ΣΤΟΝ ΒΟΥΡΚΟ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ ΠΝΙΓΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΕΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ: ΦΑΠΕΣ ΑΠΟ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗ ΜΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΥ ΚΑΙ… ΠΕΤΗΣ! ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΚΑΙ ΜΗΤΑΦΙΔΗΣ! Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΣΤΟ ΜΠΟΡΝΤΕΛΟ!

Κοινοποίηση:
Prespes lake at north Greece

Με επιστολή προς τον πρόεδρο της Βουλής, Κωνσταντίνο Τασούλα, ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτης Φάμελλος ενημερώνει ότι η Πέτη Πέρκα και ο Ευκλείδης Τσακαλώτος τίθενται εκτός της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ.

Αναλυτικά η επιστολή του Σωκράτη Φάμελλου, σχετικά με την Πέτη Πέρκα και τον Ευκλείδη Τσακαλώτο:

Οι εν λόγω βουλευτές οφείλουν να παραδώσουν άμεσα τις έδρες τους στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, όπως προβλέπει ο Κώδικας Δεοντολογίας των υποψήφιων βουλευτών. Συγκεκριμένα η παράδοση των εδρών προβλέπεται στην περίπτωση α) της παρ.2 του Κώδικα που αναφέρει ότι όλοι/ες οι βουλευτές που εκλέγονται με τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ δεσμεύονται πολιτικά και ηθικά ότι η έδρα που καταλαμβάνουν ανήκει στο κόμμα.

Από την άλλη παραιτούνται από μέλη της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ οι πρώην βουλευτές Γιώργος Κυρίτσης και Τριαντάφυλλος Μηταφίδης.

Στη δήλωση παραίτησής τους προς τη γραμματέα και τον αναπληρωτή γραμματέα της ΚΕ αναφέρουν ότι «με ευθύνη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Στέφανου Κασσελάκη το κόμμα μας οδηγείται στον πολιτικό εκφυλισμό και τη διάλυση».

«Με τη διχαστική ομιλία του στην ΚΕ – μνημείο πολιτικού αμοραλισμού, αυταρχικής και αντιδημοκρατικής συμπεριφοράς – κατήργησε ουσιαστικά τα εκλεγμένα όργανα του κόμματος, ακόμα και την Επιτροπή Δεοντολογίας. Με τις αμετροεπείς, προσβλητικές επιθέσεις του κατά ιδρυτικών στελεχών του κόμματος, δημιουργεί κλίμα διωγμού όσων διαφωνούν με τις χωρίς αρχές μεθοδεύσεις του», προσθέτουν.

Σημειώνουν ότι υποβάλλουν την παραίτηση τους από την ΚΕ «επειδή δεν είμαστε διατεθειμένοι να υπηρετήσουμε την παραμόρφωση της φυσιογνωμίας του κόμματος και το αρνητικό, για το κόμμα και τις λαϊκές ανάγκες, πολιτικό σχέδιο που φιλοτεχνεί η περί τον πρόεδρο ηγετική ομάδα».

Επιπλέον, δηλώνουν ότι «δεν παραιτούμαστε από το δικαίωμά μας να απευθυνθούμε στη βάση του κόμματος και να παλέψουμε για τις απόψεις μας ως απλά μέλη».

Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα στο μπορντέλο!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

22 Σχόλια

  1. Δεν την γνωρίζω την κυρία, αλλά έμπαινα. Το “Πέτη” είναι πολύ σεξουλιάρικο.

  2. Τον Μηταφιδι τον είχα καθηγητή στο γυμνάσιο.ο τύπος δεν έδινε σημασία σε τίποτα.κοιτουσε την πολιτική καριέρα κ τα παιδιά τα είχε χεσμενα

  3. Αυτοι θα την κοπανησουν η θα πανε σε αλλο κομμα ως συνήθως.
    Με τη συμφωνια ομως που υπογραφτηκε ποιος θα βρεθει να αποκαταστήσει τη ζημιά?
    Κουφάλες αριστερόσκατα
    Πρωτη φορα αριστερα ποτε των ποτων ξανα βδελύγματα

  4. ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΠΕΡΑΣΑΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑ. ΝΑ ΜΗΝ ΓΛΙΤΩΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ

  5. Οι Εισαγγελείς στο ξεπούλημα τοτε τι εκαναν;
    Τα στραβά μάτια

  6. Ο σύριζα τώρα πια είναι το κόμμα του γιδιάρη του Πολάκη που είναι βαρίδι όχι μόνο για τον σύριζα αλλά σε όποιο κόμμα και να ήταν θα ήταν βαρίδι και θα έπρεπε να τον είχαν πετάξει με τις κλωτσιές πολύ καιρό πριν, του Παππά που έχει καταδικαστεί και αρχηγός η τσιμπουκορουφήχτρα από το Μαϊάμι σοβαρή περίπτωση. Ανθυπαξιωματική αντιπολίτευση.

  7. Μπράβο του. Καλά κάνει. Στα τσακίδια τα αποβράσματα, τα ψώνια. Και μη ξεχάσεις τον μπουχεσοσομπρίτη που τηρεί σιγήν ιχθύος για να μην τον διώξεις.

  8. Ο Κασελακης είναι ΣυΡιΖα Εξωτερικού και οι άλλοι ΣυΡιΖα Εσωτερικού…
    Τι δεν καταλαβαίνετε? Η ιστορία της αριστεράς επαναλαμβανεται ως φάρσα….

  9. Οι προδότες που φύγανε βγάλανε ανακοίνωση ότι ήταν περήφανοι για τις Πρέσπες! Ξεπέρασαν και τον Τσιπροζάεφ οι ανθέλληνες! Ρε δεν ντρέπεστε, γιουσουφάκια του Ζάεφ!

  10. Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΑ ΠΝΙΞΕΙ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ, μέσα στον βούρκο της προδοσίας σας και του εθνομηδενισμού σας, ΑΛΗΤΕΣ, ΧΑΡΑΜΟΦΑΗΔΕΣ, ΠΡΟΔΟΤΕΣ …
    Στο διάολο και παραπέρα να πάτε παρτάλια, κουβαλώντας στις πλάτες σας και στις πλάτες των μούλικών σας, τις κατάρες όλων των Ελλήνων, εσαεί …
    Και όπως έχει γραφτεί και σε άλλα σχόλια, ο πορδο-συριζα, δεν διασπάται, αλλά διαλύεται εις τα εξ ων συνετέθη.
    Η συμπαντική νομοτέλεια γίνεται πράξη και η Θεά Δίκη τιμωρεί ανελέητα.
    Η ύβρις προς το Ελληνικό ΄Εθνος, έφερε την άτη, την νέμεση και τώρα έρχεται ολοταχώς η τίσις (καταστροφή) του υβριστή των ιερών και οσίων του Γένους των Ελλήνων …
    Στο πυρ το εξώτερον, καταστροφείς της Ελλάδος μας …
    Ζούμε για να σας δούμε στις κρεμάλες …

  11. Στο καλό, να μας γράφουνε.
    Η Εφούλα ακόμα εκεί είναι? Κι ο μη εκλεγμένος κ. Τεμπονέρας, θεωρεί ότι διαθέτει οικογενειακό κληρονομικό δικαίωμα, όπως οι λοιπές εντιμότατες οικογένειες Καραμανλή, Παπανδρέου και Μητσοτάκη?
    Δεν είναι πια καιρός να τερματιστεί, αυτός ο ανελέητος νεποτισμός?

  12. Η Πέτη Πέρκα, Θεοπίστη το όνομα της, εκλέγεται στην Φλώρινα από τρία τέσσερα χωριά βουλγοφρόνων.
    Ο Τριαντάφυλλος Μηταφίδης, οπαδός του Εβραίου Τρότσκι, θεωρεί την Θεσσαλονίκη εβραϊκή πόλη με ολίγην από Βουλγάρους κ Αλβανούς.

  13. Κασσελάκη εύγε! Ο ελληνικός λαός, σε ψηφίσει δεν σε ψηφίσει, θα σε ευγνωμονεί που πέταξες έξω κλωτσηδόν αυτούς που πούλησαν την Μακεδονία και τραυμάτισαν τον λαό που τους έκανε εξουσία και τους χόρτασε μεγαλεία και λεφτά. Κοίτα! Έμειναν μέσα μερικοί. Άντε αγόρι μου, ξεκουράσου λίγο και δώσε μερικές κλωτσιές ακόμα. Κι όταν εξαφανίσεις όλους αυτούς, κι όταν δεν θα ‘χει απομείνει ούτε ένας απ’ τους προδότες που πούλησαν την Μακεδονία και όχι μόνο, θα έρθουμε μαζί σου όλοι εμείς που τίποτε δεν ζητάμε, παρά μόνο έναν σεβασμό στον άνθρωπο, στον πολίτη, στην πατρίδα.

    1. Ποιος σου είπε ότι ο Κασελάκης είναι κατά της συμφωνίας των Πρεσπών; Περήφανος είναι και αυτός που οι συριζέοι ξεπούλησαν την Μακεδονία. Μην του προσδίδετε ιδιότητες που δεν έχει επειδή ακόμα δεν έχει αρθρώσει πολιτικό λόγο. Όταν θα αρχίσει να μιλάει πολιτικά θα λέει τα ίδια που λέγανε και οι υπόλοιποι συριζέοι.

  14. Αυτοί ποτέ δεν ήταν κόμμα και μάλιστα για να πάρουν την εξουσία. Τους χρησιμοποίησαν όταν κατέρρεε το ΠΑΣΟΚ, πήραν τα μυαλά τους αέρα και έγιναν οι ηλίθιοι προδότες της Μακεδονίας αφού για αυτό τους έκανε κυβέρνηση το ξένο και ντόπιο σύστημα. Απ’το 1989 έψαχναν έναν για να κάνει τη βρωμοδουλεια μιας και η ΝΔ δεν μπορούσε λόγω των Καραμανλικων Σαμαρικων και άλλων να βάλει την υπογραφή της. Όχι ότι τους πείραζε και αυτούς, απλώς δεν ήθελαν να συρρικνωθούν και πάντα να έχουν αυτή τη ρετσινιά πάνω τους. Ωραία τους την έφεραν και νόμισαν ότι θα γίνουν το ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα.

  15. Φυλακή για εσχάτη προδοσία……..
    Όχι παραίτηση και ξενοιασαμε…….
    Ο κάθε αληταρας νομίζει ότι η χώρα του ανήκει επειδή τάχα μου πήρε 41%…….
    Έρχεται λαίλαπα αλη τες …….

  16. Η Μακεδονια ειναι Ελληνικη αλητες! Στα Σκοπια ερευσε αφθονο το σπερμα των φανταρων του Μεγα Αλεξανδρου! Αντε για να τελειωνουμε πια μ αυτη την ιστορια των μπασταρδων!

  17. Ψόφος σε όλους τους, κομμουνιστοσυμμορίτες προδότες

  18. Κύριοι προδότες του ΣΥΡΙΖΑ δεν το ξέρατε ότι στο τέλος έρχεται ο λογαριασμός. Σας ξεζούμισαν, σας εστυψαν, σας χρησιμοποίησαν δεοντος, κάνατε την βρωμοδουλεια καθότι έχετε και ελαφρά εθνική συνείδηση και τώρα ήρθε η ώρα της εξόδου. Χαϊβάνια, το τέρας που σας γιγαντωσε, το ίδιο το τέρας σας έφαγε.

  19. Καλά να πάθουν! Τα ίδια σε όλους τους προδότες ευχόμαστε! Η Μακεδονία τους εκδικείται ..

Comments are closed.