ΣΥΡΙΖΑ: Αποχώρησαν άλλα 18 στελέχη από Μαγνησία! O τελευταίος να κλείσει την πόρτα!

Κοινοποίηση:
SYRIZA-16-1-1-768x480-1

Συνεχίζονται οι αποχωρήσεις στον ΣΥΡΙΖΑ, με την τοπική οργάνωση του κόμματος στη Μαγνησία να διαλύεται, όπως αναφέρει το gegonota.news.

Πιο συγκεκριμένα, έφυγαν από τον ΣΥΡΙΖΑ 18 μέλη του, επειδή θεωρούν πως «η κουλτούρα του αρχηγισμού, του μεσσιανισμού και της αναζήτησης εσωτερικού εχθρού είναι ξένη στις αξίες της Αριστεράς. Η αυξανόμενη τοξικότητα στη δημόσια σφαίρα, με παράλληλη ρευστοποίηση της οργανωτικής λειτουργίας, ακυρώνει την πολιτική λειτουργία».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο κ. Κασσελάκης, ως επαγγελλόμενος μεσσίας, δεν έχει καμία σχέση με την Αριστερά. Καθημερινά αποδομεί βασικές θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ και επιδίδεται με απίστευτη ταχύτητα σε μια βίαιη μετάλλαξη του. Προσέβαλε επανειλημμένα τις αξίες, την ιστορία και το καταστατικό του ΣΥΡΙΖΑ. Εκφράζει προσωπικές απόψεις που απηχούν και ταυτίζονται με το αντι-ΣΥΡΙΖΑ μέτωπο, δίχως να βουλεύεται με τα όργανα του κόμματος. Έφτασε στο σημείο να καταργήσει ουσιαστικά την Κεντρική Επιτροπή. Ένα όργανο που του απαγορεύουν να ψηφίσει προτάσεις που κατατίθενται, που του απαγορεύουν να πάρει αποφάσεις, παύει να υφίσταται. Και αν δεν υπάρχει Κ.Ε. πώς μπορεί να υπάρχει δημοκρατικό κόμμα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: