ΣΟΚ στο Μαρούσι – Συνελήφθη Ινδός για ασέλγεια σε 9χρονο και 11χρονο

Κοινοποίηση:
αστυνομια-περιπολικο

Αίσθηση προκαλεί νέα περίπτωση ασέλγειας με δράστη έναν Ινδό ηλικίας 24 ετών και θύματα του, ένα 9χρονο και ένα 11χρονο αγόρι σε πάρκο στο Μαρούσι.

Ο Ινδός προσέγγισε τα δυο παιδιά, ενώ έπαιζαν στο πάρκο των εργατικών κατοικιών, στην οδό Ιερού Λόχου στις 23:25 το βράδυ της Κυριακής (23/7).

Εκεί προέβη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος του κάτι που έγινε αντιληπτό από περίοικους που κάλεσαν την αστυνομία και άνδρες της ΔΙ.ΑΣ που μετέβησαν στο σημείο, προχώρησαν στην σύλληψη του. Σε βάρος του ασκήθηκε δίωξη για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Στο Μαρούσι??? Αλλά μετά διάβασα “εργατικές κατοικίες” και ήρθα πάλι στην πραγματικότητα…. Να προσέχετε εκεί στα Β.Π να μην τους κουβαλάτε στις περιοχές σας για δουλειές, κήπους, καθαριότητες, χτισίματα, κ.λ.π. γιατί για το μόνο λόγο που είναι αυτοί εδώ είναι για να κόβουν κίνηση που και πως μπορούν να αρπάξουν ή να βιάσουν. ΠΩΣ βρέθηκε ένας Ινδός μόνος του σε ένα πάρκο στο Μαρούσι; που το ήξερε; που για αν βρεις δρόμο και πάρκο στο Μαρούσι θες και πλοηγό και χάρτη μαζί!! Σε κάποιο σπίτι πάει εκεί κοντά και ξέρει και το πάρκο, και τα παιδιά που πάνε στο πάρκο!

  2. Πακιστάν καί Ινδία ίδια χώρα ήταν, μετά χωρίστηκαν σε δύο διαφορετικά κράτη, δηλαδή ίδιες κοπριες,

  3. Να εφαρμοστεί ο Νόμος του Σόλωνος.Εις θάνατον την ίδια μέρα που θα συλληφθεί

  4. Η ελλαδιστανική χαβούζα μαζεύει όλα τα σκατά και τα ερπετά του κόσμου….

  5. οτι πιο φυσιολογικο για τους αριστεροπουστρους

  6. Περίεργο που είναι Ινδός, και όχι πακιστανικό γουρούνι, γιατί από Ινδούς έχουμε κυρίως Σιχ που κατά κανόνα είναι ευπρεπείς.

  7. Δεν μας φτάναν τα αιδοία, ήλθανε και απ’ την Ινδία…

Comments are closed.