ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΕΚΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ: ΤΟΝ ΧΤΥΠΗΣΑΝ, ΤΟΝ ΤΡΑΒΗΞΑΝ ΒΙΝΤΕΟ, ΤΟΝ ΕΚΛΕΨΑΝ, ΤΩΡΑ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ 13ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ – «ΘΑ ΕΡΘΩ ΜΕ 50 ΑΤΟΜΑ ΝΑ ΣΤΟ ΚΑΝΩ ΛΙΜΠΑ»

Κοινοποίηση:
boulinkg

Ένα απίστευτο περιστατικό βίας έζησε ένας 14χρονος μαθητής Γυμνασίου στην Αγία Παρασκευή, ο οποίος δέχθηκε επίθεση από συμμαθητές του την ώρα που έβγαζε βόλτα τον σκύλο του. Σοκάρει η περιγραφή της μητέρας του.

«Δεν είναι ότι βρέθηκαν στον δρόμο, διαφώνησαν για κάτι και πλακώθηκαν στο ξύλο ή έδωσαν δυο χαστούκια. Μιλάμε ότι πήγαν τρεις μαζί – δύο τον κρατούσαν και ένας του έριξε γροθιά στη μύτη με κλειδιά» είπε ο πατέρας του μαθητή στο Star.

 

Οι απειλές δε σταμάτησαν. Λίγες ώρες μετά το άγριο περιστατικό ο ανήλικος και η οικογένεια του καταγγέλλουν ότι δέχθηκαν ανώνυμα τηλεφωνήματα.

«Με πήραν τη νύχτα και μου είπαν ότι “θα έρθω με 50 άτομα και θα στο κάνω λίμπα”. Ήταν 3:00 τη νύχτα. Αφού είχα γυρίσει από το αστυνομικό τμήμα πλέον» κατήγγειλε ο πατέρας του 14χρονου.

Μιλώντας στο MEGA η μητέρα του 13χρονου ξέσπασε, περιγράφοντας τον τρόμο που έζησε το παιδί της στα χέρια του και ζήτησε την παραδειγματική τους τιμωρία. «Του έδωσαν μπουνιά στη μύτη και τον έβαλαν να γονατίσει για να βγάλουν βίντεο», ανέφερε χαρακτηριστικά εκείνη.

Ο εφιάλτης για τον 13χρονο ξεκίνησε το απόγευμα της περασμένης Τρίτης, όταν εκείνος βγήκε από το σπίτι που μένει για να πάει μια βόλτα. «Τον άρπαξε ένα παιδί που γνώριζε».

Οι τρεις δράστες, δύο συμμαθητές του 13χρονου και ακόμα ένας ανήλικος που δεν γνώριζε, του είχαν στήσει ενέδρα. «Τον χτύπησαν και έψαξαν στην αρχή να βρουν αν έχει χρήματα και μετά του πήραν τα παπούτσια».

Στην οδό Λυκείου στην Αγία Παρασκευή, ο 13χρονος εγκλωβίστηκε και το μαρτύριό του ξεκίνησε. «Τον απείλησαν με σουγιά να μην μιλήσει, γιατί πέρασε ένα ζευγάρι εκείνη την ώρα».

Σύμφωνα με τους αστυνομικούς, οι τρεις δράστες τον λήστεψαν και τον έγδυσαν. Τον ανάγκασαν να περπατήσει ξυπόλυτος, τον έβαλαν να γονατίσει μπροστά τους και τραβούσαν βίντεο με το μπούλινγκ που του έκαναν.

Εκείνα τα δραματικά δευτερόλεπτα, ο 13χρονος δεν είχε βοήθεια από πουθενά. Αφού πρώτα έψαξαν αν έχει πάνω του κινητό τηλέφωνο ή λεφτά, του αφαίρεσαν τα παπούτσια και όταν τον απείλησαν πως θα του κάνουν κακό, τον υποχρέωσαν να τους ακολουθήσει στον δρόμο ξυπόλητος.

Την ώρα που τον βιντεοσκοπούσαν, τον ανάγκασαν να γονατίσει στον δρόμο και να μιλήσει με χυδαία λόγια για δύο κοπέλες από το σχολείο. Στη συνέχεια άρχισαν να στέλνουν το συγκεκριμένο βίντεο σε μέλη της παρέας τους.

Η επίθεση σε βάρος του 13χρονου ολοκληρώθηκε με τους δράστες να τον απειλούν ότι θα τον μαχαιρώσουν αν μιλήσει, να τον βάζουν να επαναλάβει τις ύβρεις για τα δύο κορίτσια και να του αποκαλύπτουν παλαιότερες επιθέσεις στο σπίτι του. «Το παιδί ήρθε στο σπίτι με την μύτη κατακόκκινη, μέσα στα αίματα».

Όπως του είπαν ήταν εκείνοι που ανήμερα της Πρωτοχρονιάς είχαν πετάξει αυγά στους τοίχους της πολυκατοικίας που μένει ο 13χρονος και είχαν λερώσει το παρμπρίζ του αυτοκινήτου του πατέρα του.

Φεύγοντας ο ένας τον απείλησε πως αν μιλήσει θα τον μαχαιρώσει με σουγιά και ο δεύτερος ότι έχει πιστόλι και με αυτό θα τον σκοτώσει. Οι δύο από τους τρεις ανήλικους δράστες έχουν ήδη ταυτοποιηθεί και οι έρευνες συνεχίζονται για το τρίτο άτομο που ήταν μαζί τους.

Ο 13χρονος παραμένει σε κατάσταση σοκ από τα όσα έζησε, η μητέρα του οργισμένη και μια ολόκληρη περιοχή στην Αγία Παρασκευή ανάστατη, από τις πρακτικές μαφίας που ακολούθησαν τρία ανήλικα παιδιά που ήθελαν να κάνουν επίδειξη στην παρέα τους, μέσα από τα βίντεο που τράβηξαν.

Μιλώντας στο MEGA ο πατέρας του 13χρονου είπε: «Το παιδί είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση, είναι σε σοκ. Είναι κλεισμένος μέσα στο σπίτι και είπε στον αστυνόμο ότι φοβάται για την ζωή του. Μέσα σε μία διάρκεια 3 ημερών αυτά τα παιδιά έχουν διαπράξει 4 κακουργήματα. Τα παιδιά φορούσαν μπαλακλάβα για να μην αναγνωρίζονται, ήξεραν ότι εκείνη τη στιγμή εγκληματούσαν. Τον έπιασαν δύο και του έριξαν μπουνιά στο πρόσωπα με κλειδιά στο χέρι. Είναι σκληροί εγκληματίες».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

29 Σχόλια

  1. «Νοικιάστε» τρεις νταγλαράδες και σπάστε τα χέρια και τα πόδια των νταήδων, να δούμε μετά τι θα πουν οι γονείς τους και πως θα συμπεριφερθούν τα τσογλάνια. Δυστυχώς για να καταλάβουν μερικοί πρέπει να κατέβουμε στο επίπεδό τους.

  2. Ειναι σιγουρα Αλβανοι, μονο αυτοι τα κανουν αυτα.

  3. Αφου οι “ανηλικοι” ειναι στο απυροβλητο , γιατι δε μπουζουριαζουν τους γονεις τους.Αυτοι οι ιδιοι οι γονεις πατροναρουν αμεσα η εμμεσα τα “λουλουδια” τους οτι ειναι ντε και καλα νταηδες.Ειναι οι ιδιοι που επαιρονται οτι ειναι γονεις, και θεωρουν οτι εχουν κανει κατι στη ζωη τους,Και δεν ειναι μονο οι τηγανοκεφαλοι,υπαρχουν και οι εκχωριοι που κυνηγουν το χρημα , αντι να σκυψουν και να νουθετουν τα παιδια τους.Ειναι και οι δασκαλοι καθηγηταδες που νοιαζονται μονο για το τομαρι τους υπευθυνοι γι αυτη τη καταντια

  4. Ψηφίστε βουλευτές που θα φέρουν με νόμο την οπλοφορία. Αυτή είναι η λύση. Δεν μπορείς αλλιώς να τα βάλεις με 5 αλβανούς αν σου την πέσουν ταυτόχρονα. Ας ήμουν εγώ πατέρας του και τα 3 σκουπίδια θα είχαν σπασμένα χέρια και πόδια σε μερικές μέρες. Ο φούστης ο εισαγγελάκος ο Δ.Υ. έξω… θα τα αφήσει, μην μας πούνε και ρατσιστές. Οι μπάτσοι σιγά… μην τρέξουν.., αυτό είναι το κράτος του κούλη, να μας την πέφτουν οι πρέζουλες έξω από το σπίτι μας.

  5. Οι τσογλανοι αυτοι , κατα τα αλλα…ανηλικοι , δεν φοβουνται διοτι ξερουν οτι και να συλληφθουν θα αφεθουν ελεθεροι απο τους….δημοκρατες , εξ’ αλλου το ειπαν και οι ιδιοι , οτι και να κανουμε θα ειμαστε ελευθεροι!!! Το θεμα ειναι αν ακουει ο υπουργος δικαιοσυνης και οι …..φιλεσπλαχνοι εισαγγελεις και ανακριτες;;;;; Αν ηξεραν οι τσογλανοι αυτοι , οτι θα τους σπασουν τα χερια και θα τους χωσουν μεσα , ασφαλως και θα φοβοταν να κανουν αυτες τις αλητειες!!! Αυτοι θα ειναι οι αυριανοι σκληροι εγκληματιες!!! Εχουν διαλυθει τα παντα απο τους Ανθελληνες καποιων κομματων που κυβερνουν την χωρα ολα τα τελευταια χρονια και δεν φτανει ολη αυτη η καταντια , της σηψης , της διαφθορας και της ανασφαλειας , ολοι αυτοι που ειναι υπευθυνοι , αντι να λυσουν τα προβληματα της χωρας και των πολιτων , ετοιμαζουν αλλο ενα χτυπημα στην Ελληνικη οικογενεια με το νομοσχεδιο της ανωμαλιας των ομοφυλων ζευγαριων και της τεκνοθεσιας παιδιων , για τα δικαιωματα των οποιων ολοι αυτοι οι εκφυλοι , κοπτονται!!!! Ποια δικαιωματα ρε κοπροσκυλα ;;;;; Να εχει το παιδακι δυο….μπαμπαδες η δυο….μαμαδες της κακιας ωρας;;;;;; Στον αγυριστο μουροχαβλοι!!

  6. Διαβάζοντας όλα τα σχόλια να ξεκαθαρίσουμε κάτι. Οι νέοι και τα παιδιά ενώ είναι μορφωμένα δε κάνουν τον κόπο να διαβάσουν ιστορία και το κυριότερο να ρωτήσουν γονείς και παππούδες γιαγιάδες να τους πουν κάποιοι που κυβέρνησαν τι έχουν κάνει για τον λαό και την πατρίδα μας. Κανείς δε θυμάται νοσταλγικά τα άσχημα διαφόρων περιόδων αλλά τα καλά που πρόσφεραν αυτοί που είχαν την εξουσία έμεινες τις περιόδους. Δηλαδή επί επταετίας ποιος μπορούσε να κλέψει το μεροκάματο και το ένσημο εργαζομένων, ποιος μπορούσε να μπει σε σπίτι και να κλέψει, να σκοτώσει, ποιος μπορούσε να βιάσει παιδιά και να μείνει και ατιμώρητος, ποιος μπορούσε να σπαταλά το δημόσιο χρήμα που είναι για το λαό και να πλουτίζει παράνομα, ποιος θα το έπαιζε χούλιγκαν στο γήπεδο καταστρέφοντας και σκοτώνοντας, και τόσα άλλα που γίνονται καθημερινά και τα ξέρουμε, κανείς δεν μπορούσε. Αυτά ξέρουν κάποιοι και για αυτό φωνάζουν να χαίρεστε ορισμένοι τη δημοκρατία σας. Όσο για εκείνους που μιλούν για προδότες και προδοσίες ας αναρωτηθούν ποιοί έμειναν μέχρι το τέλος της ζωής τους πιστοί στις ιδέες τους και να τους συγκρίνει με τη φωνή του Πολυτεχνείου τη Μαριώ, είναι και άλλοι, που για την καρέκλα και το χρήμα πρόδωσαν τον ίδιο τους τον εαυτό. Αφήστε λοιπόν τους χαρακτηρισμούς και μάθετε την ουσία της ιστορίας. Εκτός αν πιστεύετε ότι και ο Κολοκοτρώνης ήταν σφαγέας λες και οι επαναστάσεις γίνονται με λουλούδια. Τα καλά όλων των εποχών νοσταλγούν οι πατριώτες και πιστεύουν στην πραγματική δημοκρατία όχι στην ασυδοσία και τη μαφία.

  7. Ευτυχώς όμως έχουμε δημοκρατία και οι επικίνδυνοι είναι μέσα

  8. Εσείς κλανιάρη και π(λ)όπη, που ζείτε την πραγματική χούντα του “συνταγματικού” τόξου, αλλά είστε ανίκανοι να την αναγνωρίσετε, δεν δικαιούσθε να ομιλείτε για μια “χούντα” που προφανέστατα δεν ζήσατε, αλλά σας την περιέγραψαν -κατά το δοκούν- τα αναρχομπάμπαλα της σημερινής ασυδοσίας …
    Η χούντα του σήμερα των υποχρεωτισμών, των αποκλεισμών, των αυταρχισμών, των αθέμιτων πλουτισμών, των εθνικών προδοσιών, των ταπεινωτικών εξευτελισμών, των διαστροφών & ανωμαλιών της μεταπολιτευτικής αλητείας, ληστείας, απαιδείας, ασυδοσίας, διαφθοράς, ΟΥΔΕΜΙΑΝ σχέση έχει με την πάλαι ποτέ στρατιωτική “χούντα” της ακμής, της προόδου, της ασφάλειας, της Παιδείας, της ευταξίας, της ευνομίας … ΄Οσοι έζησαν αυτήν την “χούντα” έχουν μέτρο σύγκρισης με την σημερινή χούντα και έχουν δικαίωμα εκφοράς γνώμης … Οι υπόλοιποι, μόκο, μέχρι να διδαχθείτε και εμπεδώσετε την Ιστορία … ΄Αντε στο διάολο “δημοκράτες” (του κ΄λου) που αγνοείτε παντελώς την έννοια της λέξεως Δημοκρατία και την χρησιμοποιείτε για να καλύψετε τον φασισμό σας …

  9. Όλα αυτά τα ξεκωλιασμένα μπάσταρδα γιατί δεν τα βάζουν στο αναμορφωτήριο μερικά χρόνια;;; Και τους αλητογονείς τους στη φυλακή. Κι αν είναι αλλοδαποί αλήτες, άμεση απέλαση, μόνο με το βρακί τους και με δήμευση περιουσιακών στοιχείων. Δε θέλει κόπο, θέλει τρόπο

  10. Γ@μώ τις μπουρδελοχώρες σας μουνόπανα. Τίποτα Αλβανοι , Ρωσογεωργιανοί θα είναι. Ρε όξω λέμε ρε!

  11. Μαζευτε τους γονείς γιατί αυτοί είναι υπαίτιοι για τα μπάσταρδα που μεγαλώνουν. Οι γονείς του παιδιού να πάνε δικαστικά και να ζητήσουν γερή αποζημίωση. Και τα αληταρια αποβολή από το σχολείο. Αν είναι αλλοδαποί απέλαση οικογενειακώς Αν δεν παρθούν αυστηρά μέτρα θα θρηνήσουμε παιδιά με την κατάσταση όπως εξελίσσεται

  12. ειναι δεδομενο πωσ ολα εχουν σχεδιαστει για να διαλυθουν απο την βαση τουσ τα κρατη
    χωρισ παιδεια ολα σβηνουν καποια στιγμη , οσο πιο ζαβουσ μεγαλωνεισ τοσο πιο ευκολα τουσ κουμανταρησ

    οσο αναφορα τον παππαδοπουλο τωρα
    1 , γιατι δεν ανοιγουν οι φακελοι 50 χρονια μετα ? μηπωσ γιατι ακομα οι ιδιεσ οικογενειεσ που κατω apo to trapezi προδοσαν την ελλαδα και την κυπρο κυβερνουν και σημερα ?
    2 τελικα αυτοι οι και καλα χουντικοι πεθαναν στην φυλακη , αφραγκοι , κτλ ..
    αυτοι που ειναι τωρα πανω μασ καταλιστευουν , μασ δολοφονουν , πουλαν την χωρα , ελεγχουν τα παντα και ολουσ ζουν σαν πασαδεσ στην κυριολεξια
    το λοιπον φανατικοι ανθελληνεσ κανουν κουμαντο ναι η οχι ?

    τι να πιστεψω εγω αυτουσ που μασ εχουν γαμηση και μασ εχουν φλομοση στο ψεμα η τον αλλον που σαπισε στην φυλακη γιατι ηταν πατριωτησ

    ολα τα αλλα για το τι εκανε δεν πιστευω τιποτα πλεον , μεγαλωσα πια και βλεπω καθαρα τι εχει γινει
    ολα προπαγανδα και οσοι τα λενε ειναι αυτοι που εχουν καταστρεψει την πατριδα μασ

    οι αμερικανοι πισω απο ολα με τισ οικογενειεσ μασ πουλανε φουμαρα και εδω κανουν τουσ ξυπνιουσ οτι τα ξερουμε ολα

  13. οι αμερικανοι ξερουν..οπλοφορια,οπλοχρησια, οταν το κρατος υπαρχει μονο για του γαμους των gay κλπ

  14. Με γονείς πόρνες και πούστηδες,τί θα γίνουν και τα παιδιά;Για τον λούτσο καβάλα.Ευτυχώς σύντομα έρχεται η κάθαρση και θα γλυτώσουμε από αυτά τα σκατά

  15. Ακμπα ία θα ήταν σίγουρα.
    Για σκεφτείτε από την ώρα που ήρθαν οι τηγανοκεφαλοι τι κατρακύλα έχει πάρει η χώρα….

  16. Καλά, εσείς δεν ήσασταν που βλέπατε ως μοναδικές λύσεις πρώτα τον Μητσοτάκη και μετά τον Βελόπουλο;
    Και Κυριάκους και Γιώργη, δεν μπορείτε να έχετε.

  17. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΕΚΡΟ

    ΑΛΛΑΓΗ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ

    κοπροσκυλα 41% διαλυσατε τα παντα

    1. Διέλυσαν την Ελλάδα ΠΑΣΟΚ ΝΔ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ πάλη ΝΔ

  18. Αυτά συμβαίνουν όταν τα πρότυπα των νέων είναι οι αλήτες τάπερ και ράπερ.

  19. ΓΕΜΙΣΑΜΕ ΠΟΡΝΕΣ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΚΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ. ΩΡΑ ΓΙΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ

  20. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΕΛΛΗΝΑΚΟ ΡΑΓΙΑ ΒΓΑΖΕΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΡΕΖΟΝΙΑ ΝΤΑΗΔΕΣ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΠΟΥΤΑΝΑΡΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΜ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΑΝ ΟΙ ΚΑΚΟΙ ΔΙΚΤΑΤΟΡΕΣ ΤΟ 1967 ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΑΠΟΛΑΥΣΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΕΙΔΗ ΕΧΟΥΝ ΕΡΘΕΙ

    1. Το ότι υπάρχει ανεπάρκεια στην παιδεία δε σημαίνει ότι θα νοσταλγώ και τους προδότες της χούντας.

      1. Προφανώς σου αρέσουν τα lockdown, εμβόλια, λογοκρισία, gaypride, λαθρομετανάστες, αυξήσεις τιμών, ατιμωρησία/ανομία, ανεμογενήτριες, αθεΐα, προσεχώς υιοθεσίες απο ανώμαλους και πολλά άλλα που δημοκρατικά επιβάλουν η νέα χουντοκρατία του ψυχάκια Μητσοτάκη, ο δημοκρατικός σ(φ)ύριζα με την κραγμένη και το πασοκ με το γιδοβοσκό. Κατα τα άλλα η χούντα σε πείραξε ρε μάγκα προοδευτικέ δημοκράτη.

        1. ΝΑΙ ΚΟΠΡΙΤΗ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΛΟΑΤΚΙ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟ. ΟΤΙ ΠΕΙΣ ΜΟΥΛΕ.

    2. Εγώ τα λέω χρόνια φίλε μου. Τώρα που τρώνε ξύλο τα παιδιά τους φωνάζουν όταν ψήφιζαν και συνεχίζουν να το κάνουν τους προοδευτικούς που με μίνι, κολάν, ναρκωτικά,σιδηρογροθιες και άλλα θέλουν τους μαθητές στα σχολεία και όχι με τη μπλε στολή τα βάζουν με το σύστημα. Μα ίδιοι είναι οι υποστηρικτές του συστήματος διάλυσης, μπαχαλου που επικρατεί παντού. Τα παιδιά είναι το αύριο και όταν σήμερα υπάρχει μαυρίλα τότε αύριο δεν θα υπάρχει. Ένας Γιώργης σε κάθε νομό για να ισιωσουν όλα με γρήγορους ρυθμούς. Δεν πάει άλλο με την ασυδοσία τους που την ονομάζουν και δημοκρατία οι ξεφτιλες.

      1. Καλά, εσείς δεν ήσασταν που βλέπατε ως μοναδικές λύσεις πρώτα τον Μητσοτάκη και μετά τον Βελόπουλο;
        Και Κυριάκους και Γιώργη, δεν μπορείτε να έχετε.

  21. ΜΕΣΑ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ!!! ΔΗΜΕΥΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥΣ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΑΠΕΛΑΣΗ!!! ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΜΥΑΛΟ!!!

Comments are closed.