ΣΥΡΙΖΑ: Διώχνει και τον Φάμελλο ο Κασσελάκης; – Ψάχνει πρόεδρο της Κ.Ο.

Κοινοποίηση:
νμξξη

Τελικά ο Στέφανος Κασσελάκης «έβαλε στο μάτι» και τον πρόεδρο της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτη Φάμελλο.

Δεν είναι λίγοι αυτοί μέσα στο κόμμα της Αξιωματικής αντιπολίτευσης, που «ψιθυρίζουν» μεταξύ τους πως αν δεν υπήρχε  ο Φάμελλος θα έπρεπε να τον «δημιουργήσουν» καθώς με τις ομολογουμένως αξιόλογες εμφανίσεις του στην ολομέλεια της Βουλής, κράτησε όρθιο τον ΣΥΡΙΖΑ μετά την παραίτηση του Αλέξη Τσίπρα και μέχρι σήμερα.

Τα ίδια στελέχη, μάλιστα, λένε εμφαντικά πως η αιτία της τελευταίας, πραγματικά έξαλλης, αντίδρασης του Στέφανου Κασσελάκη και η αυτοκρατορική αναφορά του, «σε όποιον δεν αρέσει να φύγει από το κόμμα» δεν αφορούσε  στο αντικείμενο της συζήτησης για την ημερομηνία διεξαγωγής του συνεδρίου, αλλά στο γεγονός πως ο Σωκράτης Φάμελλος συντάχθηκε με αυτούς που υποστήριξαν πως είναι λάθος τόσο πολιτικά όσο και επικοινωνιακά, να διεξαχθεί την ίδια ημέρα με την ημέρα διεξαγωγής των εκλογών στο ΠΑΣΟΚ.

Στελέχη ωστόσο, που γνωρίζουν καλύτερα από τον καθένα τις ισορροπίες μέσα στο κόμμα της Αξιωματικής αντιπολίτευσης, θεωρούν πως όλο αυτό το μένος εναντίον του Φάμελλου, έχει προκύψει από το γεγονός ότι ο πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ είναι ιδιαίτερα αγαπητός και δημοφιλής στην κεντροαριστερή πολυκατοικία και απολαμβάνει την αποδοχή τόσο των νεοπροεδρικών όσο και της παλιάς φρουράς του Τσίπρα…

Διόλου τυχαίο πως ο Στέφανος Κασσελάκης προχώρησε σε ανάρτηση δηλώνοντας: «μια χαρά είμαστε με την Όλγα. Μην ανησυχείτε. Θα εκσυγχρονίσουμε συλλογικά το κόμμα μας για να ανταποκριθεί στην κοινωνία χωρίς να είναι δέσμιο κανενός συμφέροντος».

Κοινώς, έβγαλε από το κάδρο της αντιπαράθεσης την Όλγα Γεροβασίλη και κράτησε σαφείς αποστάσεις από τον Σωκράτη Φάμελλο!

Όπως και να έχει, πάντως, είναι σχεδόν βέβαιο πως ο Σωκράτης Φάμελλος οδεύει προς απομάκρυνση από τη θέση του προέδρου της Κ.Ο. που δεν αποκλείεται να τον οδηγήσει και εκτός κόμματος. Ο ίδιος πάντως  έχει ξεπεράσει – όπως λέει – τα όρια της υπομονής και της αξιοπρέπειάς του…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: