ΣΥΛΛΑΒΕΤΕ τον ΟΛΙΓΑΡΧΗ ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟ. Ο ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΠΟΥ ΓΕΜΙΖΕΙ ΜΕ “ΚΑΣΕΡΙ” ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΗΣ Ν.Δ, ΕΚΑΨΕ ΤΗ ΜΙΣΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΒΩΞΙΤΗ. Το χοντρό παρασκήνιο και οι Εφιάλτες που έκαναν πάλι την Ελλάδα, νέο Μάτι

Κοινοποίηση:
exofillo21-5

alitheia-aima-banner

Τεύχος 1902, 6 ΧΡΟΝΙΑ αυτόνομης , ανεξάρτητης  κυκλοφορίας, με αποκλειστικά αφεντικά το Λαό και το Έθνος. Σε αυτούς  λογοδοτούμε και μόνον εν ονόματί τους. Απέναντι σε μια ξενήλατη κυβέρνηση ανδρεικέλων, σε ένα καθεστώς Ερντογανισμού με περιβραχιόνια νεοαλβανισμού , Εμβέρ Χότζα.

teaser21-5

Διαβάστε στο μοναδικό αντισυστημικό ΜΜΕ στην Ελλάδα, στο Μακελειό της Παρασκευής 21-5-2021, του Έθνους των Ελλήνων Χριστιανών και των μεγάλων αποκαλύψεων, της πρώτης και τελευταίας υπερήφανης αυτοχρηματοδοτούμενης ελληνικής εφημερίδος που τιμά τη λέξη «δημοσιογραφικό ρεπορτάζ», το οποίο για άλλους πνίγηκε στα πουγκιά με το χρήμα αλλά για εμάς δεν θα πεθάνει ποτέ.

opisthofyllo20-5

ΤΣΑΚΙΖΕΙ το καρτέλ της αργυρώνητης ψευτοενημέρωσης και του χρεωκοπημένου εκδοτικού και πολιτικού κατεστημένου, επί 6 συνεχή χρόνια.  Πάντα με συνέπεια έναντι των αναγνωστών μας. Σε αυτούς που δίνουμε λόγο και δικαίωμα να μας κρίνουν και σε κανέναν άλλο. Κι ας λυσσομανάει κόντρα η διαπλοκή κι οι βρωμιάρηδες κι οι εκβιαστές που τ’ αρπάζουν χοντρά απ’ τα γρανάζια του συστήματος. Την εφημερίδα που έριξε την κυβέρνηση των κατσαπλιάδων και ασκεί σκληρή κριτική στους ίδιους αλλά και τους χειρότερους, «καινούργιους».

Στο μοναδικό ταμπλόιντ φύλλο που κυκλοφορεί στην Ελλάδα και πάει κόντρα στη σαπίλα της «πυραμίδας» αχρείων και ξεπουλημένων ηγετών, ντόπιων και αλλοδαπών ολιγαρχών, με το καλύτερο ρεπορτάζ της πιάτσας, από τις 19-1-2015.

Συνεχίζουμε χωρίς ανάσα τις αποκαλύψεις και τον δημοσιογραφικό αγώνα για μια ελεύθερη και αδούλωτη πατρίδα, χωρίς αφεντικά και εθνικούς νταβατζήδες και κοτζαμπάσηδες. Χωρίς να φοβόμαστε σφαίρες και θρασύδειλους ασύλληπτους φονιάδες του παρακρατικού κυβερνείου και του συνδικάτου της πολιτικής Μαφίας.

Άλλωστε δοκίμασαν, απέτυχαν, ξεσκεπάστηκαν. Τους ξέρουμε. Με το ονοματεπώνυμό τους.

Όποιοι δεν βρίσκουν την εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ στα περίπτερα- πάγκους σούπερ μάρκετ ή βλέπουν όλες τις εφημερίδες κρεμασμένες και όχι το ΜΑΚΕΛΕΙΟ, να μας τηλεφωνούν στο 6946 – 357733 ή στο τηλ. κέντρο της εφημερίδος 210-9590361 ή να μας στέλνουν sms (γραπτό μήνυμα), για να τακτοποιούμε κάποιους -δια της νομικής οδού- που επιδιώκουν σαμποτάζ , επαγγελματικές αλητείες αλλά και νόθευση κυκλοφοριών και σκηνοθετημένων πανελλαδικών αποτελεσμάτων.

***Έχουμε ανοικτό ΠΟΛΕΜΟ με την πολιτική Κόζα Νόστρα κι αυτό θα πρέπει να γίνει από όλους αντιληπτό. Γι΄αυτό ενισχύστε ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ την εφημερίδα μας, το μόνο ΜΜΕ που δεν προδίδει τους αναγνώστες του.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

15 Σχόλια

  1. Ώστε θα είστε και σε ραδιόφωνο κ.Χίε… Παρά τα αποκαλυπτικά που δημοσιεύετε και εδώ και στην εφημερίδα και που θα παρουσιάζετε προφανώς κ σε ραδιόφ., δεν βγαίνει κάτι… Δυστυχώς. Είμαστε σε πολύ θολή και δύσκολη κατάσταση. Προτείνετε, μιλήστε… Όχι μόνο πυροτεχνήμ. ή εντυπωσιακοί τίτλοι για τα πολύ σοβαρά θέματα που προέκυψαν τον τελευταίο χρόνο. Εκτός αν είστε για εκτόνωση και μόνο, όσων προτιμούν την ενημέρωση απο σας. Κάτι που δε θα θέλαμε να συμβαίνει και ούτε λέμε πως συμβαίνει, δεν γνωρίζουμε. Σας ευχαριστούμε για όσα έχετε προσφέρει στην ενημέρωση και μακάρι η συνέχεια να είναι επικεντρωμένη στα πραγματικά προβλήμ. που προκύπτουν, όπως αυτά σήμερα, για κατάλληλη αντιμετώπιση.

  2. Βγαίνει η κάθε κουρας(νέα ορολογία καθαρευούσης στηριζόμενη το «φοράδα-φοράς) και το παίζει πατριωτισσα. Και δε τον ξέρω καν τον άνθρωπο αλλά βάσει πιθανοτήτων μπαίνω σ ελαφρές υποψίες.

  3. Εγώ αν ήμουν αστυνομικός θα σκεφτόμουν ότι ο πρώτος ύποπτος είναι ο σύζυγος. Η δεύτερη σκέψη θα ήταν ότι το έχει προγραμματίσει . Για να μη φαίνονται στις κάμερες οι ληστές μπορεί ήδη να τους είχε στο σπίτι γι’ αυτό είχαν και άνεση χρόνου, τόσο στο να σκοτώσουν όσο και να βγάλουν τις κάρτες μνήμης από τις κάμερες.
    Άρα οι αστυνομικοί πρέπει να ψάξουνε μια ή δύο μέρες πριν το φόνο τις κάμερες της γύρω περιοχής και όχι μετά το φόνο.
    Το κυριότερο ενοχοποιητικό στοιχείο που δείχνει ότι πήγαν μόνο για να τη σκοτώσουν είναι το ότι δέσανε τον άντρα και όχι τη γυναίκα. Αν η γυναίκα πάλευε μαζί τους κάποια κύτταρα από το δέρμα των δολοφόνων θα υπήρχαν ή πάνω της ή στο έδαφος. Αυτό δείχνει ότι ακινητοποιήθηκε όπως ακριβώς και ο σύζυγος, τη σκότωσαν και μετά έδεσαν το σύζυγο.

    1. Σκέψου να τους πήγαιναν στην ανάκριση.
      Θα τα κερνούσαν όλα σε χρόνο dt.

      1. Τουλάχιστον αφού μπαίνετε στο κπι κάντε το ολοκληρωμένα.

  4. Ο/Η Οι πρόγονοί μας μας φτύνουν απ' τους ματωμένους τάφους τους!!! λέει:

    Πάρτε το χαμπάρι. Η Ελλάδα ΣΒΗΝΕΙ. Μαζί της θα μας ΣΒΗΣΟΥΝ όλους. ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ. Δεν υπάρχουν ΣΩΤΗΡΕΣ!! Μόνο ένα “ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΩΝ ΜΑΣ” μας έμεινε!!! Βάλτε το καλά στη γκλάβα σας. Αν δεν χυθεί ΑΙΜΑ …ξεχαστε ΠΑΤΡΙΔΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. Μονο με ΑΙΜΑ θα ξαναγεννηθεί η ΕΛΛΑΔΑ. Προς το παρόν πεθαίνει αργά και βασανιστικά. Μαρτυρικά…

    1. Το σημερινό αίμα καημένε μου ονειροπολε χύνεται μέσω συρριγων εμβολίων. Όλοι οι πόλεμοι είναι στημένοι από αυτούς για να πουλάνε τις βόμβες τους που λήγουν και για το ποιος θα κυριαρχήσει στον τομέα ενέργειας.

  5. ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΙΩΣΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΤΕ.ΕΙΜΑΙ ΞΕΞΑΘΑΡΟΣ ΠΩΣ ΣΕ ΥΓΕΙΑ ΜΕ ΚΟΝΤΟΖΑΜΑΝΗ,ΠΑΙΔΕΙΑ ΜΕ ΚΕΡΑΜΕΩΣ,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΑ ΜΕ ΚΟΥΛΗ,Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΑΡΑΠΑΙΕΙ.ΤΑ ΜΜΕ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΜΑΓΙΚΗ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΛΕΦΤΑ,ΑΨΟΓΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ 11.500 ΝΕΚΡΟΥΣ,ΑΠΟΘΡΑΣΥΝΣΗ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΣΕ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ,Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΜΑΣ ΤΖΑΜΙ,ΧΩΡΙΣ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΡΑΦΡΟΝΑ ΓΟΥΡΛΟΜΑΤΗ ΠΟΥ ΜΑΣΚΥΒΕΡΝΑ.ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΙΛΗΣΩ ΓΙΑ ΠΡΩΤΟΓΕΝΗ ΤΟΜΕΑ,ΑΝΟΡΓΑΝΩΣΙΑ ΣΤΗ ΠΑΔΕΙΑ,ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΟΥΝ ΤΗΛΕΦΩΝΑ,ΕΓΓΚΛΗΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΣΤΑ ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΤΑ ΕΙΧΑΜΕ ΞΑΝΑΒΙΩΣΕΙ,ΚΑΙΓΟΤΑΝ Η ΚΟΡΙΝΘΙΑ ΚΑΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΤΙΚΗΣ ΕΙΧΕ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΨΑΡΕΜΑ.ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ,ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑ ΤΑ ΠΑΝΕ ΣΕ ΚΟΛΛΗΤΟΥΣ ΟΠΩΣ Ο ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ

    1. Μηπως δεν υπαρχει κρατος ουτε καν πολιτες;;;;;;;; Αυτο που περιγραφεις ειναι μια τργικη πραγματικοτητα, αλλα καποιος, καποιοι την συγκροτουν, την στηριζουν και την συνεχιζουν / τροφοδοτουν. Απο οτι φαινεται δεν υπαρχει λυση ουτε θα υπαρξει….. γιατι;;;; Αλλα κρατη εχουν βρει λυση στα προβληματα τους;;;; Γιατι;;;

  6. O Mυτιληναίος από μια μικρή επιχείρηση εμπορίας μετάλλων το 1990 εξελίχθηκε σε γίγαντα. Μεγάλωνε πάντοτε με δανεικά. Μετετράπη σε ανώνυμο εταιρεία για να εισαχθεί στο χρηματιστήριο. Το 1999 εξαγοράζει την ΜΕΤΚΑ και το 2001 την Αλουμίνιο της Ελλάδος.Εισέρχεται και στον χώρο ενεργείας εκμεταλλευόμενος τα δίκτυα της ΔΕΗ. Αγοράζει φυσικό αέριο από το κράτος και δεν πληρώνει, το ίδιο και την ΔΕΗ. Συμμετέχει μειοψηφικά στην ΕΛΒΟ αναλαμβάνωντας την διοίκηση. Μόλις περατούται η παραγγελία των Ενόπλων Δυνάμεων εγκαταλείπει το εργοστάσιο στο οπο είχε διεθύνοντα σύμβουλο των εβραίο Ντίνο Μπενρουμπή, τον οποίο τώρα έχει γεν. διευθυντή στο ενεργειακό τμήμα. Η επιχείρηση είναι η PROTERGIA.
    Λαμβάνει συνεχώς τεράστια ομολογιακά δάνεια δύο 300 εκατ. και τώρα πάει 500.

  7. ολοι τους ιδιοι ειναι οι ολιγαρχες. Ο ενας μολυνει ολοκληρο τον Κορινθιακο με τους βωξιτες και κλεβει τη ΔΕΗ επι 10ετιες, οι αλλοι 2 με τα διυληστηρια σκορπανε τον καρκινο επι 10ετιες σε μεγαρα, λουτρακι, ασπροπυργο, Αγιους Θεοδώρους και μετα κανουν δωρεες στα αντικαρκινικα ιδρυματα και πτερυγες κατα του καρκινου ή η αλλη φτιαχνει το ιδρυμα Ελπιδα. Αφου εχουν σκορπισει καρκινο επι 10ετιες ανοιγουν νοσοκομειο. Να σε καψω Γιαννη μου να σε αλοιψω λαδι. Υποκρισια στο μεγιστο βαθμο. Για αυτο τους κοπανει η ζωη εκει που πονανε. Στα παιδια τους.

    Ο αλλος εκλεβε επι 10ετιες τον ΟΤΕ και εγινε δισσεκατομυριουχος εθνικος προμηθευτης.
    Ο παράλλος πουλαγε παιχνιδια και ειχε γαλλερα με δουλους το προσωπικο.

    Χτιζουν παλατια με τεραστιες μαντρες για να προστατευθουν, αλλά ο αορατος κοσμος δεν καταλαβαινει απο μάντρες. Περναει για πλάκα και τις ποιο ψηλες και σου φερνει το κάρμα. Δεν γλιτώνεις.

  8. Γυναίκα με περικαρδίτιδα μετά τη δεύτερη δόση της pfizer. Ένας, ένας πέφτουν ξεροί ή με βαριές παρενέργειες όλοι όσοι ακολουθούν τις συμβουλές εμβολιασμού της κυβέρνησης για να κερδίσουν την ελευθερία τους!!!!
    Αν αυτό είναι το τίμημα της ελευθερίας μας τότε δε τη θέλουμε τέτοια ελευθερία.
    Ελευθερία για μας είναι ν’ αποφασίζουμε εμείς για τις ιατρικές πράξεις που θα υποστούμε κι όχι ένα τσούρμο πληρωμένων ειδικών. Ελευθερια είναι να πηγαίνουμε όπου θέλουμε κι όταν θέλουμε χωρίς να δίνουμε λογαριασμό σε κανέναν όπως κάναμε αιώνες τώρα.
    Ελευθερία είναι να μη κάνουμε ποτέ κανένα εμβόλιο που ο ίδιος ο βασικός “φιλάνθρωπος” χρηματοδότης του είπε ότι κατασκευάστηκε για τη μείωση του πληθυσμού.
    Ελευθερία είναι να διαλέξουμε εμείς τον τρόπο που θα πεθάνουμε κι αν είναι να πεθάνουμε από το εμβόλιο σας προτιμούμε να πεθάνουμε από την φτώχεια και την ανεργία με τις οποίες μας εκβιαζετε για να το κάνουμε.

  9. Ο Βολταίρος είπε «διαφωνω μ’ αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμα σου να το λες».Το αντίστροφο συμβαίνει το 2021 με τους συνδικαλιστές της
    ΕΜΑΚ . Είναι συνταγματικό ατομικό δικαίωμα κάποιος να έχει την ελευθερία να κάνει το εμβόλιο είτε γιατί φοβάται τον κορωνοϊό, είτε γιατί υπακούει σε μία παράνομη υπηρεσιακη διαταγή για ν’ αποφύγει τις συνέπειες. Είναι επίσης συνταγματικό το ατομικό δικαίωμα της ελευθερίας κάποιου ν’ αποφασίσει να μη κάνει το εμβόλιο επειδή φοβάται ότι θα τον βλάψει. Οι συνδικαλιστές της ΕΜΑΚ ξευτιλιζουν το συνδικαλιστικό κίνημα με το να μη παίρνουν θέση υποστήριξης και αλληλεγγύης και στις δύο περιπτώσεις, ειδικά στη δεύτερη όπου 20 συνάδελφοι τους δεν μπορούν ν’ ασκήσουν την ελευθερία τους.ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ!

  10. Ο Βολταίρος είπε «διαφωνω μ’ αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμα σου να το λες».Το αντίστροφο συμβαίνει το 2021 με τους συνδικαλιστές της
    ΕΜΑΚ . Είναι συνταγματικό ατομικό δικαίωμα κάποιος να έχει την ελευθερία να κάνει το εμβόλιο είτε γιατί φοβάται τον κορωνοϊό, είτε γιατί υπακούει σε μία παράνομη υπηρεσιακη διαταγή για ν’ αποφύγει τις συνέπειες. Είναι επίσης συνταγματικό το ατομικό δικαίωμα της ελευθερίας κάποιου ν’ αποφασίσει να μη κάνει το εμβόλιο επειδή φοβάται ότι θα τον βλάψει. Οι συνδικαλιστές της ΕΜΑΚ ξευτιλιζουν το συνδικαλιστικό κίνημα με το να μη παίρνουν θέση υποστήριξης και αλληλεγγύης και στις δύο περιπτώσεις, ειδικά στη δεύτερη όπου 20 συνάδελφοι τους δεν μπορούν ν’ ασκήσουν την ελευθερία τους. Προφανώς δε μιλούν επειδή το στόμα τους είναι μπουκωμενο από τις πίπες που παίρνουν στους ανώτερους τους.ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ!

  11. 2007: Η περιφέρεια της Ασσήρου, που αποτελεί προστατευόμενη περιοχή Natura, καίγεται. Λίγους μήνες μετά κατασκευάζεται ο Χ.Υ.Τ.Α. Μαυροράχης ενας από τους μεγαλύτερους χώρους ταφής απορριμμάτων.
    2009: η Πάρνηθα καίγεται αφήνοντας πίσω της κατεστραμμένη χλωρίδα και εκατοντάδες νεκρά ζώα. Λίγους μήνες μετά αναβαθμίζονται οι εγκαταστάσεις του καζίνο και εγκαθίστανται νέες ανεμογεννήτριες.
    2017: Φωτιά ξεσπάει στον ισθμό του Ρίου-Αντίριου. Ένα χρόνο μετά, η εταιρία Vattora εγκαθιστά 16 ανεμογεννήτριες.
    2018: Φημολογείται ότι ο όμιλος Μυτιληναίου ήταν υπεύθυνος για το πύρινο έγκλημα στην Κινέτα για να γίνει εκεί Αιολικό Πάρκο.
    Τα παραπάνω συμβάντα αποδεικνύουν ότι όντως υπάρχει αυτή η φημολογούμενη “ανάρμοστη σχέση” μεταξύ πυρκαγιών – ανεμογεννητριών, οπότε, μοιραία, όπου και να πιάσει φωτιά, θα πέσεις πάνω σε σχεδιασμούς για αιολικά!…
    2021: Φήμες λένε ότι ο Μητσοτάκης δεν ήθελε να πάει στη Λιβύη αλλά τον ανάγκασαν. Ποιος; Μα φυσικά ο Μυτιληναίος ο οποίος είναι χορηγός του κι έχει επιχειρηματικά συμφέροντα στη Λιβύη και φοβάται μην τον εκτοπίσουν οι Τούρκοι. Μάλιστα έστειλε τον πρωθυπουργό με σαφείς εντολές για να του κλείσει συμφωνία ως ντίλερ επειδή ξεκινά να κατασκευάζει μια μεγάλη «θερμική μονάδα» ύψους τουλάχιστον 400 εκατ. δολαρίων στη Λιβύη.
    Και τώρα ενώ πάλι καίγονται τα δάση της Πελοποννήσου η κυβέρνηση μας κουνάει το δάχτυλο επιδεικτικά διατάζοντας μας να κάνουμε τα εμβόλια του θανάτου και να φοράμε μάσκες οι οποίες δεν μας προστατεύουν ούτε από τις στάχτες της φωτιάς των δασών που καίγονται όπως δηλώθηκε δημόσια.

Comments are closed.