ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΣΤΗ…ΧΗΡΑ! «ΕΠΙΚΗΔΕΙΟΣ» ΓΙΑ ΠΡΙΓΚΟΖΙΝ: ΤΑΛΑΝΤΟΥΧΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΑΛΛΑ ΕΚΑΝΕ ΣΟΒΑΡΑ ΛΑΘΗ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ

Κοινοποίηση:
Screenshot 2023-08-24 193045

Είπε πως πληροφορήθηκε το δυστύχημα που συνέβη το βράδυ της Τετάρτης, το πρωί της Πέμπτης

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν εξέφρασε σήμερα τα ειλικρινή συλλυπητήριά του στις οικογένειες αυτών που σκοτώθηκαν κατά τη συντριβή, χθες, του αεροσκάφους του Γεβγκένι Πριγκόζιν.

Ο Πούτιν εξήρε τις ικανότητες του αρχηγού της μισθοφορικής οργάνωσης Βάγκνερ τονίζοντας ότι ήταν ένας “ταλαντούχος επιχειρηματίας”, που έκανε “λάθη”, και τον οποίο γνώριζε από τη δεκαετία του 1990.

Ο Πούτιν πρόσθεσε ότι είναι απαραίτητη η αναμονή για να βγει το πόρισμα της επίσημης έρευνας για τη συντριβή του ιδιωτικού αεροσκάφους, κατά την οποία σκοτώθηκαν και οι 10 άνθρωποι που επέβαιναν σε αυτό, τονίζοντας ότι η εξέταση θα πάρει κάποιο χρόνο.

Χαιρετίζοντας τη “συνεισφορά” του Πριγκόζιν στην ρωσική επίθεση στην Ουκρανία, παρά τα “λάθη” του, ο Πούτιν υποσχέθηκε ότι η έρευνα “θα φθάσει μέχρι το τέλος”.

“Ήταν ένας άνδρας με δύσκολο πεπρωμένο, ο οποίος διέπραξε σοβαρά λάθη στη ζωή του αλλά αποσπούσε τα αποτελέσματα που χρειάζονταν”, δήλωσε ο Πούτιν κατά τη διάρκεια συνάντησης που μεταδόθηκε από την τηλεόραση.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. ΜΑΓΚΕΣ, ΣΤΙΣ ΣΟΒΑΡΕΣ ΧΩΡΕΣ ΟΙ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΚΤΕΛΟΥΝΤΑΙ.

    ΣΚ@Τ@ ΣΤΟΝ Τ@ΦΟ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ ΤΩΝ ΡΩΣΣΩΝ ΠΡΙΓΚΟΖΙΝ, ΕΚΤΕΛΕΣΘΕΝΤΟΣ ΥΠΟ ΠΟΥΤΙΝ.

  2. Ι ίδια ιστορία….όπως και με την καταστροφή του Nord stream. Όλα τα δυτικά ΜΜΕ εν χώρο έλεγαν ότι τον κατέστρεψε η Ρωσία ο Κάκος Πούτιν. Μετά όμως αποδείχθηκε ότι το έκαναν οι Αμερικάνοι. Το ίδιο και τώρα.
    Μετά το τέλος των ερευνών θα αποδειχθεί ότι το έκαναν οι Αμερικάνοι Ουκρανοί κλπ.
    ΜΕΧΡΙ ΤΌΤΕ ΟΙ ΓΡΑΙΚΎΛΟΙ ΘΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΎΝ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ.

  3. γιατι εχει τετοια εκφραση ο πουτιν? εκλασε ο μακαριτης?

  4. κανενα ανθρώπινο σώμα δεν μπορεί να αντέξει τα βασανιστήρια εν ετη 2023…δεν ηταν και τόσο άχρηστος …

  5. χα χα ο… σεφ που ο τουρκοπουτιν εκανε πολεμαρχο. Και τελικα τον εφαγε. Ιδια μοιρα θα εχει τελικα και ο ιδιος ο τρελοδικτατορας

Comments are closed.