ΣΤΑ ΚΑΜΜΕΝΑ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΔΕΝΤΡΑ “ΦΥΤΡΩΝΟΥΝ” ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ – “ΚΟΥΦΙΕΣ” ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΠΟΥ ΞΕΡΑΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΡΗΘΟΥΝ (Εικόνες)

Κοινοποίηση:
anemogennitries-evros

Όλα εν κρυπτώ γίνονται με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στον πρωθυπουργικό θώκο. Έτσι και οι ανεμογεννήτριες μεταφέρονται νύχτα -όπως μας έχουν αποδείξει με φωτογραφίες αναγνώστες μας- και “φυτρώνουν” στα βουνά.

Όχι βέβαια, σε… τυχαία σημεία! Να, ας πούμε, αυτή τη φορά όπως μας ενημερώνουν “φύτρωσαν” ξαφνικά στα καμμένα βουνά του Έβρου. Ναι, σε αυτά τα βουνά που κατακάηκαν το περσινό καλοκαίρι, όλως τυχαίως βρέθηκαν σήμερα ανεμογεννήτριες. Αν και ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε δηλώσει πως κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί σε κανένα δάσος που έχει καεί.

Όπως μας ενημερώνει και ο φίλος αναγνώστης που έστειλε τις συγκεκριμένες φωτογραφίες: “επειδή κάνω συχνά το δρομολόγιο προς Αλεξανδρούπολη, οι συγκεκριμένες ανεμογεννήτριες ΔΕΝ υπήρχαν εκεί πριν τα Χριστούγεννα. Το σημείο που φαίνεται στις φωτογραφίες είναι μετά την Αλεξανδρούπολη με κατεύθυνση προς το Αρδάνιο.

Αφιερωμένες σε όσους κόπτονταν για την “κλιματική αλλαγή” και το “φυσικό φαινόμενο που δεν μπορούσε να αποτραπεί”. Αποχαιρετηστε τη Δαδιά που ξέρατε αγαπητοί Εβρίτες”.

Τα σχόλια δικά σας…

anemogennitries-evros anemogennitries-evros1 anemogennitries-evros2 anemogennitries-evros3

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. AΪNTA ΕΝΑ ΧΕΡΑΚΙ
    ΠΥΛΟΙ ΜΑΖΙ
    ΝΑ ΤΟ ΦΤΑΣΟΥΜΕ 45 ΤΑΚΑΤΟ

    ΥΓ ΕΧΟΥΜΕ Ο,ΤΙ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ
    YΓ ΛΟΥΓΚΡΕΣ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΟΛΛΕΣ!!!

  2. Η συγκεκριμένη ανεμογεννήτρια πάντως έχει τοποθετηθεί αρκετά χρόνια πριν τις φωτιές.

    1. «επειδή κάνω συχνά το δρομολόγιο προς Αλεξανδρούπολη, οι συγκεκριμένες ανεμογεννήτριες ΔΕΝ υπήρχαν εκεί πριν τα Χριστούγεννα»

  3. Αχ καλε φοβαμαι μη σπασει κανα…φτερο και γεμισουμε πουπουλα! Μπαζει για τα καλα εκει περα!

  4. Όι όμορφες ανεμοδουρες όμορφα φλεγονται

  5. Καλά κάνουν εκεί στον Έβρο πόσο πήρε η ΝΔ; Ο βοσκός δεν δίνει λογαριασμό στα πρόβατα τι θα κάνει.

  6. Να χαίρεστε τούς δημοκράτες? Αρχηγούς της Ελλάδας.
    .
    ΠΡΟΔΌΤΕΣ, α νθελληνες ΛΙΓΟΨΥΧΟΙ.
    .
    ΑΛΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΥΠΉΡΧΕ ΚΟΛΟΚΟΤΡΏΝΗΣ

    ΒΑΛΑΝΕ ΤΟΝ ΗΛΙΑ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΧΟΡΕΎΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ.
    .
    ΈΝΑΣ ΈΛΛΗΝΑΣ.

  7. ρε παιδια αυτο ηταν εξ αρχης γνωστο οτι στα καμενα θα μπουν ανεμοπαπαριες αλλωστε για αυτον τον λογο τα καινε τα δαση σιγα μην φταιει η ζεστη και ενα σωρο ανοησιες που ξερνανε καθημερινα για την αλλαγη του κλιματος και μπουρδρε καινε τα δαση για να κερδιζουν λιγοι καταστρεφουν οι ιδιοι το περιβαλλον και μετα σου λενε για ανακυκλωση μην χρησιμοποιεις πλαστικες σακκουλες και μπουκαλια και καλαμακι και ενα σωρο παπαροκουβεντες ενω η υποκρισια τους παει συννεφο εγω προσωπικα χεστηκα για το περιβαλον ας κλεισουν πρωτα τα εργοστασια τους οι κυριοι (κυριοι τρομαρα τους )και μετα που λενε για ολα τα αλλα και φυσικα εκει που ειχε δεντρα να μπουνε δεντρα οχι να καπηλευονται καποιοι τις εκτασεις και να οικονομανε λιγοιμην μας περνανε για χαιβανια ολους αλλα μονο το 41 τοις εκατο τα βοδια που τους ψηφισαν τους προδοτες της χωρας

  8. Με το ρευμα να αυξανεται αντι να μειωνεται που σημαινει οτι οι Ολιγαρχες μαζι με την Μαφια που εχουμε για Κυβερνηση μας εχουν κατακλεψει κ εχουν χεστει στο χρημα . Το 41% τους ψηφιζει για 2 επιδοματα τον χρονο κ 40 δικα μας ” επιδοματα ” προς το Κρατος τον ιδιο χρονο . Ουτε μαθηματικα δεν ξερουν οι ηλιθιοι . Καθιστε να τους κοιτατε .

    1. Το 41% επι των ψηφισάντων πήρε ο γουρλομάτης, όχι επι της επικράτειας!

  9. ΣΑΡΑΝΤΑ ΚΟΜΜΑ ΠΕΝΤΕ ΤΑΚΑΤΟ ΉΘΕΛΑΝ ΜΕΡΙΚΟΙ…!!! ΤΩΡΑ ΜΗΝ ΚΛΑΙΓΕΣΤΕ ΜΕΡΙΚΟΙ…!!! Η ΜΑΦΙΑ ΚΥΒΕΡΝΆΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ….

Comments are closed.