ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΚΟΣΜΟ Η ΤΟΥΝΗ: Φιλάκια από Μύκονο σε όσους λένε να μην φοράω σέξι μαγιουδάκια γιατί έγινα μαμά

Κοινοποίηση:
toyni322

Η Ιωάννα Τούνη απαντάει στα επικριτικά σχόλια που δέχεται, συνήθως με βίντεο που αναρτά στο TikTok. Το ίδιο έκανε το βράδυ της Παρασκευής 7 Ιουνίου, μετά από μηνύματα που φέρεται να έλαβε από ακολούθους της για τις αποκαλυπτικές της εμφανίσεις.

Μέσω TikTok ανέβασε ένα κλιπ, αυτή τη φορά απαντώντας σε όσους τη σχολιάζουν αρνητικά για τα σέξι μαγιό που φοράει. Αφού κατέγραψε τον εαυτό της να φοράει ένα μικροσκοπικό μαύρο μπικίνι ενώ παράλληλα χορεύει ένα τραγούδι της Ελένης Φουρέιρα, έγραψε στη λεζάντα της δημοσίευσης: «Φιλάκια από Μύκονο σε αυτούς που μου λένε να σταματήσω να φοράω σέξι μαγιουδάκια γιατί έγινα μαμά».

Δείτε το βίντεο


Η instagrammer πήγε στη Μύκονο για φωτογράφιση αλλά ένα από τα βράδια της στο νησί, βγήκε να διασκεδάσει. Πριν μερικές μέρες, πήγε σε νυχτερινό μαγαζί με την παρέα της για να διασκεδάσουν. Κάποιος από την παρέα, κατέγραψε την Ιωάννα Τούνη να χορεύει μέσα στο αποκαλυπτικό ροζ σύνολο που επέλεξε, με βαθύ ντεκολτέ. Το συγκεκριμένο βίντεο αναρτήθηκε μέσω story και η Ιωάννα Τούνη το αναδημοσίευσε.

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. Την έχεις ξεπατώσει την πεντάρφανη, έ;
    Βγες και πες καθαρά ότι είσαι από τους “άλλους”..

  2. Τί τα θες; Καλύτερα να σου βγει το μάτι παρά το όνομα. Ο νοών νοείτω!!!

  3. Εδω βλεπεις μια χοντροκωλα που τα μπουτια της κολλανε μεταξυ τους… αμα δεις ”καλα” τh φωτογραφια… . Για μενα η Τουνη ειναι ενα ακομα δειγμα της μπανανιας που ζουμε . Εχουν κανει ηρωες τους μετριους και τους προδοτες ( απο τις γκομενες μεχρι τους πολιτικους κλπ ) και ολο αυτο μαζι φτιαχνει τη μετρια χωρα που ζουμε σημερα ( τη μπανανια ) . Παρα τα 3 μνημονια σε κυβερναει ο Κουλης πχ . Ελπιζω οτι σε λιγο καιρο ατομα σαν την Τουνη δε θα απασχολουν τον κοσμο . …Βγαινουν συχνα ειδησεις για ουφο και εξωγηινους ( «Βρήκαμε UFO πάνω από τη Χιλή, είμαστε πιο κοντά στην αλήθεια», λένε οι επιστήμονες ) θα ερθουν Fake Aliens θα πας στην Παγκοσμια Κυβερνηση και θα πουν οτι η γη δε γυριζει γυρω απο τον ηλιο , μετα θα ερθει ο αντιχριστος ( μετα θα πεσει ) και μετα θα γινουν αλλα . Στην Παγκοσμια Κυβερνηση θ αλλαξουν σχεδον τα παντα στη γη και ας ελπισουμε οτι ο κοσμος δε θα ασχολειται με ατομα σαν την Τουνη… . Τελος να πουμε οτι τα χοντρα μοντελα που προωθει το συστημα τα τελευταια χρονια ειναι unhealthy και μεσαιωνικα προτυπα… , το λιπος δημιουργει θεμα στο κυκλοφορικο συστημα , δεν ειναι επιτυχια οι χοντρες γυναικες .

  4. Πες τα κουκλάρα. Βάλε ό,τι γουστάρεις.

    Μην γίνει σαν τις κάργιες που κάνουν ένα παιδί, απλώνουν σαν φώκιες από τα 30 και μετά αναρωτιούνται γιατί τους απατά ο σύζηγός τους.

Comments are closed.