ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΜΕΝΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΦΡΙΚΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΜΥΡΤΙΑ ΗΛΕΙΑΣ! ΧΕΙΜΑΡΡΟΣ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΤΟΥ 37ΧΡΟΝΟΥ ΔΡΑΣΤΗ: “ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΞΕΡΩ ΚΑΙ…”

Κοινοποίηση:
ilia

Συγκλονισμένο παρακολουθεί το πανελλήνιο τις αποκαλύψεις για το φρικτό έγκλημα στην Μυρτιά Ηλείας, όπου ένας 37χρονος δολοφόνησε την 11χρονη ανηψιά του, αφού πρώτα αποπειράθηκε να την βιάσει.

Υπενθυμίζεται, ότι ο 37χρονος καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της 11χρονης είναι αντιμέτωπος με τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας με δόλο, της απόπειρας βιασμού ανηλίκου, της άπραγης ανηλίκου, της οπλοχρησίας και οπλοκατοχής.

Ο 37χρονος ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή (14/06) ενώπιον της Ανακρίτριας για τις πράξεις που του έχουν αποδοθεί.

Μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή, ο αδερφός του 37χρονου δήλωσε: «Δεν μπορώ να καταλάβω τι έχει στο μυαλό του. Δεν μπορώ να το πιστέψω αυτό, τι τον έπιασε να πάει να το κάνει αυτό. Είχε κατηγορηθεί πάλι για βιασμό, αλλά μας λέγανε ότι βγήκανε καθαρές οι εξετάσεις και δεν έχει καμία δουλειά. Ότι ήταν αθώος».

«Μέρα-νύχτα ήτανε μαζί, ήταν με τους γονείς της κοπέλας, με την κοπέλα, ήταν όλη μέρα-νύχτα μαζί. Εγώ δεν μπορώ να αντικρίσω την οικογένεια που είναι πρώτα μου ξαδέρφια και ντρέπομαι να αντικρίσω την οικογένεια και να πάω να τους πω τι; Τα συλλυπητήριά μου; Να τους κοροϊδεύω μέσα στα μούτρα; Με το καρφί… αυτός δεν θέλει φυλάκιση, αυτός θέλει σκότωμα, τι αδερφός μου…;», είπε στη συνέχεια.

«Έχει τέσσερα παιδάκια και πάει για το πέμπτο. Αυτά τα παιδάκια τι φταίνε; Αυτά τα παιδάκια τα έχω τώρα εγώ. Τι φταίνε; Ζητάνε τον πατέρα τους και δεν ξέρουμε τι να τους πούμε. Τι να τους πούμε; Ότι σκότωσε και μπήκε φυλακή; Δεν ξέρουμε, δεν ξέρουμε τι έχει γίνει. Δεν ξέρω. Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ, ήπιε τίποτα, του δώσανε τίποτα; Δεν ξέρω», δήλωσε σε άλλο σημείο ο αδερφός του.

Ενώ κατέληξε λέγοντας: «Εγώ πλέον δεν τον θέλω, δεν τον ξέρω. Δεν έχω εγώ αδερφό αυτόν. Με έκανε εμένα να κλειδωθώ μέσα στο σπίτι, ντρέπομαι να αντικρίσω το σόι μου στα μούτρα, να μην μπορώ να μιλήσω να βγω έξω στην κοινωνία. έξι σπίτια. Μαζί με της οικογένειας του έξι σπίτι έχει κλείσει».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΝΩ ΕΙΧΕ ΞΑΝΑ ΒΙΑΣΕΙ ? ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΦΗΣΑΝ ΕΞΩ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΔΙΚΑΙΩΘΕΙ Η ΨΥΧΗ ΤΗΣ ΜΚΡΗΣ

  2. Ζουσε με τα επιδόματα5 παιδιά δεν είναι λίγα, και ναναι καλά το κράτος που στηρίζει τις ευπαθείς ομάδες(για τους φτωχούς συνταξιούχους υπαρχει και η εκκλησια, και συγκινήθηκα που ο πρωθυπουργος φροντιζει για ολους)βαριόταν λοιπον να κάθεται όλη μέρα με ενα φρέντο στο χέρι,εβαλε την μικρή στο ματι και αφού σου λεει μια χαρά κυκλοφορώ μετά τον βιασμό της πρώτης γιατι να μην το ξανακανω;το πολύ πολύ αντι να εμφανίζομαι 2 φορές τον μήνα στο αστυνομικό τμήμα αντε να εμφανίζομαι τρεις Στα σοβαρα τωρα,ευχομαι και ελπίζω η ζωή του από και περα νσ είναι μια κόλαση εκεί που θα παει

  3. «Η κόρη μου είπε στον δράστη “δεν θα πω τίποτα στον πατέρα μου και στη μάνα μου, άσε με να ζήσω”. Και μόλις την άφησε ήρθε τρέχοντας και μας το είπε», αναφέρει η μητέρα του θύματος βιασμού του δολοφόνου της 11χρονης”
    https://www.parapolitika.gr/ellada/article/1407478/ileia-ton-parakalouse-gia-ti-zoi-tis-leei-i-mitera-tis-anilikis-pou-eihe-viasei-sto-parelthon-o-37hronos-dolofonos-tis-11hronis/

    Δηλ η μητέρα λέει ότι η κόρη της πήγε και τους είπε το περιστατικο και μετα δηλαδη γυρισε και την σκότωσε;;;
    Μια ο θειος ο αδελφός του καθομολογιαν δολοφονου λέει οτι ήταν μερα νυχτα ο δολοφονος μαζί με την βασουλα και μια ο πατέρας λέει οτι δεν συναναστρέφονταν… καλά ξεμπερδέματα….

  4. Β-Ρομά. Ανθρωποειδή.
    Ρε κωλόγυφτοι αναρωτιέμαι πως και δεν τον έχετε καθαρίσει ακόμα;;;;

    1. Έλληνες καθαρού αίματος παρακαλώ.
      Τα περί γύφτων και Αλβανών δεν πιάνουν σε αυτή την περίπτωση.

  5. Γιομωσε η χωρα γυφτους, γιδια, λαθρομαιμουδες και σκατα! Απλα ειναι τα….μαθηματικα! Ακους Κουλαρα με τα επιδοματακια? !

  6. “Μέρα-νύχτα ήτανε μαζί, ήταν με τους γονείς της κοπέλας, με την κοπέλα, ήταν όλη μέρα-νύχτα μαζί.” Έλεος!!!!

  7. Τραγικό συμβάν όμως εμείς ως πολίτες παρακολουθούμε και το πότε θα έρθει η πτώση του Κούλη να γλυτώσει η χώρα από τους 300 προδότες.

Leave a Response