«ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ»: Χούλιγκανς δολοφόνησαν φίλαθλο της ΑΕΚ κάτω από τη «μύτη» της Αστυνομίας – Θα παραιτηθεί και ο νέος Υπουργός Προστασίας του Πολίτη;

Κοινοποίηση:
mail (1)

Σόκαρε το Πανελλήνιο η άγρια δολοφονία φιλάθλου της ΑΕΚ από χούλιγκανς της κροατικής Ντιναμό Ζάγκρεμπ και εγχώριους συνεργούς τους.

Οι «ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ» εκφράζουν τα ειλικρινή συλλυπητήριά τους στους οικείους του 29χρονου που έχασε άδικα τη ζωή του από τραγικές παραλείψεις και εγκληματική αμέλεια κυβερνητικών ιθυνόντων.

Η κυβέρνηση και συγκεκριμένα ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, είναι υπόλογοι για πράξεις και παραλείψεις αστυνομικών που είχαν επιφορτιστεί με την παρακολούθηση των Κροατών οπαδών και των εγχώριων χούλιγκανς που συνέδραμαν στην δολοφονική επίθεση.

 Είναι προφανές ότι οι εκλεκτοί του κυρίου Μητσοτάκη έγραψαν μια νέα μελανή σελίδα ως αρνητικοί πρωταγωνιστές στην τροπή και το δραματικό αποτέλεσμα των γεγονότων που προκαλεί οργή και αποστροφή των πολιτών στην Ελλάδα και την Ευρώπη.
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. παντα εχουν γνωμη αλλα τα μπουρδελοκαναλα δεν τα μεταδισουν τα σολια τους απο ανωθεν εντολες ο φελοπουλος εχει και το καναλακι που παρουσιαζει τις ψευτοαλοιφες του για θυμηθειτε ρε παιδια και πιο παλια οταν ηταν η ΧΑ και ειχαν οπυδηποτε ομιλια αυτη η εμετικη ερτ με τους χαραμοφαιδες εκεινη την ημερα κανανε σταση εργασιας επιτηδες η απο εντολες ανωθεν εχουν καταντησει ολοι τους μια χωρα πορνειο οποιος θελει οποτε θελει ερχεται στην χωρα και οποτε θελει φευγει χωρις να τον ενοχλησει κανενας να χεσω την δημοκρατικη σας ιδες νουμερα

  2. Χθες στο ανατρεπτικό δελτίο του Alert TV ο Σπίνος και ο Πετρουλάκης έλεγαν ότι μόνο η Ελληνική Λύση έβγαλε ανακοίνωση για τη δολοφονία του 29χρονου στη Ν. Φιλαδέλφεια. Ωστόσο έγω είδα ότι και οι Σπαρτιάτες αλλά και η Νίκη μίλησαν για ανευθυνότητα της κυβέρνησης και παραιτήσεις.

    1. ο φελοπουλος θελει να μονοπωλησει τους χουντικους. Εχει να πεσει πολυ γελιο

  3. Ο/Η "Τρεις φορες θα με απαρνηθεις πριν λαλησει ο κοκορας" λέει:

    Τι εγινε Σπαρτιατες, με εκεινο το συνεδριο λουφα;
    Αφηστε τις παραιτησεις των αλλων και κοιταχτε τις δικες σας.
    Σας ψηφισαμε για ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΛΟΓΟ, επειδη το ειπε ο Ηλιας Κασιδιαρης και για απολυτως κανενα αλλο λογο.
    Οποτε τι θα πειτε ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ;

Comments are closed.