ΣΟΚ στη “Δίκη της Ελένης”! “Εγώ βιασμό σε αυτή τη δικογραφία δεν είδα. Βιασμό με στηθόδεσμο δε μπορώ να φανταστώ. Εγώ πιστεύω τον Μανόλη”.

Κοινοποίηση:
topaloudi-dolofonoi-630x359

«Εγώ βιασμό σε αυτή τη δικογραφία δεν είδα. Βιασμό με στηθόδεσμο δε μπορώ να φανταστώ. Εγώ πιστεύω τον Μανόλη. Όλες οι φίλες της αναφέρουν τα ναρκωτικά. Όταν είσαι γυμνός και υπό επήρεια όλα τα συμπλέγματα που είχες βγαίνουν στην επιφάνεια. Και παίρνω τη θέση του ψυχολόγου… Το γιατί δεν έχει η Ελένη σύντροφο, λέει ο Μανόλης. Όχι δε μου άρεσε η Ελένη, συγγνώμη κιολας κύριε Γιάννη. Ήταν σαν παρανοϊκή, λέει για την Ελένη. Ψυχική υγεία υπάρχει όταν υπάρχει μακροχρόνια σχέση. Για ένα τρίο πήγαμε και κλείσαμε τρία σπίτια, είπε ο Μανόλης. Μπράβο Μανόλη αν όντως τη χάιδευες. Μπράβο, πάντα να χαϊδεύεις τις γυναίκες. Η θέση μου είναι ότι ο Μανόλης λυπάται που δεν μπορεί να τη σώσει» Αυτό είναι μέρος της αγόρευσης του δικηγόρου υπεράσπισης του ενός εκ των δύο κατηγορούμενων. Η εισαγγελέας άσκησε κριτική για τις αγορεύσεις των δικηγόρων. Μπορούσε, έπρεπε να το κάνει? Δεν ξέρω.

Γι΄αυτή την αγόρευση όμως θα μας πει κάτι ο κύριος Βερβεσός? Αυτήν την αγόρευση ο απίθανος Σκέρτσος την διάβασε?
Μήπως είναι κοινό μυστικό πως στον κόσμο των ανδρών οι βιασμένες και δολοφονημένες γυναίκες βιάζονται και δολοφονούνται ξανά μέσα στις αίθουσες των δικαστηρίων? Και τρομάξατε τώρα που μία εισαγγελέας έσπασε αυτή τη συμφωνία σιωπής. Μήπως δε γνωρίζετε κύριε Σκέρτσο πως οι γυναίκες δέρνονται και δολοφονούνται γιατί έτσι πρέπει να συμβαίνει στον κόσμο σας? Και τώρα που κάποιος τόλμησε να σας το πει κατάμουτρα μιλάτε για λαϊκή απογευματινή με περίσσιο θράσος.
Τι κρίμα να ζούμε σε μια χώρα που οι Σκέρτσοι μπορούν να βυσσοδομούν σε δολοφονημένους ανθρώπους σα να μη συμβαίνει τίποτα. Τι κρίμα να ζούμε σε μια χώρα με υψηλό ποσοστό γυναικοκτονιών και βιασμών και ο κύριος Λούλης να μην καταλαβαίνει την διαφορά του χιούμορ από το σεξισμό. Τι κρίμα να ζούμε σε μια χώρα που πρωθυπουργός της είναι κάποιος που έχει τη γυναίκα του για τις δουλειές του σπιτιού. Τι κρίμα να ζούμε σε μια χώρα που οι γυναίκες συνεχίζουν να είναι συμπλήρωμα στη μεγαλειότητα του άντρα. Κατά τ΄αλλα η υπεράσπιση της δικαιοσύνης σας μάρανε υποκριτές.

fb: Christos Karagiannidis

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

13 Σχόλια

  1. δηλαδη επειδη ηταν αφιλητη παρθενα καταδικαστηκαν? αν ηταν παρτουζιαρα κ μπαιναν τρενα δικαιουνταν βιασμο κ δολοφονια? νττροπη στην εισαγγελεα για αυτες τις αηδιες που ξεστομισε κ για την ανθοδεσμη που ειχε ετοιμη ανα χειρας ο αριστερος χαροκαμενος πατηρ,.. αυτα δεν επρεπε να ακουστουν στην αιθουσα ..

    1. “ΑΦΙΛΗΤΗ ΠΑΡΘΕΝ” ???
      ΚΑΛΑ, ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΤΗΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ,ΟΤΙ ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΕΙΧΕ “ΒΙΑΣΤΕΙ” ΑΠΟ 3 ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΝΥΚΤΕΡΙΝΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ????Η ΚΟΠΕΛΑ ΗΤΑΝ ΤΗΣ ΠΑΡΤΟΥΖΑΣ, ΑΛΛΑ ΟΚ, ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ,ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΜΠΑΣΤΑΡΔΑΚΙΑ???
      ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΣ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΛΟΥΤΣΑΪ ΚΑΙ ΤΟ Μ@ΥΝΙ ΤΗΣ ΠΡΟΓΙΑΓΙΑΣ ΣΑΣ!

      1. κ επειδη ηταν πα……ρα πρεπει κ να τη κλαψουμε;;;;;
        τραβα ακους ;;;;; τραβα λεμε. γκεγκε;;;;; αυτες ειναι οι αδελφες σαςςςςςς

  2. ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΣ , ΑΛΕΚΟΣ ΛΟΥΤΣΑΙ Κ ΤΟ Μ@@ΝΙ ΤΗΣ ΠΡΟΓΙΑΓΙΑΣ ΤΟΥΣ!

  3. Κατ’ αρχάς ο κούλης έχει την μαρέβα μόνο για τις δουλειές του σπιτιού;;; η μαρέβα είναι στην λέσχη μπίλντεμπεργκ και ιεραρχικά ανώτερη του κούλη, αλλά και του τράμπ (γιαυτό και τον διόρθωνε χωρίς καμία αντίδραση)!!! Μάλλον τον κούλη έχει για τις δουλειές του σπιτιού! Τώρα για την μακαρίτισσα όλοι στην αρχή υπέθεταν ότι είχε σχέση με το αλβανό αλλά όταν έγινε έλεγχος στα τηλέφωνα διαπιστώθηκε ότι είχαν γνωριστεί και επικοινωνούσαν μόνο διαδικτυακά! Το κορίτσι πρέπει να ήταν αυτιστικό (έχει αδελφό με πρόβλημα, αλλά και μια φίλη της έλεγε: “κοπελάρα 1,80 ύψος και μυαλό 12 χρονών”) και οι γονείς το είχαν στείλει να σπουδάσει μόνο του για να ανεξαρτητοποιηθεί αλλά και να κοινωνικοποιηθεί (όλοι οι ψυχολόγοι αυτό προτείνουν), δυστυχώς έπεσε στο αλβανό και τον έλληνα αντιρατσιστή-αντιφασίστα και την έστειλαν… Όσον αφορά τους δικηγόρους υπεράσπισης κάποιος θα πρέπει να τους πει τι σημαίνει συκοφαντία και περιύβριση νεκρού!!!

  4. ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΣ ΛΕΓΕΤΑΙ Ο ΡΟΔΙΤΗΣ ΜΕ ΜΠΑΜΠΑ ΜΕΓΑΛΟ ΞΕΝΟΔΟΧΟ ΣΤΗ ΡΟΔΟ ΚΑΙ ΑΛΕΚΟς ΛΟΥΤΣΑΙ Ο ΑΛΒΑΝΟΣ……………ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΜΕ ΠΡΑΣΙΝΟ ΣΑΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ!!!!!!!!!!!!!

  5. Καταρχήν απαράδεκτη η μακαρίτισσα που αν και ήταν φοιτήτρια έβγαινε με έναν εξωσχολικό Αλβανό. Τι δουλειά είχε;
    Απο κει και πέρα θέλουν και οι δυο κανονικά ισόβια και η οικογένεια του Αλβανού να απελαθεί απο την Ελλάδα.

    1. Συμφωνω,τι δουλεια ειχε με τον αλβαναρο. Αυτα να τα βλεπουν οι τσυριζαιες

  6. Δικηγόροι, Δημοσιογράφοι και πολιτικοί…. Ότι πιο σιχαμερό στην κοινωνία.

  7. Θα πρεπει ο Κος Μητσοτακης να αποπεμψει αμεσως αυτον τον γελοιο Κο Σκερτσο που τον ενοχλησε , αν ειναι δυνατον, η αγορευση της εισαγγελεως και οχι οι μ@λακιες των συνηγορων που λενε οτι θελουν για μια νεκρη κοπελα που δεν μπορει να υπερασπισθει τον εαυτον της!!!!!!! Αντε και το ξευτιλισατε χαμενα κορμια, δεν σεβεσθε τιποτα και δεχθηκατε να υπερασπισθητε δυο ανθρωπομορφα κτηνη!!!!!!!!!!

  8. Μέρος της υπεράσπισης είναι η κατασυκοφάντηση του θύματος; Αφού δεν του άρεσε του Μανώλη γιατί τής την έπεσε;
    Προσωπικά πιστεύω την προσέγγιση της εισαγγελέως για την προσωπικότητα της κοπέλας. Αλίμονο αν όλες οι κοπέλες(αν παραδεχτούμε ότι η κοπέλα πήγε με τη θέλησή της) που πήγαιναν για ένα τρίο κατέληγαν βιασμένες, ξυλοδαρμένες, σκοτωμένες. Ντροπή τους να σπιλώνουν τη μνήμη της νεκρής που δεν ζει για να υπερασπιστεί τον εαυτό της.

  9. Ασύστολη μπουρδολογία από έναν σίγουρα ακροαριστερό, που ενώ τον ενοχλεί ο Λούλης, δεν τον ενοχλεί ο Αχμέτ που έχει τη γυναίκα του με τη μπουργκα και το τσαντόρ, ως σάκο του μποξ και σπερματοδοχείο ταυτόχρονα. Τι σχέση έχουν οι αλήτες βιαστές και δολοφόνοι με όλα τα υπόλοιπα;; Κι εάν η Ελληνίδα κάθεται και τις τρώει εν έτη 2020 είναι επειδή έχει βίτσιο ή ο “δικός” της, της τα ακουμπάει χοντρά. Έχουμε δει κάμποσες τέτοιες καμμένες στην Πάνια

    1. Τα 0,60 έπεσαν με… σκέρτσο; Προκαλείς αναγούλα. Για τα προσβλητικά για την μνήμη της Τοπαλούδη ψέματα δεν έγραψες τίποτα, ανορθόγραφη. Ο θλιβερός Καραγιαννίδης, που, εάν είναι ο γνωστός συριζαίος, μισεί τους πολύτεκνους, σε μάρανε. Σου έθιξαν τον εργοδότη κι ήρθες να γράψεις τις απάνθρωπες ανοησίες σου.

Comments are closed.