ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ: ΧΑΜΟΣ ΜΕ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΗΠΑΤΙΤΙΔΑΣ ΚΑΙ AIDS ΣΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗ ΔΟΜΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ – ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΟΛΑΦΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ – ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΗΣΕ ΕΔΩ Η ΚΑΜΟΡΑ ΤΗΣ ΝΔ

Κοινοποίηση:
Migrants-Metanastes-Allodapoi-Europe-EPA-768x512

Προβληματισμό και ανησυχία έχει προκαλέσει τις τελευταίες ώρες η είδηση ότι εντοπίστηκαν κρούσματα ηπατίτιδας και AIDS, σε μετανάστες από την δομή φιλοξενίας, στις Σέρρες.

Την είδηση έκανε γνωστή με ανάρτησή του, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Σερρών, Παναγιώτης Καρίπογλου, ο οποίος επεσήμανε πως τα άτομα αυτά εντοπίστηκαν θετικά έπειτα από σχετικές εξετάσεις στις οποίες υπεβλήθησαν, προκειμένου να αποκτήσουν άδεια για να εργαστούν σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

«Τις τελευταίες ημέρες δεχτήκαμε έγκυρες πληροφορίες πως άτομα που φιλοξενούνται στη Δομή των Σερρών πάσχουν από σοβαρά λοιμώδη νοσήματα [ηπατίτιδα, αλλά δυστυχώς και ιό HIV (AIDS)]. Οι άνθρωποι αυτοί βγήκαν θετικοί στις σχετικές εξετάσεις όταν θέλησαν να αποκτήσουν άδεια για να εργαστούν σε καταστήματα κλπ υγειονομικού ενδιαφέροντος», ανέφερε χαρακτηριστικά, στο Facebook, συγκεντρώνοντας πλήθος αντιδράσεων από κατοίκους και τοπικούς φορείς, που εξέφρασαν την ανησυχία τους.

Ο ίδιος εξήγησε πως ο Δικηγορικός Σύλλογος Σερρών πρόκειται να αποστείλει αναφορά στον εισαγγελέα, προκειμένου να ερευνηθούν οι πιθανότητες δημιουργίας προβλημάτων στην δημόσια υγεία, αν υπάρχει πρόβλεψη για την σωστή περίθαλψη των νοσούντων αλλά κι αν οι Αρχές τήρησαν τα σχετικά πρωτόκολλα όταν πληροφορήθηκαν τα αποτελέσματα των εξετάσεων.

«Τις επόμενες ημέρες θα αποστείλουμε αναφορά στην Εισαγγελία Σερρών προκειμένου να ερευνηθεί αν υπάρχει πρόβλημα για την δημόσια υγεία και κυρίως αν υπάρχει πρόβλεψη για την σωστή περίθαλψη των νοσούντων. Επίσης αν οι Αρχές τήρησαν τα σχετικά πρωτόκολλα όταν πληροφορήθηκαν τα αποτελέσματα των εξετάσεων. Δεν ελπίζουμε πολλά πράγματα σε ένα νομό που η αδιαφορία των «υπευθύνων» στοίχισε χιλιάδες ζωές κατά την πανδημία του Covid. Κανένας δεν ασχολείται, κανένας δεν νοιάζεται. Εμείς, με τις λίγες δυνατότητες που έχουμε και, αφού λάβαμε την σχετική πληροφορία, θα κάνουμε για ακόμη μια φορά το χρέος μας», κατέληξε ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Σερρών στην ανάρτησή του.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

33 Σχόλια

  1. Πρώτον δεν ψήφισαν (αν δεν έγινε νοθεία…λέμε τώρα) μόνο οι Σέρρες τον καταραμένο δράκουλα αλλά όλη η Ελλάδα και εκεί που καήκανε και εκεί που πνιγήκανε και παντού…δεύτερον όπως όλοι οι βουλευτές έτσι και εκεί “τακτοποιούν” τους ψηφοφόρους και οι ψήφοι πάνε μονοκούκι οικογενειακώς στον βουλευτή …αλλά και πάλι ακόμα και εκεί μία μικρή πτώση υπήρξε …εύχομαι να υπάρξει και μεγαλύτερη

  2. Το ίδιο συμβαίνει και με τους αλβανούς που βρίσκονται τόσα χρόνια Ελλάδα.
    Οι γιατροί στα δημόσια νοσοκομεία το γνωρίζουν εδώ και χρόνια.
    Περιμένατε πως Αφγανοί, πακιστανοί, Σύριοι, Σομαλοί κλπ δεν έχουν. ?

    Αυτά είναι γνωστά στην Ιατρική κοινότητα, ασχέτων αν δεν λαμβάνουν έκταση σε δελτία ειδήσεων.
    Και φυσικά (δυστυχώς) τα νοσήματα δεν μένουν εκεί, αφού υπάρχει ένας πληθυσμός ανθρώπων (γυναίκες και ομοφυλόφιλοι), όπου επιδίδονται σε σεξουαλικές πράξεις με τους μετανάστες.

  3. καλα να παθετε ρε σκουπιδια παλι πρωτο τον δολοφονο βγαλατε… ειναι και πουτανες οι σερραιες βλεπω να κολλατε ολοι

  4. …..ΔΕΝ ΣΑΣ ΛΥΠΑΤΑΙ ΟΥΤΕ Ο ΘΕΟΣ ΝΔΟΥΛΗΚΕΣ ΜΠΟΥΓΑΤΣΕΣ….

  5. Ενώ οι Σερραίοι από που ήρθαν ??
    Ο Δαρείος τους έφερε και τους άφησε εκεί.
    Οπότε τα συναφια τους κάνουν τα ίδια.
    Έχουν μια πολύ ιδιαίτερη απεχθής συμπεριφορά.
    Γι αυτό και ξανά ψήφισαν τον χασάπη του τρένου.

  6. Το βρισκω πολυ μακαβριο ομως που πολλοι εδω μεσα ευχεστε να ψοφησει η κατσικα του γείτονα λες και το προβλημα δεν θα σας χτυπησει εσας την πορτα.
    Το τι ψηφισανε μερικα παρταλια ειναι αλλο θεμα
    κι αλλο να σου κουβαλανε συνεχως λαθρο με χιλιες δυο αρρωστιες . αλλωστε θα το ζησετε κι εσεις αφου πλεον δεν υπαρχει καποια πολη που να μην εχει λαθρο

  7. Ναι….ενώ τα παπουδια που φεύγουν με λεωφορεία για Βουλγαρία επιστρέφουν με χρυσό, λιβάνι και σμύρνα. Ο hiv και η ηπατίτιδα δεν μεταδίδονται τόσο απλά. Δεν ζούμε στο 1990. Κοίτα να δεις που κάποιοι φορείς του hiv θα τσιμπήσουν έξτρα επιδοματακι

  8. …αυτό πού λέει η προφητεία ότι μικρός μόσχος θα πνίγεται στο αίμα ισχύει μάλλον για όλες τις πόλεις και όχι για μία συγκεκριμένη…!!!

  9. Ο πάνσοφος λαός επέλεξε την Κουλοσυμμορία αυτοδύναμη, συνεπώς όλα καλά

  10. Όλα εδώ πληρώνονται μόνιμοι ψηφοφόροι του καραμανλεικου.ευχομαι και περισσότερα.

  11. Κανονικά και προς άγραν ψήφων θα έπρεπε τα μέσα μαζικής εξαπάτησης να δείχνουν πως οι λάθρο που εισέρχονται στέλνονται πίσω. Αφού κάτι τέτοιο δεν προβάλλεται μας οδηγεί στο συμπέρασμα ότι όποιος εισέρχεται μένει εδώ. Παρακολουθούμε το ρήμαγμα μιας χώρας από την ανικανότητα ή και την ιδεομαλακί@ των ηγετών της που ο θεός να τους κάνει.

  12. Οι κ@γριες που θηλάζουν Πού ειναι δεν ψόφησαν ακόμα? Και με τους δύο μαστούς να θηλάζουν μήπως και δεν αντέξουν να ζήσουν τα αφρόπακι για να ξεκανουν τους Έλληνες.

  13. Έχουν κατακλύσει όλη την Ελλάδα μόνο στις Σέρρες υπάρχει πρόβλημα…;

  14. Μαλιστα! Ποσα χρονια, το σχολιαζω;;; Αλλα ξεχασα! Προφανως ειστε του
    θεραπευειν, παρα του προλαμβανειν!

  15. Χαίρομαι που δεν μπορώ να σας λυπηθώ, μην περιμένετε από κανέναν συμπαράσταση. 57 νεκροί και ο Καραμανλής εκλεγμένος ξανά με την ψήφο σας. Αφήστε τους μόνος τους συνάνθρωποι όπως τους αρμόζει.

  16. Ο ιός της ηπατίτιδας είναι πολύ ανθεκτικός στο οξυγόνο, θέλει καθαριότητα αυστηρη.Απλυτα χέρια στις σαλάτες πχ.Να τρώνε σπίτι τους. Όλα τα νησιά έχουν Πακιστανούς στις κουζίνες. Πλένουνε τα χέρια τους μετά την τουαλέτα; Χίλιες φορές να μείνω νηστική.

  17. Φάτε νόμπελ ειρήνης τώρα γίδια , δεν σας λυπάται κανείς .

  18. Τι μας νοιάζει . Αυτά τα κολας μόνο με σεξ . Μην πάτε μαζί τους απλά

  19. Να ψοφησετε τώρα σεραϊκά γίδια. Εσείς δεν ξαναβγαλατε τον μπούλη βουλευτή δίνοντας του ασυλία;

  20. Δυστυχώς όλα εδώ πληρώνονται αγαπητοί συμπολίτες του μπούλη Καραμανλή και του ζαβού μητσοτάκη. Δεν χαίρομαι καθόλου για αυτό που γράφω αλλά εσείς δεν εκλέξατε πάλι εκείνο το φονιά των 57 ψυχών αμέσως μετά το έγκλημα;;;;;;;;;;;;;;;

  21. Αυτό δεν θέλει η πολιτική καμόρα; να πεθάνουμε όλοι και μετά να λένε: ανεμβολίαστοι, φτωχοί και θέλουν ταξίδια και διακοπές.. ας μην έμπαιναν στο τρένο, ας μην πήγαιναν για μπάνια για να μην καιγόταν. Αν δεν τηρούσαν το 15 λεπτά από το σπίτι τους , όλα καλά. Ας μην ψωνίζουν να μην αφήνουν αποτύπωμα άνθρακα. Ένα τοστ και πολύ τους είναι. Κι αν δεν αναπνέουν τα 7 δις του πληθυσμού παγκοσμίως και μείνουν με 1 δις που είναι ο σκοπός τους, έχουν και τα ρομπότ τώρα.

  22. ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ. ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ! ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΣΤΟΝ ΓΟΥΡΛΟΜΑΤΗ 90% ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΕΙΝΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ. ΓΑΛΑΖΙΟΣ Ο ΧΑΡΤΗΣ Ε? ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΥΡΟΣ, ΚΑΤΑΜΑΥΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΨΟΦΟ ΣΑΣ. ΜΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΣΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ. ΤΑ ΘΕΛΑΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΘΑΤΕ. ΑΝΤΕ …. ΚΑΛΟ ΨΟΦΟ.

  23. Πραγματικά, πιστεύετε ότι μπορεί να σας λυπηθεί κάποιος; Όπως εσείς σεβαστήκατε τους 57+ των Τεμπών!

  24. αφου δεν αντιδρασατε οταν επρεπε θα γίνετε κομμάτι τους πλεον δε θα είναι Ελλάδα εκεί…

  25. Δολοφόνε Καραμανλή τα Τέμπη εκδικουνται.

  26. Oι Σερραίοι δαγκωτο Μητσοτάκη δεν ψηφιζουνε ειπαμε?Μουγκα και κολυμπηστε στα σκ@τα τωρα……

      1. Γιατι ο Καραμανλης σε ποια παραταξη ανηκει ρε βλακάκο?Στο ΣΥΡΙΖΑ??

  27. ΤΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ ΘΥΜΑΣΤΕ??? ΕΜΕΙΣ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ!!! ΚΑΛΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΜΑΤΑ ΓΙΔΙΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

  28. Τι ειπαμε ψηφιζετε δαγκωτο εκει στις σερρες; Ε αντε γ@…ητε ξεφτιλες και ψοφηστε

Comments are closed.