ΣΟΚ ΣΤΗ ΖΑΚΥΝΘΟ: 27ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΜΕ ΤΗ ΒΙΑ ΔΙΑΚΟΠΗ ΚΥΗΣΗΣ ΤΗΣ 19ΧΡΟΝΗΣ ΦΙΛΗΣ ΤΟΥ – ΤΗΝ ΕΔΕΣΕ, ΤΗΝ ΧΤΥΠΗΣΕ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΔΩΣΕ ΦΑΡΜΑΚΑ

Κοινοποίηση:
bcdbdbd

Ένα απίστευτο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, έλαβε χώρα προχθές, Τρίτη, στο νησί και αποκαλύπτει σήμερα η ΕΡΤ Ζακύνθου. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, ένας 27χρονος αλβανικής καταγωγής κάτοικος του νησιού, την Τρίτη το βράδυ πήγε και πήρε από το σπίτι της, την 19χρονη Ζακυνθινή φίλη του, η οποία διένυε περίπου τον 2ο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Ο 27χρονος πήγε την σύντροφό του στο σπίτι του, όπου σύμφωνα πάντα με τις αποκλειστικές πληροφορίες της ΕΡΤ Ζακύνθου, την έδεσε, την χτύπησε και την εξαναγκάσε να πάρει φάρμακα για να διακόψει την εγκυμοσύνη.

Την επομένη το πρωί, ο νεαρός μετέφερε την 19χρονη φίλη του στο νοσοκομείο Ζακύνθου όπου και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, έχοντας όμως αποβάλει. Μετά από καταγγελία, άνδρες Αστυνομικής Διεύθυνσης Ζακύνθου συνέλαβαν, χθες, τον δράστη ο οποίος θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα με τις κατηγορίες της ενδοοικογενειακής βίας, διακοπής κυήσεως, επικίνδυνης σωματικής βλάβης και κλοπής, καθώς είχε αποσπάσει από την σύντροφό του το κινητό της τηλέφωνο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

20 Σχόλια

  1. αυτά είναι τα αποτελέσματα απ τα αλβαναρια που έχουν μαζευτεί εδώ..κ πολλοί κ πολλές έχουν μπασταρδευτεί με τους ελλεινιδες κ ελεεινούς ελληναράδες …όποτε πάρτε τώρα πολιτισμικό πολιτισμό με τα αλβαναρια ..που πλέον έχουν αρχίσει να έχουν και υφάκι κάναν κ περιουσίες κ μας έχουν κλέψει κανονικά τη χώρα…κ ‘μείς κοιμόμαστε όρθιοι κ νομίζουμε ότι είμαστε πολιτισμένοι κ προοδευτικοί που τους ανεχόμαστε …μην μας πούνε κ ρατσιστές , τα τσολιά που ντρέπονταν να πούνε κ τα ονόματα τους..κ έχουν ελληνικά ονόματα να το παίζουν κ Έλληνες ..μας μισούν κ στη πρώτη ευκαιρία βγάζουν τα δολοφονικά ένστικτα κ το μίσος τους για μας…κατα τά αλλά όλα καλά…ξυπνήστε όλοι πρέπει να απελαθούν κ να πάνε από κει πουρθαν….μαζί κ με τα μπασταρια τους…

  2. Εχω να πω ότι εργάστηκα,επι 5,5 μήνες σε εστιατόριο ξενοδοχείου στην Κω. Στο οποίο η πλειψηφία των εργαζομένων ήταν νεαροί Αλβανοί,απο αυτούς τόσοι ήταν ανώριμοι,καυγατζήδες,και αλληλοβρίζονταν.Υπήρχαν κάποιες ωραίες Αλβανίδες,μα ένοιωθα ότι κάτι δεν με φέρνει καλά.. Λέει ο άλλος πάνω για τα τουρκοκάναλα.Είναι μόνο αυτό;Απο την εποχή του 90 τα ελληνικά σήριαλ,στου είδους Μανούσου Μανουσάκη,εμφανίζουν τόσο απλή υπόθεση έναν μεικτό γάμο:Ελληνας με Τσιγγάνα,Ελληνίδα με Αλβανό,Ελληνίδα με Τούρκο της Θράκης,ο τσιφλικάς με την εργάτρια. Τι ακριβώς δεν περιμένετε όταν έτσι τόσο απλά τον μεικτό γάμο τον εμφανίζουν τα στούντιος μας;Μην βλέπετε ελληνικά σήριαλς,ούτε την αμερικανιά.Μάθετε τα παιδιά σας ν’αγαπάνε την Ελλάδα,τον Ιησού Χριστό,τους γονείς,και την πολυτιμη τέχνη του κινουμένου σχεδίου.

    1. χα χα χα εσυ φιλε ρατσιστη την αγαπας καθολου?

  3. Αλβανικό λουκάνικο ήθελα το βούρλο καλά να πάθει.. συριζα 100%

    1. Οι Αλβανοί ρε ούγκανο ήταν σύμμαχοι με το Χίτλερ.

  4. φαντάσου πως θα ήταν για να πήγε με τον Dr. Alban η καημένη…

  5. to SOK γιατί το γραφετε; στην ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΩΝ – σκουλικιών και ξένων εντολοδόχων , ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΑΡΑΞΕΝΕΥΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.

    ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΟΜΟΙ . ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ (κοματα-μμε-συνδικαλο-κοματοσκυλλα) θα ΣΑΣ ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ οι δε ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟ -ΚΑΙ ΕΓΧΩΡΙΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ-ΑΝΑΡχΙΚΟ (λέμε τωρα) ΠΟΥ ΟΠΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ.

    ΜΟΝΟ ο ΗΛΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ .

  6. Στην πλειοψηφία αντρες παιρνουν αλβανεζες. Ολοι οι αγαμητοι κακοφιαγμένοι που δεν γυριζε γυναικα να τους κοιτάξει, κυρίως στα χωρια πηραν αλβανέζες.Το αστείο είναι αν πεις μετα το παιδι τους αλβανο θυμώνουν , μα αφου ειναι μισο αλβανακι τι τρελεναισε ο ανοιχτομυαλος? Οσο γι αυτην τα ήθελε και τα παθε.

    1. Στα χωριά αυτοί που παίρνουν Αλβανέζες, είναι κάτι γεροντοπαλίκαρα που δε τους έπαιρνε καμία Ελληνίδα, ήταν στα αζήτητα. Το αστείο είναι πως το λες και μόνος σου, δε γύριζε γυναίκα να τους κοιτάξει, εσύ το έγραψες… Και είναι αλήθεια. Οι ωραίοι Έλληνες δε πάμε με Αλβανίδες, εκτός αν είναι κυριολεκτικά καλλονές, τοπ μοντέλα. Το θέμα είναι, γιατί δε γύρναγαν οι Ελληνίδες να τους κοιτάξουν και τους ανάγκασαν να στραφούν στις Αλβανίδες; Να σου πω εγώ, γιατί οι Ελληνίδες είναι κακομαθημένες ψωνάρες και νομίζουν πως αξίζουν τον Μπραντ Πιτ. Και όταν περάσουν τα χρόνια, και με εκατοντάδες χιλιάδες χιλιόμετρα στο κοντέρ, αποφασίζουν να ρίξουν κανά βλέφαρο σε αυτούς που μέχρι πρότινος έφτυναν, αυτοί δε τις θέλουν γιατί κανένας άντρας δε θέλει να παίρνει τα αποφάγια των άλλων, πόσο μάλλον και των Αλβανών. Για αυτό στρέφονται στις Αλβανίδες.

    2. Πάντως είναι προτιμότερο να κάνει κάποιος σχέση με Αλβανίδα, παρά να κάνει σχέση με θεούσα.

    3. Οι Ελληνίδες που κάνουν σχέση με Πακιστανούς, τι είναι? Καλά ή χάλια?

  7. Είμαι 40 χρονών. Οπότε πλέον δεν είμαι μικρός και έχω δει διάφορα κι εγώ στη ζωή μου. Από την εμπειρία μου, οι Αλβανοί δε γουστάρουν πραγματικά τις Ελληνίδες, αλλά τους αρέσει να τις ξεφτιλίζουν και να τις μαγαρίζουν έτσι ώστε αργότερα οι Έλληνες να παίρνουμε τα αποφάγια τους. Για αυτό ορμάνε στις έφηβες Ελληνίδες, που επειδή είναι και μυαλοπλυμένες από την αριστερίλα νομίζουν πως κάνουν και ανθρωπιστική επανάσταση να πηγαίνουν με αλβαναριά. Το έχω δει πολλές φορές να συμβαίνει. Πχ να βλέπω έναν Αλβανό ψευτοωραίο να τη πέφτει στη σειρά σε όλες στη δουλειά που είμαι κλπ και να τις παίρνει ΟΛΕΣ διαδοχικά. Οι τύπισσες αυτές να είναι μέτριες στη καλύτερη εώς χοντρομπαζάκια, και προφανώς τους καλάρεσε πως ένας άντρας, έστω και αλβανός, που ήταν πολύ πιο ωραίος από το δικό τους επίπεδο, τους την έπεφτε. Εγώ ας πούμε και πιο ωραίος άντρας ήμουν από αυτόν και Έλληνας, και δε καταδεχόμουν να πάω με αυτές. Κάποιες από αυτές κλαίγανε μετά όταν πχ ο Αλβανός τις παρατούσε για να πάει με μια συνάδελφό τους…. Και μου έρχονταν εμένα και μου ζήταγαν να βγούμε και τους έλεγα στα μούτρα “δε παίρνω τα αποφάγια του Αλβανού”. Και μου χει τύχει και πολλές φορές το άλλο, Αλβανίδες, κάποιες από αυτές ωραίες, να τρελαίνονται για μένα και να τις διώχνω γιατί δεν ήθελα να μπλέξω με Αλβανούς. Δηλαδή δείτε διαφορά στην αντιμετώπιση, ο τίμιος άντρας δε μαγαρίζει την Αλβανίδα, ενώ μπορεί, γιατί ξέρει πως δε τη θέλει, ενώ ο Αλβανός επειδή μισεί τις Ελληνίδες πηγαίνει μαζί τους για να κάνει τη πλάκα του… Και οι Ελληνίδες πάνε και το δίνουνε σε κάτι τέτοιους, και μετά γεμίζουν ψυχολογικά και γίνονται κατεστραμμένες, και να θες να τις μαζέψεις και να τις κάνεις μανάδες των παιδιών σου, είναι καμμένες περιπτώσεις…. Κι έτσι δε γίνονται γάμοι και παιδιά και όλα αυτά για να πηδάνε οι Αλβανοί…. Επιτέλους μαζεύτε τις κόρες σας, να τις δασκαλεύετε να μη μπλέκουν με Αλβανούς.

  8. Ε, Αλβανικό φυστίκι ήθελε το ηλίθιο. Μα πού τους βρίσκουνε? Αυτόν τον πο@στη εκτέλεση τώρα

  9. ΝΤΠ. Τι ηθελε η ζακυνθυνια και πηγε με Αλβανο. Δεν ηξερε τι κουμασια ειναι αυτοι οι τηγανοκεφαλοι? Χαθηκαν οι Ελληνες? Τι γινεται σ αυτη τη χωρα

    1. ναι, γιατι οι ελληνες δε κανουν ποτε τετοια πραγματα χα χα χα

  10. Αν οι γυναικες ειναι οσο ηλιθιες δεν παει , τι φταιμε ολοι εμεις ; Την αλλη φορα με Πακιστανο για να γλυτωσει την αποβολη κ να χασει το κεφαλι της …..

  11. Εκτέλεση το καθίκι. Τίποτα λιγότερο.
    Προσβάλει όλους μας όχι μόνο τους άνδρες αλλά τους Έλληνες στο σύνολό τους.

  12. Στέφανε δεν λένε κουβέντα οι φεμινίστριες και τα τουρκοκάναλα των καναλαρχών και τα τουρκοσάιτ των εφοπλιστών γιατί ο εγκληματίας είναι αλλοδαπός. Ούτε πατριαρχία ούτε άλλες αηδίες όταν ο εγκληματίας είναι αλλοδαπός. Στέφανε κάντο πρωτοσέλιδο γιατί θέλουν να φέρουν και άλλους λαθρομετανάστες από Ινδία και Αίγυπτο για την αντικατάσταση πληθυσμού στη χώρα με τη μεγαλύτερη υπογεννητικότητα στην Ευρώπη.

Comments are closed.