ΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΟΣ ΤΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ ΤΗΣ 22ας Μαΐου. Η πρώτη ΣΟΒΑΡΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ της εφημερίδος μας για το αποτέλεσμα των εκλογών. Κυβέρνηση Τσίπρα- Βαρουφάκη- Ανδρουλάκη. Πάνω από 8% ο Κασιδιάρης με πρόεδρο τον εισαγγελέα Α. Κανελλόπουλο. Που κάθεται ο Βελόπουλος. Ο μασόνος Δένδιας «σκοτώνει» Μητσοτάκη

Κοινοποίηση:
1.indd

teaser3-4

Στο “ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Εθνικής Απελευθέρωσης”. Με αποκλειστικά αφεντικά τον Λαό και το Έθνος. Σε αυτούς λογοδοτούμε και μόνον, εν ονόματί τους. Απέναντι σε μια ξενήλατη κυβέρνηση ανδρεικέλων, σε ένα καθεστώς Ερντογανισμού με περιβραχιόνια νεοαλβανισμού , Εμβέρ Χότζα.

  Μια κυβέρνηση άκρως επικίνδυνη και δολοφονική για τον ακηδεμόνευτο Τύπο, τους ελεύθερους δημοσιογράφους και τις ανεξάρτητες δημοσιογραφικές φωνές του διαδικτύου και των social media.

opisthofyllo3-4

Στο ΦΥΛΛΟ της ΔΕΥΤΕΡΑΣ 3 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2023, του Έθνους των Ελλήνων Χριστιανών και των μεγάλων αποκαλύψεων, της πρώτης και τελευταίας υπερήφανης αυτοχρηματοδοτούμενης ελληνικής εφημερίδος που τιμά τη λέξη «δημοσιογραφικό ρεπορτάζ», το οποίο για άλλους πνίγηκε στα πουγκιά με το χρήμα αλλά για εμάς δεν θα πεθάνει ποτέ.

Οι αρχές μας: Τσακίζουμε το καρτέλ της αργυρώνητης ψευτοενημέρωσης και του χρεωκοπημένου εκδοτικού και πολιτικού κατεστημένου.  Με συνέπεια έναντι των αναγνωστών μας. Σε αυτούς δίνουμε λόγο και δικαίωμα να μας κρίνουν και σε κανέναν άλλο. Κι ας λυσσομανάει κόντρα η διαπλοκή κι οι βρωμιάρηδες κι οι εκβιαστές που τ’ αρπάζουν χοντρά απ’ τα γρανάζια του συστήματος.

alitheia-aima-banner

—H AΛΗΘΕΙΑ ΓΡΑΦΤΗΚΕ , ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΞΕΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΣΤΑ ΣΑΛΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΛΑΤΙΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΕΙΩΝ .
STOP στην ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΑΔΙΕΞΟΔΑ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ.

–Και όποιοι δεν γουστάρουν την Αλήθεια, εδώ είμαστε. Πίνουμε καφέ, γράφουμε και σας περιμένουμε…

Συνεχίζουμε χωρίς ανάσα τις αποκαλύψεις και τον δημοσιογραφικό αγώνα για μια ελεύθερη και αδούλωτη πατρίδα, χωρίς αφεντικά και εθνικούς νταβατζήδες και κοτζαμπάσηδες. Χωρίς να φοβόμαστε σφαίρες και θρασύδειλους ασύλληπτους φονιάδες του παρακρατικού κυβερνείου και του συνδικάτου της πολιτικής Μαφίας. Άλλωστε δοκίμασαν, απέτυχαν, ξεσκεπάστηκαν. Τους ξέρουμε. Με το ονοματεπώνυμό τους. Ξέρουμε πια τα πάντα. Mε ήχο και εικόνα. Και πολλές- πολλές άλλες λεπτομέρειες…

free-journalist

KANENAΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ…
–THΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΑΣ !

——————————————-

Όποιοι δεν βρίσκουν την εφημερίδα μας σε περίπτερα- πάγκους- σούπερ μάρκετ- σημεία πώλησης ή βλέπουν όλες τις εφημερίδες κρεμασμένες και όχι το “ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Εθνικής Απελευθέρωσης”, να μας τηλεφωνούν στο 6946 – 357733, στο 6986 323323 ή στο τηλ. κέντρο της εφημερίδος 210-9590361 ή να μας στέλνουν sms (γραπτό μήνυμα), για να τακτοποιούμε κάποιους -δια της νομικής οδού- που επιδιώκουν σαμποτάζ , κλοπή εφημερίδων κατά τη διανομή της, επαγγελματικές αλητείες αλλά και νόθευση κυκλοφοριών και σκηνοθετημένων πανελλαδικών αποτελεσμάτων.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

16 Σχόλια

  1. εαν βγει αληθινη η εφημεριδα παει το Αιγαιο το μισο θα δωθει στους τουρκους οπως και η γλωσσα που μιλουσε ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ (Σλαβικα)

  2. Αν γίνει αυτή η συγκυβέρνηση Στέφανε, στις επόμενες ο Λιάκος πάει για αυτοδυναμία.

  3. χαχαχαχαχα βάλτε το κατρούγαλο να ανεβάσει τις συντάξεις

  4. ΜΑΛΙΣΤΑ. ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΝΤΟΡΟΓΙΟ.ΜΠΑΡΟΥΦΑΚΗΔΕΣ ΚΑΙ ΣΙΑ.
    ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΡΟΙΔΟ

  5. Πάτε καλά μωρέ; Τσίπρας θα διαλύσει ότι ηθικό, εθνικο και πατριωτικό έχει απομείνει. Ξεχνάτε τις Πρέσπες, τους λάθρο και ένα σωρό άλλα ωραία πράγματα;

  6. Ο Κανελοπουλος δεν ειναι το δεκανικι του Εμπορα Ναρκωτικων Μαρινακη με την πατσαβουρα Ντορα.

    Αυτον θα βαλει ο Ηλιας μπροστα? Επειδη του το ειπε ο Σεραφειμ το πληρωμενο ξωτικο?

    Με τα συστημικα υποθετα περιμενετε να αλλαξετε τον τοπο? ΡΕ ΟΥΣΤΤΤΤΤΤΤΤΤ

  7. Ο Χατζηλαλάκης πρόεδρος της Ενώσεως Ιδιοκτητών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών ΧΑ δεκάκις.
    Συνεκδότης με τους Κουρήδες του εβδομαδιαίου Real.
    Επιχειρήσεις Χατζηλουλούς με τους καιροσκόπους, υποκοσμιακούς Κουρήδες.
    Όλα από τα 240 απλήρωτα εκατομμύρια.
    Δανεικά και αγύριστα του ALTER, φορτωμένα στις πλάτες του λαού μέσω της ανακεφαλαίωσεως των χρεωκοπημένων τραπεζών.

  8. Πόσο θα πάρει ο Κασιδιάρης 8%; πάλι ξεχάσατε το 1 μπροστά… και ποιος θα κυβερνήσει; το τσιπρίκι με το μαλακιστίρι το άλλο; αφού ο άλλος θα πάει σε δεύτερες εκλογές… ΕΚΤΟΣ.. και αν πάρει την εξουσία με το “έτσι θέλω” ο άλλος … μετά ερχονται άλλα πράγματα….

  9. Είστε τόσο σίγουροι ότι θα γίνουν εκλογές;;;

  10. η μασονάρα ο δένδιας θα παραλάβει την εγκληματική οργάνωση στο 15% από τον ψιττακό μιζοκούλη ! λολ

  11. Ετοιμάζεται ο ελληνικός λαός να φορτωθεί αλλά 4 χρόνια με σκατά. Εκτός αν φύγουν όλοι εξωτερικό.

  12. Ωχ Παναγιά μου, πάλι αυτούς θα φάμε στη μάπα; Δεν γίνεται να βγει ο Κασιδιάρης με τη μία;

    1. Γιατί; Για να εκπαιδεύσει κι άλλους μαχαιροβγάλτες και τραμπούκους σαν τον Ρουπακιά και την πάρτη του, που κάνουν τον νταή σε άοπλους πολίτες, αριστερούς συνδικαλιστές, φουκαράδες-ταλαιπωρημένους μετανάστες και ανήμπορες άρρωστες γριές;

      1. Εμείς οι νοικοκυραίοι, οικογενειάρχες και εργαζόμενοι δεν φοβόμαστε παρά μόνο τους χαρτογιακαδες που μας παίρνουν το μεροκάματο με το γάντι. Ξέρουν αυτοί. Όλα στα ύψη και η εγκληματικότητα. Δε θέλουμε λαθρομετανάστες, δε θέλουμε παιδεραστές, δε θέλουμε ανώμαλους,δε θέλουμε νεοφιλελεδες να μας κλέβουν με κάθε σύγχρονο τρόπο για να πλουτίσουν αυτοί. Όσο για το Ρουπακιά ένα κομμουνι χρόνια στον Ταύρο τον ξεραν όλοι. Τον χρησιμοποίησαν ωραία.

        1. Εμείς οι νοικοκυραίοι, οικογενειάρχες, εργαζόμενοι και σκεπτόμενοι Έλληνες θέλουμε λύσεις!
          Ο Κασιδιάρης, είχε την ευκαιρία του και απέδειξε ποιος είναι.
          Ένας τίποτας, που για κάποια στιγμή ήταν καβάλα στο “άλογο”.
          Η δραστηριότητα του στη βουλή, όπως και ως σύνολο “η χρυσή αυγή”, ήταν “σκοταδιστική”!
          Αμέτρητες οι πάσες στη βενεζιλική συμμορία!
          Ένας ακόμα “τσίπρας”

          1. Άσε ρε φίλε του Κούλη, φαίνεσαι από μακριά. Αυτός είχε την ευκαιρία του.

Comments are closed.