ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ! Η ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΙΟΥ ΣΕ 4 ΒΙΝΤΕΟ – ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΒΡΕΤΑΝΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥΣ ΜΕΝΓΚΕΛΕ – ΕΤΣΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΜΑΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ – ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΤΕ ΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΠΟΙΟΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ

Κοινοποίηση:
ΩΣΔΩΔΣΣΩΔΩΔΣΩ

Τα παρακάτω βίντεο αφορούν το Ηνωμένο Βασίλειο, όπου είναι προσβάσιμες οι περισσότερες πληροφορίες.

Ωστόσο, πώς μπορούμε να ξέρουμε αν συνέβησαν τα ίδια και στην Ελλάδα;

Για μια χώρα όπως το Ηνωμένο Βασίλειο, όπου η διαφθορά είναι σπάνια, οι πληροφορίες που δίνονται, είναι συγκλονιστικές. Αν έγιναν αυτά στο Νησί, σκεφτείτε τι πάρτι έγινε στην Ελλάδα, το οποίο έχει αποκαλύψει επανειλημμένως το makeleio.gr και η εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ από τον πρώτο καιρό που ξέσπασε αυτή η μαϊμού κρίση.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. Δεν συμφωνώ.Στα σαράντα έτη μου σαφώς και έτυxε να αρρωστήσω με πυρετό κτλ.Με τον Covid-19 όμως πέρασα τέτοιο μαρτύριο που δεν ήξερα καν τι μου γίνεται.Είμαι κατά του εμβολίου δεν το έκανα και ούτε πρόκειται αλλά όπως και να το κάνουμε ο Covid – 19 δεν είναι μία απλή γρίπη ιδίως στα πρώτα του στάδια.Το κάνανε για να στείλουν κόσμο για μείωση πληθυσμού.Δεν είναι ανύπαρκτος – μαϊμού κτλ.

  2. Κανένα εμβόλιο κατάλαβα ότι ήταν προβα τζενεράλε σε παγκόσμια εμβέλεια για την υποδούλωση των πληθυσμών, ειδικά η μάσκα σε υποχρεωναν να φοράς μάσκα και όταν ήσουν μόνος σου στο πάρκο η στο βουνο,θέλανε να δουν πως αντιδρούν δια του φόβου οι πολίτες σε εντολές! Σχέδιο της παγκοσμιοποισης!!

  3. τώρα το ανακάλυψαν εδώ το ξέραμε πριν βγει

  4. Ολους/ες τους γιατρους που εβγαιναν και μας ελεγαν ψεματα να τους κρεμασουν αναποδα.Την παλιογρια την ξανθια μεγαλοστελεχος της ΝΔ ,τον τσιορδα,και τοσους αλλους.Και φυσικα τον παλιοεβραιο απο την Θεσσαλονικη της Phizer ,που χαθηκε απο προσωπου γης.
    Μας κυβερνανε ανθελληνες με πρωτους την οικογενεια Μητσοτακη -Καραμανλη-Παπανδρεου.

  5. Και όμως δεν ήταν αρνητικές όλες οι περιπτώσεις.
    Πολλές έκαναν καλά και βελτιώθηκαν από τσιμπήματα σκύλων.
    Και έγιναν ανοσία.
    Άρα όλος ο επιστήμονας έτρεξε για το κόσμο.

  6. Για κάποιους η ανθρώπινη ζωή,η ανθρώπινη υγεία δεν είχαν ποτέ αξία…

  7. Επειδή το πάρτι γίνεται στα φάρμακα, επειδή εγώ στα 55 παίρνω 4 χάπια καθημερινά και οι γονείς μου χούφτες, πιστεύω ότι τα εμβόλια ήταν για να ζήσουμε και όχι να μας στείλουν αδιαβαστους. Το προσδόκιμο αυξήθηκε και μας θέλουν καταναλωτές οπότε……

    1. Εθελοτυφλείς δυστυχώς.
      Ούτε λιγη ανδρεία να αποδεχτείτε ότι πάτησαν στον ” φοβο θανάτου” για να σας εξαπατησουν.
      Λιγη υπομονή γιατί δεν εχεις ακόμα κλεισει πενταετία, αν και ολόψυχα ευχομαι να είστε όλοι γεροί κι ευτυχισμένοι.

    2. Σε θέλουν άρρωστο φίλε , δεν σε γιατρεύουν , σε κρατάν ζωντανό . Έχει μεγάλη διαφορά . Γιατί δεν τους συμφέρει να σε γιατρέψουν μια και καλή , τους συμφέρει να σε έχουν όπως λες με τα χάπια εφόρου ζωής για να τα κονομάν οι φαρμακευτικές .

  8. ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ Ο ΤΣΙΟΔΡΑΣ ΟΤΙ ΧΡΕΩΣΑΝ ΣΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΙΟ ΘΑΝΑΤΟ ΑΠΟ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΣΟΥ ΛΕΓΑΝΕ ΨΕΜΑΤΑ

Comments are closed.