«ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ εάν αποστρατιωτικοποιήσουν τα νησιά». Για πρώτη φορά ανώτατος αξιωματικός των Ενόπλων Δυνάμεων, απειλεί ευθέως τον Μητσοτάκη και το εννοεί, γιατί αυτός λέγεται Στρατηγός Δημήτριος Αλευρομάγειρος, διοικητής του ηρωικού 336 Τ.Ε που κράτησε την Λευκωσία ελεύθερη . «Κανένας στρατιωτικός δεν μπορεί να ανεχθεί καμία κυβέρνηση που θα προχωρήσει σε εκτουρκισμό του Αιγαίου»

Κοινοποίηση:
1.indd

im_teaser_20-11-2023

Στο “ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Εθνικής Απελευθέρωσης”. Με αποκλειστικά αφεντικά τον Λαό και το Έθνος. Σε αυτούς λογοδοτούμε και μόνον, εν ονόματί τους. Απέναντι σε μια ξενήλατη κυβέρνηση ανδρεικέλων, σε ένα καθεστώς Ερντογανισμού με περιβραχιόνια νεοαλβανισμού , Εμβέρ Χότζα.

  Μια κυβέρνηση άκρως επικίνδυνη και δολοφονική για τον ακηδεμόνευτο Τύπο, τους ελεύθερους δημοσιογράφους και τις ανεξάρτητες δημοσιογραφικές φωνές του διαδικτύου και των social media.

 Στο φύλλο της Δευτέρας 20–11-2023 του Έθνους των Ελλήνων Χριστιανών και των μεγάλων αποκαλύψεων, της πρώτης και τελευταίας υπερήφανης αυτοχρηματοδοτούμενης ελληνικής εφημερίδος που τιμά τη λέξη «δημοσιογραφικό ρεπορτάζ», το οποίο για άλλους πνίγηκε στα πουγκιά με το χρήμα αλλά για εμάς δεν θα πεθάνει ποτέ.

Οι αρχές μας: Τσακίζουμε το καρτέλ της αργυρώνητης ψευτοενημέρωσης και του χρεωκοπημένου εκδοτικού και πολιτικού κατεστημένου.  Με συνέπεια έναντι των αναγνωστών μας. Σε αυτούς δίνουμε λόγο και δικαίωμα να μας κρίνουν και σε κανέναν άλλο. Κι ας λυσσομανάει κόντρα η διαπλοκή κι οι βρωμιάρηδες κι οι εκβιαστές που τ’ αρπάζουν χοντρά απ’ τα γρανάζια του συστήματος.

alitheia-aima-banner

—H AΛΗΘΕΙΑ ΓΡΑΦΤΗΚΕ , ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΞΕΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΣΤΑ ΣΑΛΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΛΑΤΙΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΕΙΩΝ .

STOP στην ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΑΔΙΕΞΟΔΑ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ.

free-journalist

  –Και όποιοι δεν γουστάρουν την Αλήθεια, εδώ είμαστε. Πίνουμε καφέ, γράφουμε και σας περιμένουμε…

 
Συνεχίζουμε χωρίς ανάσα τις αποκαλύψεις και τον δημοσιογραφικό αγώνα για μια ελεύθερη και αδούλωτη πατρίδα, χωρίς αφεντικά και εθνικούς νταβατζήδες και κοτζαμπάσηδες. Χωρίς να φοβόμαστε σφαίρες και θρασύδειλους ασύλληπτους φονιάδες του παρακρατικού κυβερνείου και του συνδικάτου της πολιτικής Μαφίας. Άλλωστε δοκίμασαν, απέτυχαν, ξεσκεπάστηκαν. Τους ξέρουμε. Με το ονοματεπώνυμό τους. Ξέρουμε πια τα πάντα. Mε ήχο και εικόνα. Και πολλές- πολλές άλλες λεπτομέρειες…

KANENAΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ…

 
–THΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΑΣ !

——————————————-

Όποιοι δεν βρίσκουν την εφημερίδα μας σε περίπτερα- πάγκους- σούπερ μάρκετ- σημεία πώλησης ή βλέπουν όλες τις εφημερίδες κρεμασμένες και όχι το “ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Εθνικής Απελευθέρωσης”, να μας τηλεφωνούν στο 6946 – 357733, στο 6986 323323 ή στο τηλ. κέντρο της εφημερίδος 210-9590361 ή να μας στέλνουν sms (γραπτό μήνυμα), για να τακτοποιούμε κάποιους -δια της νομικής οδού- που επιδιώκουν σαμποτάζ , κλοπή εφημερίδων κατά τη διανομή της, επαγγελματικές αλητείες αλλά και νόθευση κυκλοφοριών και σκηνοθετημένων πανελλαδικών αποτελεσμάτων.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

21 Σχόλια

  1. ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΦΑΝΑΡΙ

  2. Όλοι όμως θα πάρετε φύλλα πορείας για πόλεμο,αν φτάσουμε ως εκεί! Κάποιοι “καραβαναδες” όπως και εγώ έχουμε και φιλότιμο όπως και υποχρέωση να εκτελέσουμε τους λιποτάκτες…Μην μας βάζετε όλους στο ίδιο καζάνι…

  3. Τα νησιά τα έχουμε ήδη αποστρατικοποιήσει στρατός υπάρχει, όπλα δεν υπάρχουν. Αν ανέβει στην εξουσία ο ΣΥΡΙΖΑ, θα προμηθεύσει στους φαντάρους μας λουκούμια για να πετάμε στους εισβολείς..

  4. χαραμοφάηδες καραβανάδες, μεγάλες μπουκιές τρώτε, μεγάλες κουβέντες μην λέτε. στη μασαμπούκα πίσω και τουμπεκί. και με ρέγουλο το πετρέλαιο τώρα, ντάξ;

  5. Ο Τσίπρας πούλησε τήν Μακεδονία ο Κούλης δέν θά πουλήσει τό Αιγαίο πώς θά ευχαριστήσει τά μεγάλα αφεντικά; Θά τού πούνε βάλε πλάτη γιατί τήν χάνουμε τήν Τουρκία. Ο Γενίτσαρος Ερντογάν από τήν άλλη μέχρι τώρα τά πάει μιά χαρά. Να μάς ζήσει ο κουμπάρος.

  6. Σαν την χουντα δεν ειχε !
    χαιρετουσαμε σε σταση προσοχης και σηκωναμε το δεξι χερι σαν τον καισαρα.
    Περασαμε καλα μετα εγγραφηκαμε και στις Στοες και γιναμε και επιστημονες.

  7. Μη ανησυχείτε ο Φλώρος πρώτα θα τους κάψει και μετά θα ρωτήσει ποιοι ήταν. Χαχαχαχα να πω και ένα με το Τοτό?

  8. Εγω κι ο Μαξ είμαστε παιδιά του Αγίου Παντελεήμονα
    Δε μας ακουμπάει κανείς

  9. Ο Μπένι Στάινμετζ δανείστηκε από ελληνικές τράπεζες για να εξαγοράσει την Πανγαία, θυγατρική της Εθνικής Ασφαλιστικής, με τεράστια ακίνητη περιούσια.
    Γενικώς οι Ισραηλινοί μας την έχουν πέσει αγοράζωντας ακίνητα κυρίως σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Κρήτη.
    Η εισβολή Ισραηλινών στην Ελλάδα εγκυμονεί εθνικούς κινδύνους γι’ αυτό η περίπτωση τους πρέπει να αντιμετωπιστεί δυναμικά.

  10. Εδώ δεν κουνιέται φύλλο με τη μασαμπουκα που πέφτει. Ένα 30% πληρώνει πάντα το μάρμαρο οι υπόλοιποι μια χαρά. Κλαίγονται βέβαια όλοι γιατί είναι αχόρταγοι αλλά μια χαρά βολεμενοι παντού. Σιγά μην ασχοληθούν οι γαλοναδες με την πατρίδα μας. Πάνε οι εποχές, μακάρι να κάνω λάθος, που ξεπετάγονταν ένας Θοδωρής ή Γιάννης ή Γιώργης και ισιωναν τα πράγματα.

    1. ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ ΚΟΠΡΗΤΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΓΑΛΟΝΑΔΕΣ ΣΤΑ Π…ΠΑΡΙΑ ΤΟΥ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΝΑΧΑ ΤΑ ΜΟΙΣΘΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΛΕΜΑ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ

  11. ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΠΕΡΜΕΝΕΙ ΤΗΣ 7 ΔΕΚΕΒΡΙΟΥ Ο ΡΕΤΖΕΠΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΝΗΣΙΑ . ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΩΣΑΝΕ ΗΔΗ ΜΕ ΤΗΝ ΒΙΖΑ .

    1. ΔΗΛΑΔΗ Η ΚΟΥΛΑ Η ΤΑΝΑΠΟΥ ΤΑ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΔΩΣΕΙ; ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΕΧΕΙ;

  12. Ρημάξατε τούς Έλληνες Αξιωματικούς τότε, ότι ταχα ήταν βασανιστές, κλέφτες, Χουντικοί,,κλπ..κλπ.. Μέχρι πού επιβάλλατε την κατάργηση τής Στολής!! Ότι είσαστε Δημοκράτες τής Ειρήνης κ τής Προόδου..
    Τώρα ΘΑ ΨΗΘΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΟΙ Κ ΤΑ ΕΚΛΕΚΤΑ ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΧΙΟΥΣ ΚΩΛΟΥΣ, ΘΑ ΣΚΟΤΩΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΦΑΛΙΑΡΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ!
    Καί ο θάνατος θα φύγει μακριά σας,για να υποφέρετε ακόμη περισσότερο! Αλλά πριν από αυτό,λογω τής τρομερής ασέβειας πού σάς διακρινει ενώπιον του Θεού, θά φάτε καί μία ΣΕΙΣΜΙΚΗ ΣΦΑΛΙΑΡΑ ΚΟΛΛΟΣΙΑΙΩΝ ΔΙΑΣΤΆΣΕΩΝ!!
    Σάς φαίνομαι ανθελληνας? Αυτή είναι η σκληρή αλήθεια για τούς Γενίτσαρους τής ψευτοδημοκρατίας καί τής αρπαχτής😠

    1. Σωστός και τότε φίλε μου ήξεραν όλοι τι πρόκειται να πάθουν αν δεν τηρούσαν αυτά που έλεγε ο στρατιωτικός νόμος. Η συντριπτική πλειοψηφία ευημερούσε δεν υπήρχε κοροϊδία, λαμογιά, ψεύτικα λόγια, θα, ξεπούλημα της πατρίδας. Όσοι διάλεξαν να αντισταθούν δικαίωμα τους αλλά ήξεραν τι τους περιμένει. Τώρα δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει μας έχουν ξεσκίσει χωρίς να έχουμε πειράζει κανέναν.

  13. ΤΟ ΚΟΛΟΣΟΓΟ ΤΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΕΪΚΟ ΞΕΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΕ ΕΒΡΑΙΟΥΣ!!!! ΤΙ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ;;;;

  14. Μάλιστα ο Αλευρομαγειρας θα αποτρέψει την αποστρατιωτικοποίηση των νησιών.
    Ποιος είδε το Αλευρισκουληκι και δε το φοβήθηκε.
    Θα τον φάει τον Αλευρομαγειρα.
    Συγκεκριμένα το κίτρινο αλευροσκουληκι.
    Έχει και μικρό αποτύπωμα διοξειδίου του άνθρακα.
    Μόλις τον αντιληφθεί ο Ερντογάν που θα τεθεί στις 7 Δεκέμβρη στην Αθήνα τον Αλευρομαγειρα θα κλάσει πορδες .
    Φυσικά τα νησιά ήδη έχουν αποστρατιωτικοποιηθει οπότε αυτό που θα κανονίσουν είναι πως θα έρθουν οι Τούρκοι να εγκατασταθούν νομικά.
    Ποιος ασχολείται με αυτά;; Ο κόσμος δεν ασχολείται πάντως αλλά φοράει μάσκες για να μη κολλήσει γρίπη ή οποιαδήποτε άλλη λοιμωξη.
    Ευτυχώς που ήρθε ο Κορωνοιός και οι γέροι αντιλήφθηκαν ότι η μασκα βοηθάει παντού
    Αυτοί όλοι θα αντισταθούν.
    Θα βάλουν βέτο στον Άγριο Πάγκο αν πάει να συγκαλύψει τις πολιτικές ευθύνες για τα Τέμπη και θα κάνουν επανάσταση αν ο Ερντογάν θα φέρει Τούρκους μεγιστάνες να αγοράσουν τα νησιά και να στήσουν τις επιχειρήσεις τους σε βαρος των Ελληνικών επιχειρήσεων. Μάλιστα

Comments are closed.