τα νότια προάστια & αλληλέγγυα» και «Πρωτοβουλία ατόμων ενάντια στο family pride», κατά της πρώτης συγκέντρωσης.

Επιπλέον με την ίδια απόφαση απαγορεύεται η διεξαγωγή κάθε δημόσιας υπαίθριας συνάθροισης σχετικής με τις ανωτέρω συναθροίσεις από ώρα 12:00′ της 6-7-2024 έως 23:59′ της 6-7-2024 στο αστικό δίκτυο του Δήμου Παλαιού Φαλήρου που περικλείεται από τις οδούς-λεωφόρους:

Λεωφ. Ανδρέα Συγγρού – Δημοσθένους – Ναζλίου – Κύπρου – Παμφυλίας – Λεωφ. Ελ. Βενιζέλου – Ψαρών – Αγίας Σοφίας – Σωκράτους – Κωστή Παλαμά – Καλλικράτους – Κουντουριώτου – Ηπείρου – Αμαρτωλών – Λυκούργου – Αισχύλου – Πυθαγόρα – Εθελοντών – Πραξιτέλους – Πικροδάφνης – Λεωφ. Ποσειδώνος – Ιωάννου Φιξ – Λεωφ. Απόλλωνος – Μαρίνα Φλοίσβου – Πάρκο Φλοίσβου – Πάρκο Ναυτικής Παράδοσης – Λεωφ. Ανδρέα Συγγρού.

Όπως «τονίζεται» στη σχετική ανακοίνωση με «έμφαση»:

«Η ανωτέρω απαγόρευση επιβάλλεται, καθώς από τη ταυτόχρονη διεξαγωγή των ανωτέρω συναθροίσεων από ομάδες αντίπαλων θέσεων εγκυμονείται σοβαρός κίνδυνος για τη δημόσια ασφάλεια και επαπειλείται σοβαρή διατάραξη της κοινωνικοοικονομικής ζωής στην συγκεκριμένη περιοχή, της κυκλοφορίας οχημάτων, πεζών και των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς, της λειτουργίας των υποδομών και κοινωφελών εγκαταστάσεων της περιοχής.

Επιπλέον, οι οργανωτές των δύο ανωτέρω συναθροίσεων δεν γνωστοποίησαν στην κατά τόπο Αστυνομική Αρχή, την πρόθεσή τους να καλέσουν το ευρύ κοινό να συμμετάσχει, σε συγκεκριμένο τόπο και χρόνο, σε δημόσια υπαίθρια συνάθροιση ως οφείλουν, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 3 παρ. 1 & 2 του Ν.4703/2020 και του άρθρου 3 του Π.Δ. 73/2020, κι ως εκ τούτου δεν τηρήθηκε η προβλεπόμενη διαδικασία της ισχύουσας νομοθεσίας περί δημόσιων υπαίθριων συναθροίσεων».

Tο Family Pride αποτελεί μια συγκέντρωση που διοργανώνει η Ορθόδοξη Νεολαία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

47 Σχόλια

  1. Αφου υπαρχουν ακομα μ@λακες που τους ψηφιζουν καλα κανουν εχουμε δικτατορια των ανωμαλων και θα συνεχισουμε ετσι.

  2. Ο μπάσταρδος έχει εντολή να αφανίσει το ελληνικό έθνος, με όποιο μέσο μπορεί. Τί δεν καταλαβαίνετε;

  3. Εμετικοι!!!!
    Λύκοι με προβιά προβάτου!
    Ισότητα και δημοκρατια μόνο για ότι προωθείται από το εξωτερικό!
    Σε λίγο η ταινία v for vendetta θα μοιάζει με παιδικό παραμύθι μπροστά σ’αυτά που θα ζήσουμε!

  4. Μπορούμε όλοι να μαζευτούμε για ένα όμορφο περίπατο με τα παιδιά μας τη συγκεκριμένη ώρα χωρίς σημαίες και πανό όλος τυχαία !!!!!! Να δούμε θα έρθουν να μας διαλύσουν ? Κόντρα αυτοί κόντρα και εμείς !!!

  5. Ήταν που οι συριζιαιοι ήταν οι ανώμαλοι
    πισωγλεντηδες κατά τα άλλα 🤣😂🤣😂

    Η ΝΔ διέλυσε την την Ελλάδα οικονομικά και ηθικά. Αυτό θα γράψουν οι ιστορικοί του μέλλοντος.

  6. Δεν ανησυχώ, ο Κούλης θα επιστρέψει στο 10% και θα φέρουμε τη συγκυβέρνηση Κασσελάκη-Ανδρουλάκη να μας σώσει, αυτοί σίγουρα θα καταργήσουν τους ΛΟΑΤΚΙ….

  7. Νεοελληνας,ο πιο μαλακας λαος στον πλανητη.
    Και τα σωβρακα να του παρουνε,ο μαλακας θα τους ψηφιζει.
    Καθειστε κει να τους κοιτατε να σας γαμ… αυτοι σας αξιζουν με τη μαλακια που σας δερνει…

  8. και που ειναι το προβλημα ;
    Εχουμε τρινγκι τρανγκα αστυνομια , τουλαχιστον στα υψηλα κλιμακια, γιαυτο και απαγορευουν τισ νορμαλ εκδηλωσεισ

  9. Ψηφίστε Μητσοτάκη, η Ελλάδα αλλάζει, το φυσιολογικό διώκεται, ενώ ό,τι πηγαίνει αντίθετα στη φύση επιβάλλεται. Το παιδιά μας θα μεγαλώσουν σε κοινωνία χωρίς τις αξίες της οικογένειας και της ηθικής. Το κράτος δεν επιζητεί το σεβασμό στο διαφορετικό, με τη συμπεριφορά του επιβάλει την αλλαγή του αξιακού συστήματος των Ελλήνων, ενώ τοποθετεί ως επίσημη ιδεολογία, αυτήν της woke μειοψηφίας.

  10. Σοδομα και Γομορρα τωρα με την βουλα.Τωρα απο δω και περα ερχεται η μεγαλη τιμωρια μας απο τον Θεο

  11. Η βόλτα δεν απαγορεύεται, απλά και όμορφα ένας περίπατος από χιλιάδες οικογένειες δίπλα στη θάλασσα.

  12. O.K. πισολαγνοι της ΝΔ…..στην επόμενη pride parade θα οργανώσουμε ΑΝΤΙ-διαδηλωση …και να δούμε αν θα απαγορευσετε τους γκει να βγουν στο δρόμο….λόγω ταραχών….

  13. ΧΟΥΝΤΑ!!! ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ!!!! ΑΓΝΟΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΣΑΣ!!! ΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ;;; ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΝΕ ΦΥΛΑΚΗ;;;ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ!!!!ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!!!!

  14. Ποιο 10% ρε βλακες. Αυριο να κανει εκλογες αυτοδυναμια θα παρει και ευκολα μαλιστα. Αν πανε ολοι να ψηφισουν τον βλεπω τον Κουλη ανετα στο 40% . Αφου πηρε 28% χωρις συμμετοχη φανταστειτε να εχει και συμμετοχη με συσπηρωση μαζι. Για να μη πω 42% και ανετα. Ας αρκεστουμε στο 39 με 40. Ποιος θα τον κοντραρει ο Κασελακης ,ο Ανδρουλακης η ο Βελοπουλος που παλευει για το 15% μηπως και γινει αντιπολιτευση ?

    1. Τσου. Δεν βγαίνουν τα κουκιά όχι για 40, ούτε καν για 35. Η πλειοψηφία αυτών που τον ψήφισαν έχουν ξενερώσει άγρια μ όσα γίνονται πλην κάποιων γραφικών και νοητικά υστερούντων. Καταρρέει όλη η μεταπολίτευση και θα πιαστούν χεράκι χεράκι για να σωθούν. Μόνη σωτηρία για τη ΝΔ αυτή τη στιγμή είναι η διαδοχή κι αυτό θα κάνει στο τέλος κι αφού θα χει εξαντλήσει όλο τον χρόνο, θα κάνει δλδ ένα συνέδριο, θα εκλέξει τον αντικαταστάτη και μετά μην τον είδατε.

    2. Κυβερνάει με 15% ποιος σου είπε με 28%? Να είναι καλά η ενισχημένη αναλογική, και οι μισοί δημόσιοι υπάλληλοι,γι’αυτό έχασε 1εκ ψήφους και γι’αυτό ψηφήσαμε 2 φορέςξύπνα επί τέλους.Με την απλή αναλογική έπεφτε στα τάρταρα.Αντιπολίτευση δεν υπάρχει.Κοιμήσου ήσυχα τώρα οτι θα ξανάβγεί.

  15. Είναι λυπηρό σε μία χώρα με μεγάλη υπογεννητικότητα να απαγορευουν συνγκεντρώσεις σε όσους θέλουν να κάνουν κάτι για αυτό το εθνικό πρόβλημα. Αυτοί που το απαγορευουν, πολιτικοί αλλά και η αστυνομικοί ακόμα πρέπει να λογοδοτήσουν και να τιμωρηθούν.

  16. Μιλάμε για κανονική ΛΟΑΤΚΙ δικτατορία!! Εσείς που ψηφίσατε Μητσοτάκη η που πήγατε για μπάνιο να δροσίσετε τον κωλο σας και δεν ψηφίσατε να ξέρετε ότι έρχονται τα χειρότερα για τις νέες γενιές και τα παιδιά σας!!

  17. διαδήλωση υπέρ της οικογενειας με κούλα πρωθυπουργίνα;;; Ώρε τρελλαθήκατε;

  18. Για ποιο λόγο να κάνουν αυτοί πραιντ? Αυτοί έχουν όλα τα δικαιώματα , δεν τους στέρησαν τίποτα. Γίνονται γελοίοι έτσι

  19. Ας αναλάβει το ΚΚΕ την αντισυγκεντρωση….. Κοιμάται ; Αυτοί έχουν ασυλία με τις συγκεντρώσεις

  20. Χαχαχα βρε τώρα θα μάθετε το κωλόσογο! Τα κοράκια αυτά έχουν απλώσει νύχια σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, από το Ζαγόρι στο Καρπενήσι μέχρι και στο… Χαϊδάρι είχαν βρει πριν χρόνια ότι είχε οικοπεδα η Μαρίκα πάνω σε δημοσιο χώρο.
    ΜΟΝΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΕΣ

  21. Μα είναι στο 10% Όταν σε ψηφίζουν το 1,1 εκατομμύρια από τα 10 εκατομμύρια ψηφοφόρων που είσαι; στο 41%; Αυτό είναι σαν το 0+0=14% Είναι ξεκάθαρα μαγειρικές του συστήματος τα ποσοστά και οι αριθμοί των βουλευτών. Καμία σχέση με την λαϊκή βούληση.

  22. Καλε θα βουλωσουνε οι κεντρικες αποχετευσεις απο φτερα και πουπουλα! Εγω δικια τους ειμαι αλλα ανησυχω για το….περιβαλλον!

  23. ξεφτιλισμενοι ακροαριστεροι νεοδημοκρατες κουληδες θαρθει η ωρα σας….
    θα φτιαξουμε εθνικολαικο κινημα του 55% και θα σας κανονισουμε ολα τα ακροαριστερα αποβρασματα ολων των κομματων του πολιτισμικου μαρξισμου σας!

    1. You gonna do nothing.

      You gonna line up like all malaka Greeks did, and vote for Koulis AGAIN….

      Then you gonna line up and vote for his son.

      Cause Greece is a BANANA Republic.

      1. Mitso συμφωνω γι αυτο κ αποφασισα να την κανω . Κοτες , ραγιαδες κ ηλιθιοι , ντρεπομαι κ μονο να τους βλεπω . Γεια σας .

    1. Ναι γιατί οι Στρειτ είναι που τους χτυπάνε οι πατεράδες επειδη είναι Στρειτ . Οι στρειτ είναι που αυτοκτονούν . Δεν ξέρεις τι λες

      1. Ούτε τους χτυπάει κάνεις ούτε αυτοκτονούν. Αυτα λέει η προπαγάνδα τους.Και αν αυτοκτονούν κάποιοι είναι γιατί δεν αισθάνονται καλά μέσα τους με αυτό που είναι

        1. Εσύ ζεις σε άλλο πλανήτη. Έχουν υπάρξει περιστατικά βίας εναντίον ομοφυλόφιλων, έχουν υποστεί κοινωνικό αποκλεισμό ομοφυλόφιλοι εξαιτίας του προσανατολισμού τους. Και αναφέρομαι για την Ελλάδα, όχι για καμιά χώρα της υποσαχάριας Αφρικής ή της Ασίας.

Leave a Response