ΣΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΟΥ ΝΤΟΡΟΓΙΟΥ ΚΙ ΑΥΤΟΣ: «Πονοκέφαλος» στο επιτελείο του Χ.Δούκα – 4ος στο Λεκανοπέδιο και 3ος στην Α’ Αθηνών

Κοινοποίηση:
doukas

Ο Χάρης Δούκας πέρασε με μεγάλη προσπάθεια στον β’ γύρο και θα αντιπαρατεθεί στις 13 Οκτωβρίου με τον Νίκο Ανδρουλάκη για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ.

Τα αδύναμα σημεία του κ. Δούκα ήταν δύο, όπως φάνηκε από τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας: Το λεκανοπέδιο Αττικής και η Θεσσαλονίκη. Η Κρήτη, όπου σάρωσε ο Ν. Ανδρουλάκης, ήταν αναμενόμενο, ενώ στα υπόλοιπα μεγάλα αστικά κέντρα, η κόντρα ήταν στα ίσια.

Στο λεκανοπέδιο, ο δήμαρχος Αθηναίων ήρθε μόλις τέταρτος, όπου σάρωσε ο Παύλος Γερουλάνος, ενώ πολύ καλά πήγε και η Άννα Διαμαντοπούλου, μια επίδοση που έφερε κατήφεια και προβληματισμό στο επιτελείο του κ. Δούκα.

Μάλιστα, ακόμη και στην Α’ Αθηνών, καρδιά του δήμου Αθηναίων όπου εξελέγη δήμαρχος ο κ. Δούκας, ήρθε τρίτος. Στην εκλογική του περιφέρεια, ο Π. Γερουλάνος ήρθε πρώτος, η Άννα Διαμαντοπούλου δεύτερη (επίσης πάλαι ποτέ εκλογική της περιφέρεια) ενώ ο Χάρης Δούκας πέρασε για λίγο τον Ν. Ανδρουλάκη στην τρίτη θέση.

Το ορατό «Βατερλώ» Δούκα στην Αθήνα, συμπαρέσυρε και τα συνολικά ποσοστά του και οδήγησε στο θρίλερ με τον Παύλο Γερουλάνο το οποίο κράτησε ως τα μεσάνυχτα για μια χούφτα μερικών εκατοντάδων ψήφων.

Κακή επίδοση είχε επίσης και στην Θεσσαλονίκη, όπου όμως ήταν αναμενόμενη για το επιτελείο του η καλή παρουσία του Παύλου Γερουλάνου.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response