ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΘΑ ΟΔΗΓΗΘΕΙ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΛΥΤΡΑΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΩΝ ΟΡΩΝ! “Η ΠΡΑΞΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΚΡΙΤΕΑ, ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΜΟΥ!”

Κοινοποίηση:
ΛΥ

Ο γνωστός ποινικολόγος, Απόστολος Λύτρας, πήγε το απόγευμα της Τετάρτης (19/06) στο Αστυνομικό Τμήμα Παλλήνης ώστε να παραδοθεί, μερικές ώρες μετά την έκδοση εντάλματος σύλληψης σε βάρος του για παραβίαση των περιοριστικών όρων που του είχαν επιβληθεί, όταν απολογήθηκε για τον άγριο ξυλοδαρμό της συζύγου του, Σοφίας Πολυζωγοπούλου. Αύριο, αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Υπενθυμίζεται πως αρχικά, ανακρίτρια και εισαγγελέας είχαν επιβάλλει περιοριστικούς όρους στον Απόστολο Λύτρα και τον είχαν αφήσει ελεύθερο.

«Η πράξη μου είναι κατακριτέα, θα πληρώσω για το λάθος μου» – Αρνείται πως έστειλε απειλητικό μήνυμα
Σε δήλωση κατά την παράδοσή του, ο Απόστολος Λύτρας τόνισε πως «δεν έχω καμία σχέση με το χθεσινοβραδινό. Πραγματικά απορώ. Ήταν μία πρωτοβουλία της κόρης μου, επειδή χρειαζόταν χρήματα διότι έπρεπε να ταξιδέψει η αδελφή της στην Κύπρο.

Δεν πίστεψαν ότι μπορεί να συμβεί κάτι. Και με την πρωην σύζυγό μου, η Σοφία διατηρούσε πολύ καλή σχέση, όπως και με τον δικηγόρο που πήγε, είμαστε στο ίδιο γραφείο. Δεν υπάρχει κανένα μήνυμα απειλητικό και δε θα έβαζα ποτέ κανέναν να απειλήσει τη γυναίκα μου. Είναι δεδομένο ότι η πράξη μου είναι κατακριτέα και θα πληρώσω για το λάθος μου».

«Δεν υπήρχε λόγος να φοβηθεί κάτι»
Κατά την απολογία του, την οποία άρχισε ζητώντας συγγνώμη, ο γνωστός ποινικολόγος ισχυρίστηκε ότι η πτώση από τη σκάλα ήταν ιδέα της συζύγου του για να μην τρέχουν τα παιδιά τους, παρ’ ότι –όπως ισχυρίζεται από την πρώτη στιγμή– ο ίδιος αναλαμβάνει την ευθύνη των πράξεών του.

ΚΑΤΑΙΓΙΣΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ! ΜΕΤΕΒΗ ΣΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΠΑΛΛΗΝΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ Ο ΠΟΙΝΙΚΟΛΟΓΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΛΥΤΡΑΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΝΤΑΛΜΑ ΣΥΛΛΗΨΗΣ! ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΠΟΙΝΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΘΑ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΤΕΙ!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

13 Σχόλια

  1. μέχρι και τα μηνύματά τους βγάλανε οι ξεφτίλες δημοσιογράφοι.
    Χίλιες φορές να έμενε η φάση που έπεσε από τις σκάλες.

  2. Κανονικά θα πρέπει να γίνει δημοψήφισμα επειγόντως για να αποφασίσει ο κυρίαρχος Ελληνικός λαός εάν ο κ Λύτρας είναι αθώος ή ένοχος.Αυτο είναι το θέμα που απασχολεί κατά τους δημοσιογράφους των κρατικών και μη καναλιών τους Έλληνες και για αυτό το προβάλουν όλη μέρα
    Λέτε αυτό το δημοψήφισμα να έχει μεγαλύτερη συμμετοχή από ότι οι ευρωεκλογές

  3. Να πληρώσουν για τα σπίτια των ανθρώπων που πήραν σύμφωνα με το ρεπορτάζ σας, και οι δύο.Ομως εδώ το μεγάλο θύμα είναι ο κύριος όχι η κυρία….

  4. Πολύ ντόρος για το τίποτα είναι θέμα που αφορά την δικαιοσύνη….. Αλλά λέω μήπως γίνεται ξεπούλημα τίποτα …..Αιγαίο μεριά η κάτι άλλο και η γραμμή που δίνεται είναι να διευκρινιστεί εάν πέσανε 18 – 28 – ή 30 μπουνιές και πόση ποσότητα αίματος έτρεξε!!!!! Όπως στρώσαμε κοιμόμαστε ΚΑΛΗΝΎΧΤΑ ΕΛΛΆΔΑ

  5. Απ’ ό,τι φαίνεται τού έστησε παγίδα η μαντάμ και το παίζει θύμα. Προφανώς για να της μείνουν τα φράγκα. Αυτός είναι μαλάκας που παράτησε τη γυναίκα του για το βρώμικο μουνί.

  6. Την Λίστα Μιχου την ξέρουν και ο Λύτρας και η Πολυζωγοπουλου. Να δούμε οι ενδιαφερόμενοι ποιον από τους δύο θα πρωτοξεπλυνουν… Έπεσαν στην παγίδα τους ….

  7. Ο Λυτρας φυλακη με συνοπτικες διαδικασιες για βιαιοπραγια στην γυναικα του, οι αλλοδαποι βιαστες ανηλικων έξω απο την φυλακη την ιδια μερα του βιασμου ελευθεροι και ωραιοι να ξαναπαρουν το επιδομα μεταναστευσης και να συνεχισουν να βιαζουν να κλεβουν και να σκοτωνουν ελληνιδες.Εδω οι προοδευτικοι-φεμινιστριες το βουλωνουν και δεν λενε τιποτα.Λες και υπερασπιζονται το δικαιωμα του λαθρομεταναστη αλλα και του νομιμου αλλοδαπου για βιασμο.Αμα ο βιαστης ειναι ξενος ή λαθρο, ελα μωρε σιγα, μερικους βιασμους εκανε ο ανθρωπακος, δεν ντρεπεστε ολοι εσεις που τον βριζετε μη παθει κανενα ψυχολογικο?Να το βοηθησουμε το παλικαρι. Μηηην τον πληγωωωωσουμε….! Και ποσα αλλα τραγελαφικα που αρχισαν να συμβαινουν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ μετα την νικη συριζα στις εκλογες. Η Ν.Δ συνεχιζει το εργο του Τσιπρα και των σοσιαλιστων Ευρωπης και μερικοι θελουν να με πεισουν οτι δεν υπαρχει οργανωμενο σχεδιο διαλυσης του πατριωτικου μερους του ελληνικου λαου, δηλαδη το 90%…..

Leave a Response