29/06/2024 Τηλέφωνο καταγγελιών: 694 635 77 33 - 698 632 33 23 | email: info@makeleio.gr | kataggelies@makeleio.gr

ΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΟΣ!!! Η ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ! – ΟΞΕΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΠΑ: «ΘΑ ΣΦΑΓΟΥΝ»

Κοινοποίηση:
north-korea

Εντός ενός μήνα αναμένεται η άφιξη των Βορειοκορεατών που σε πρώτη φάση συνιστάται σε μία μονάδα Μηχανικού

Λίγες μέρες μετά από την υπογραφή του αμυντικού συμφώνου μεταξύ Ρωσίας και Βόρειας Κορέας, η Πιονγκγιάνγκ ανακοινώνει ότι θα στείλει στρατεύματα στην Ουκρανία σε μία εξέλιξη που ανατρέπει όλα τα δεδομένα, καθώς η Βόρεια Κορέα έχει ανεξάντλητο ανθρώπινο δυναμικό: Οι ένοπλες δυνάμεις που έχει σε υπηρεσία είναι ελαφρά μικρότερες από της Ρωσίας, συνιστώντας την πέμπτη δύναμη παγκοσμίως σε προσωπικό.

Ο εκπρόσωπος του Πενταγώνου, Πατ Ράιντερ, δήλωσε κατά τη διάρκεια ενημέρωσης Τύπου ότι «τα βορειοκορεατικά στρατεύματα στέλνονται στη σφαγή» και αμφισβήτησε τη λογική της αποστολής τους.

Και συνέχισε: «Νομίζω ότι αν ήμουν στη διοίκηση προσωπικού του βορειοκορεατικού στρατού, θα αμφισβητούσα τις επιλογές μου για να στείλω τις δυνάμεις μου να γίνουν τροφή για τα κανόνια σε έναν παράνομο πόλεμο κατά της Ουκρανίας – έχουμε δει τα είδη των απωλειών που έχουν υποστεί οι ρωσικές δυνάμεις».

Το στρατιωτικό σύμφωνο που υπέγραψαν τα δύο κράτη κατά την επίσκεψη του Ρώσου προέδρου στη Βόρεια Κορέα αναφέρει: «Σε περίπτωση που οποιαδήποτε από τις δύο πλευρές βρεθεί σε κατάσταση πολέμου από ένοπλη εισβολή από ένα ή περισσότερα κράτη, η άλλη πλευρά θα παρέχει στρατιωτική και άλλη βοήθεια με όλα τα μέσα που διαθέτει χωρίς καθυστέρηση».

Σε απάντηση, η Πιονγκγιάνγκ ανακοίνωσε νωρίς αυτή την εβδομάδα ότι θα στείλει στρατιωτική μονάδα μηχανικών για να υποστηρίξει τις ρωσικές δυνάμεις στην περιοχή του Ντονέτσκ!

Τα στρατεύματα αναμένεται να φτάσουν στο πεδίο μάχης τον επόμενο μήνα.

Η Βόρεια Κορέα έχει ήδη προμηθεύσει σχεδόν δύο εκατομμύρια βλήματα πυροβολικού, ρουκέτες για ρωσικά συστήματα πολλαπλών εκτοξευτών ρουκετών και βαλλιστικούς πυραύλους για να υποστηρίξει τις ρωσικές δυνάμειςαπό τότε που οι δύο ηγέτες συναντήθηκαν στη Ρωσία τον Σεπτέμβριο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

38 Σχόλια

  1. 20 λεπτα ενα κοριτσι χτυπημενο στον δρομο…κ το παγανε τ αυτοκινητα το ενα μετα το αλλο…δεν αξιζει ο ανθρωπος να ζει σ αυτον τον πλανητη αλλο…ας πεσει μια φωτια…κ απο θελει ας ερθει…μας σιχαθηκα ολους…

  2. Και επίσημα ο πούτιν παρέα με βρωμοτόμαρα δικτάτορες τύπου κιμ. Η κατάντια της ρωσίας δεν έχει τέλος. Όλα τα σκστά μαζί. Μουσλίμια τσετσένοι, κουμμούνια υπάνθρωποι τύπου κιμ και αλήτες μεθύστακες κομπλεξάρες λάικ πούτιν.

  3. κιτρινιαρηδες και μογγολοι μια πσωλη θα παρουν ολλοι μολις μασησουν τσιχλα θα λακισουν ολλοι

  4. Κίνηση ματ από τον Πούτιν. Οι εγγλέζοι, οι γάλλοι, οι γερμανοί δεν πηγαίνουν για να πολεμήσουν για την Ουκρανία; Ο Πούτιν δεν έχει δικαίωμα να κάνει συμμαχίες; Όλα δικά της τα θέλει η Αμερική!

  5. Κρίμα για την Ευρώπη κρίμα και για μας τους Έλληνες, θα μας αντικαταστήσουν με μογγόλους και αράπηδες. Σε αυτό τον πόλεμο φταίνε όλοι και αλλοίμονο σε όσους πέρνουν μέρος. Ο Πούτιν που πολλοι υποστηρίζουν δεν είχε καμία δουλειά να επιτεθεί απο την αρχή στο Κιέβο την πρωτευουσα της Ουκρανίας δέν είναι κανένας άγιος είναι σχεδόν όπως και ο άλλος δικτάκτορας Κίμ. Ο Μπάιντεν και οι Ευρωπαίοι ηγέτες έχουν επίσης μεγάλη ευθύνη για τα χάλια μας,γιατι έπρεπε να συμβιβαστούν με τον Πούτιν πρίν επιτεθεί στην Ουκρανία.

  6. Αφού οι δυτικοί έχουν γεμίσει την Ουκρανία με μισθοφόρους και ο πουτιν έχει “δικαίωμα” να στείλει ότι γουστάρει εκεί. Και ναι προφανώς μπαίνουμε και επίσημα στον 3 παγκόσμιο.

  7. Έτσι μπράβο Κιμ…. Ολοι μαζι να κατά στρέψουμε την ΝΠΤ δηλαδή λαθρομεταναστευση, λοατκι, καταστροφή της κοινωνίας, καταστρέψτε την βρόμικη Δύση.

  8. Αμερικλανίδια,τρέμετε τους τρελαμένους πολεμιστές της Κορέας.Θα πηδάνε Αγγλοσάξωνες φούστηδες κάθε μέρα

  9. Σχηματίζεται ο ‘Κόκκινος Δράκος’ που έβλεπε ο Ιωάννης στην Αποκάλυψη; Σαν πολλοί Ευρασιάτες αρχίζουν να μαζεύονται στα ανατολικά της Ευρώπης…

  10. Ας ξεκινάμε να μαθενουμε βορεοκορεάτικα ίσως θελήσουν να επισκεφθούν και τους συμμάχους

  11. Οι Ουκρανοί εκτός από ρωσικά και βορεοκορεατικα να ξεκινούν να μαθενουν και κινέζικα

  12. Δεν σας έλεγα ότι ο κοντοπίθαμος ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΠΑΝΩ ΤΟΥ και έτρεχε στον φασίστα Κιμ για βοήθεια; Κατά τα άλλα προελαύνει, προελαύνει. Ε!παραμυθάδες προσγειωθείτε. Είμαστε ένα χιλιοστό πριν τον Γ παγκόσμιο πόλεμο, για να κάνει το βίτσιο του ο ΨΥΧΟΠΑΘΗΣ ΗΓΕΤΙΣΚΟΣ.

      1. Τζον φασιστάκι έ; Μάθε ρε να γράφεις Ελληνικά και μετά αποκαλείς τους άλλους βλάκες. Κατάλαβες πανίβλακα με περικεφαλαία.

        1. Φτάνει ρε όργιο αηδία έχεις καταντήσει μέχρι και 5χρονο σε καταλάβαινει μας έχεις πρήξει τ@ρχιδια με την ορθογραφία μια με τα εμβόλια μπολιασμενο αμνοερίφιο τρολακι του Κούλη και τώρα με τους μαγκες τους Ρώσους που 50 χώρες μας πηγαίνει τρένο παρατήσες το πρώτο ψέμα κλακαδορακι της κομματογραμμης και πήρες σβαρνα το μακελειό

  13. οσοι χαιρονται με αυτην τη εξελιξη , πρεπει επειγοντως να τους δει γιατρος . ξερετε ποσο ευκολο ειναι να ξεσπασει παγκοσμιος πολεμος ? οχι ιμιτασιον οπως τωρα , αλλα οπως αυτος που εζησαν οι ανθρωποι το 40 .
    Και αυτο δεν πρεπει να γινει , Οπως τοτε ενας ψυχοπαθης ( χιτλερ ) τα εκανε ολα μανταρα , ετσι και τυποι σαν τον κιμ γιογκ ουν μπορουν να τα κανουν μανταρα , ο θεος να βαλει το χερι του .

    1. Αυτο βρηκες να γραψεις ; Ο Κιμ θα τα κανει μανταρα ή ο Σουλτς , Μακρον , Φον Ντεν Χιτλερ , Μπαιντεν , Ρουτε , Στολτενμπεργκ , Μπορελ , Ζελενσκι κλπ ;;;; Εχεις καταλαβει ποιος μας παει στον 3ό ΠΠ ή κοιμασαι ορθιος ;;;

      1. Ολοι καταλάβαμε εκτός από σας τους πορωμένους και ευτυχώς πολύ λίγους σε αριθμό.

      2. τι συγκρινεις ρε φιλε ? τον ψυχοπαθη δικτακτορα που εριξε τον θειο του στα σκυλια , που σκοτωσε με υδροκυανιο τον ετεροθαλη αδελφο του ? που εχει καταδικασει τον λαο του στην πεινα και στο φοβο ? αυτο μας συγκρινεις μπερδεμενε ? που δεν ξερεις οτι στην βορεια κορεα υπαρχει ο πιο στυγνος κομμουνισμος ??
        εσυ οπαδε της « επαναστασης του 1967 ?? » μανταρα τα εχεις κανει εσυ μεσα σου , Οσον αφορα την δυση , δεν ειναι αθωοι , ουτε αγγελοι , σε αυτο που συμφωνουμε ., αλλα αυτοι εχουν εκλεγει απο λαους με εκλογες , δεν εχουν ολοκληρωττικα καθετωστα, συμπερασμα ,εσυ κοιμασαι ορθιος ..

  14. Μόλις πάνε οι πρώτοι Βορειοκορεάτες εκεί Το πρώτο πράγμα που θα ρωτήσει να μάθει ο kim είναι από που και από ποιόν πέρνει όπλα η Ουκρανία η απάντηση γνωστή Αλεξανδρούπολη – Μητσοτάκης όταν θα ρωτήσει που είναι αυτά θα μάθει ότι βρίσκονται στην σωστή πλευρά τις ιστορίας.

  15. υπαλληλακια πρεζακια της γνωστης πρεσβειας πουσταλβανοι το τραβελοτσουτσουνι σας αγνοειται!!!!!!

  16. Όταν λες θα στείλη στρατιωτική μονάδα μηχανικού εννοείς αυτά τα φορτηγά σαρανταποδαρούσες που επιθεωρεί ο Κιμ στις παρελάσεις που κουβαλούν ένα πύραυλο με μήκος από την Ομόνοια έως το σύνταγμα και πάνω γράφουν love us;

  17. Ρε Αμερικλανοι ποια σφαγη στα κανονια θα γινουν οι Κορεατες αααααχχαχαχαχαχαχα με τους Ρωσους θα πολεμησουν οχι με τους Ουκρανους χαχαχαχαχαχαχαχαχα ρε 1 εκ νεκρους εχει φθασει η Ουκρανια με καμμια 100.000 Ρωσους κ μιλας για σφαγη ρε ;;;;; Ρε θα φατε καλα , ανυπομονω να στειλετε Στρατο καριοληδες να μετρουμε τα πτωματα των Αγγλοσαξονων κ να Πανηγυριζουμε !!!!

  18. ΠΟΥΤΙΝ ΓΕΡΑ!!!! ΜΕ ΤΣΑ-ΜΠΟΥ-ΚΑ!!!!!
    ΠΟΥΤΙΝ ΖΕΙΣ!!!!! ΕΣΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΣ!!!!!
    πρεζακια αλβανοτραβελια του τραβελοτσουτσουνι που αγνοειται!!!!

  19. Ήταν μια φορά ένας Ρώσος και ένας Βορειοκορεάτης στό δρόμο συναντήθηκαν με έναν αμερικανό και….

  20. Εκατό φορές Κιμ Γιονγκ Ουν, παρά η δική μας προδότες κλεφτες απατεώνες κουληδες.

  21. ΕΝΩ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΠΡΑΞΕΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΕΔΘΕ ΚΑΙ ΕΚΕΙΘΕ ΗΤΑΝ ΔΙΚΑΙΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ. ΟΙ ΒΟΡΕΙΟΚΟΡΕΑΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΙ ΒΙΕΤΝΑΜΕΖΟΙ. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ. ΘΑ ΤΣΑΚΙΣΟΥΝ ΟΠΟΙΟ ΣΤΡΑΤΟ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΡΑΤΑΧΘΕΙ. ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΤΑΞΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΛΕΣΒΙΕΣ ΚΑΙ Π…ΔΕΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ ΤΟΥΣ. Ε ΡΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ.

    1. Χαχαχα…Και οι επιτελάρχες με τις φούστες και τις γόβες θα διοικούν το στράτευμα με σιδηρά πυγμή αλλά και περίσσια χάρη…

  22. Μακάρι ο ένδοξος στρατός του Κιμ να μπει νικητής και στην Αθήνα και να σηκώσει την σημαία του Κομμουνισμού στην Ακρόπολη!

Leave a Response