ΣΤΑ ΙΜΙΑ ΝΕΚΡΟΙ ΤΡΕΙΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ, ΑΛΗΤΕΣ – ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ! 31 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 1996! ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ! ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗΣ – ΓΙΑΛΟΨΟΣ – ΒΛΑΧΑΚΟΣ! ΑΘΑΝΑΤΟΙ!

Κοινοποίηση:
9e98aedc969ccd3f426dda79eb9503fa_xl

Τα ξημερώματα της 31ης Ιανουαρίου τουρκικές ειδικές δυνάμεις αποβιβάζονται στη Μεγάλη Ίμια. Λίγες ώρες μετά, ελικόπτερο του Ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού, που είχε πετάξει πάνω από το σημείο για να διαπιστώσει την παρουσία των Τούρκων, θα καταπέσει από εχθρικά πυρά κατά την επιστροφή του στη φρεγάτα. Τη ζωή τους έχασαν και τα τρία μέλη του πληρώματος, ο υποπλοίαρχος Χριστόδουλος Καραθανάσης, ο υποπλοίαρχος Παναγιώτης Βλαχάκος και ο αρχικελευστής Έκτορας Γιαλοψός. Αρκετές ώρες μετά οι υπουργοί Άμυνας και Εξωτερικών Γ. Αρσένης και Θ. Πάγκαλος ανακοινώνουν αποκλιμάκωση της κρίσης με τη μεσολάβηση των ΗΠΑ και αποχώρηση των ναυτικών δυνάμεων. Η τουρκική πλευρά, μέσω της πρωθυπουργού Τανσού Τσιλέρ θριαμβολογεί θεωρώντας ότι η κρίση των Ιμίων ωφέλησε τα συμφέροντα της Άγκυρας. Αντίθετα το κλίμα στην Αθήνα είναι εξαιρετικά βαρύ με τον τότε πρωθυπουργό κ. Κώστα Σημίτη να ευχαριστεί από το βήμα του Κοινοβουλίου τους Αμερικανούς για τη μεσολάβησή τους. Η προδοσία είχε μόλις συντελεστεί.

Σήμερα 28 χρόνια μετά δεν ξεχνάμε την προδοσία. Δεν ξεχνάμε τη θυσία των τριών Ηρώων μας!

ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗΣ – ΒΛΑΧΑΚΟΣ – ΓΙΑΛΟΨΟΣ

ΑΘΑΝΑΤΟΙ!

Ακολουθεί μια συνέντευξη του Τάσου Χατζαντώνη, στην οποία αναφέρει πως έζησε το βράδυ της προδοσίας των Ιμίων!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. Υπουργός τότε ο ομώνυμο εγγονός του στρατηγού Θεοδώρου Πάγκαλου.
    Άν ζούσε ο παππούς του θα τον είχε εκτελέσει, τον χοντρό κνίτη.

  2. Το απάτσι τι θέλει στην εικόνα; άσχετος είναι αυτός που έκανε το άσχημο φωτοσοπ;

  3. Τη να πω Αθάνατοι αλλά αρκετά η θυσία κλπ θέλει και λίγο μυαλό το θέμα

  4. Ο γιος του Καραθανάση να δείξει τη στολή. Να μάθει επιτέλους ο κόσμος την αλήθεια. Να πειστεί. Κάθε χρόνο, τόσα χρόνια τα ίδια λέει.
    Τι την κρύβει; μια κι έξω

  5. Ήθελα να ‘ξερα ο αδελφός του ήρωα υποπλοίαρχου Παναγιώτη Βλαχάκου, που σήμερα είναι βουλευτής της λαθρολάγνας νδούλας που θέλει και υιοθεσίες από γκέι, πως δεν παραιτείται που η κυβέρνηση και η αντιπολίτευση έχουν παραδώσει τα Ίμια στους Τούρκους; Για τα Ίμια έπεσε ο αδερφός του, αφού στο ελικόπτερο βρέθηκαν σφαίρες και το ανθελληνικό τόξο το υποβαθμίζει και χαριεντίζεται με τον Ερντογάν που λέει ότι θα έρθει νύχτα στα νησιά μας! Αθάνατοι οι 3 ήρωες και Αθάνατος και ο εθνομάρτυρας της Βόρειας Ηπείρου Κωνσταντίνος Κατσίφας. ΑΘΑΝΑΤΟΙ.

    1. Ο Ηρωας Παναγιώτης Βλαχάκος έπεσε από τουρκικά πυρά.
      Ο ανεκδιήγητος αδελφός του, πήγε και έγινε βουλευτής, εκείνων που τον έστειλαν στο θάνατο. Εκείνων που απαξίωσαν τη θυσία του για την πατρίδα, που είπαν ότι είχε αέρα και έπεσε το ελικόπτερο στα βράχια. Και εκείνων που κανουν τεμενάδες και υποκλίσεις στον Ερντογαν. Το ΓΕΡΑΠΕΤΡΙΤΗ λέω φυσικά και φυσικά, για τον αδελφό του και μόνο, ο Βλαχάκος αντί να γλύφει το Μητσοτάκη θα έπρεπε να δίνει αγώνα για να φανεί η αλήθεια και να δικαιωθεί ο αδελφός του.
      Αντίθετα κάθεται και χουχουλιάζει.
      Αλήθεια… ο Δένδιας. Κάπου μίλησε για ‘θυσία’ ο Δένδιας. Ποια θυσία; εσεις δεν είπατε ότι το πήρε ο αέρας το ελικόπτερο μαζί με ένα πανί, τη Σημαία;
      Και αν θυσιάστηκαν για την πατρίδα, τι ακριβώς έγινε κύριε Δένδια θα μας πείτε;
      ΥΓ – Το σύνθημα στον τίτλο, δικό μας Χρυσαυγίτικο είναι.

    2. ΤΡΥΠΕΣ ΑΠΟ ΣΦΑΙΡΕΣ Η ΜΙΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΣΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΥΘΕΙΑ ΚΑΙ ΙΣΕΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ…

      ΤΑ ΠΡΙΤΣΙΝΙΑ ΠΟΥΞΕΚΟΛΛΗΣΑΝ ΗΤΑΝ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

  6. Αθανατοι Παληκαρια! Τιμησατε με το παραπανω τη Πατριδα! Σεβαστηκατε τον ορκο σας στο επακρον!

Comments are closed.