ΣΥΡΙΖΑ: Η Γεροβασίλη ζήτησε στην ΠΓ να διαγραφεί ο Κασσελάκης και να μην είναι υποψήφιος

Κοινοποίηση:
d032d8f6-gerovasili-kasselakis

Συνεχίζονται τα πυρά κατά του Στέφανου Κασσελάκη, ο οποίος θεωρείται και επίσημα έκπτωτος, έχοντας μόνο την υποστήριξη της Θεοδώρας Τζάκρη στην έκτακτη σύσκεψη της ΠΓ που έγινε το βράδυ της Πέμπτης

Η Όλγα Γεροβασίλη φαίνεται να ζήτησε να κινηθούν οι διαδικασίες για να διαγραφεί από τον ΣΥΡΙΖΑ ο Στέφανος Κασσελάκης.

Η κυρία Γεροβασίλη ισχυρίστηκε ότι η διαγραφή πρέπει να γίνει επειδή ο κ. Κασσελάκης δεν αποδέχεται το καταστατικό και τόνισε μάλιστα ότι δεν πρέπει να είναι υποψήφιος στις εκλογές για την ανάδειξη προέδρου, που έχει αποφασίσει η κεντρική επιτροπή.

Στην πρόταση της κυρίας Γεροβασίλη αντέδρασε έντονα ο Παύλος Πoλάκης, ο οποίος με κατηγορηματικό τρόπο της απάντησε «είπαμε ρε Όλγα, αλλά εσύ το… παρατράβηξες».

Η συζήτηση δεν επεκτάθηκε, αν και σόκαρε ορισμένους, μεταξύ των οποίων βέβαια και η υποστηρίκτρια του κ. Κασσελάκη, Θεοδώρα Τζάκρη.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Αυτή η σιχαμένη πολιτικός, μπορεί να ήταν και μεθυσμένη όταν έκανε τόσο άστοχη δήλωση. Πάντως τον τρέμει τον Κασσελάκη, γιατί ξέρει ότι αυτός θα εκλεγεί και πάλιν. Να σημειώσετε δεν υποστηρίζω καθόλου Κασσελάκη και ΣΥΡΙΖΑ.

  2. Ο,τι νά,ναι στον ΣΥΡΙΖΑ. Πολύ δημοκρατικό κόμμα! Και να σκεφτεί κανείς οτι η κ. Γεροβασίλη είναι από τα πιό προβεβλημένα μέλη του κόμματος. Τέτοιες κοτσάνες που πετάει, ούτε ο πιό αδαής περί τα πολιτικά και τις υποτιθέμενες δημοκρατικές διαδικασίες, δεν διανοείται , όχι να εκστομίσει, αλλ’ ούτε καν να φαντασθεί.
    Κοιτάχτε, ποιούς εμπιστευτήκαμε γιά να μας “σώσουν” , λέει, από τα μνημόνια και την φτώχεια.

  3. Μιλάει τώρα η Όλγα η μπεκρού που στην καθισιά της πίνει 2 μπουκάλια ουίσκι, έχει βουήξει η Άρτα τα μεθύσια της

Leave a Response