Πάλι μπο#ρδέλο έγιναν – Η Τζάκρη κατέθεσε πόθεν έσχες και υπογραφές για Κασσελάκη, η Γεροβασίλη τα “πήρε κρανίο” – Αποχώρησαν οι “Κασσελίστας”

Κοινοποίηση:
6329946

Η Θεοδώρα Τζάκρη κατέθεσε στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ την υποψηφιότητα του Στέφανου Κασσελάκη με 87 υπογραφές μελών της Κεντρικής Επιτροπής και το πόθεν έσχες του υποψηφίου.

Με ένταση ξεκίνησε η συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ και συγκεκριμένα, σε σχέση με το αν έχουν δικαίωμα να μιλήσουν στο όργανο τα 4 στελέχη που έχουν ξεκαθαρίσει την πρόθεση τους να είναι υποψήφιοι για την προεδρία του κόμματος.

Συγκεκριμένα, στην αίθουσα της ΚΕ βρίσκονται οι Παύλος Πολάκης, Σωκράτης Φάμελλος, Νικόλας Φαραντούρης και Απόστολος Γκλέτσος, αλλά η πλευρά των κασσελακικών διαφώνησε με το ενδεχόμενο να μιλήσουν, καθώς στη συνεδρίαση δεν είναι παρών ο Στέφανος Κασσελάκης.

Τελικά αποφασίστηκε να δοθεί ο λόγος στους 4 παριστάμενους υποψηφίους.

Μετατίθεται το συνέδριο

Η ημερομηνία του Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία είχε αρχικά προγραμματιστεί για την 1η με 3 Νοεμβρίου μετατίθεται.

Με βάση τις τελευταίες εξελίξεις, το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ μετατίθεται για λίγες ημέρες αργότερα, στις 8 με 10 Νοεμβρίου. Η απόφαση ελήφθη κατά την έκτακτη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος σήμερα, Σάββατο (05.10.24) το πρωί.

Ό. Γεροβασίλη: Δεν υπάρχουν υποψήφιοι πρόεδροι δια αντιπροσώπων

Νωρίτερα, αμέσως μετά την παρέμβαση που είχε κάνει η κ. Τζάκρη στη συνεδρίαση, ανέβηκε στο βήμα της ΚΕ η Όλγα Γεροβασίλη και ανέφερε, σύμφωνα με πληροφορίες, ότι «δεν υπάρχουν υποψήφιοι πρόεδροι δια αντιπροσώπων». Είπε ότι «οι προϋποθέσεις για την υποβολή υποψηφιότητας δεν είναι δύο (υπογραφές και πόθεν έσχες), αλλά είναι τρεις. Είναι και ο σεβασμός στις καταστατικές αρχές, στις αξίες και στις συλλογικές αποφάσεις του κόμματος» και πως «όποιος δεν σέβεται τις δημοκρατικές αποφάσεις της πλειοψηφίας δεν μιλάει για τον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ αλλά για ένα άλλο κόμμα». Η κ. Γεροβασίλη, κατά τις ίδιες πληροφορίες, ζήτησε από την κ. Τζάκρη «να ανακαλέσει όσα προσβλητικά έως υβριστικά εκστόμισε από αυτό εδώ το βήμα σε βάρος συντρόφων και συντροφισσών».

Αποχώρησαν από τη συνεδρίαση οι υποστηρικτές του Στ. Κασσελάκη, καταγγέλλοντας τη διαδικασία

Καταγγέλλοντας τη διαδικασία αποχώρησαν από τη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής τα μέλη του οργάνου που στηρίζουν τον Στέφανο Κασσελάκη. Ανάμεσα τους και μέλη του προεδρείου που τον στηρίζουν.

Όπως ανέφερε η πλευρά των αποχωρησάντων, οι λόγοι της αποχώρησης είναι «το γεγονός ότι μεθοδεύτηκε η μετάθεση του Συνεδρίου με πρόσχημα ότι δεν μπορούσε να βρεθεί ελεύθερος χώρος και η πρόσκληση στην αρχή της συνεδρίασης να μιλήσουν οι υποψήφιοι ενώ δεν έχουν κατατεθεί τυπικά οι υποψηφιότητες».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Αυτοι που τον εστειλαν,ειχαν σκοπο,την διαλυση σας,οπως και εγινε,γιατι τον αλλο τον θελουν αυτοκρατωρα για πολλα χρονια πανω @χωρις αντιπολιτευση,πρεπει να μαζευτειτε ολοι μια γροθια,απεναντι του γιατι αυτοι που τον εστειλαν ,του εχουν πει και τι να κανει

  2. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗ ΘΗΓΕΤΑΙ ΤΑ ΜΠ @@ΡΔΕΛ@ ΤΑ ΜΠ@@ΡΔΕΛ@ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΛ ΟΥΝ ΣΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΙΡΗΝΗ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΠ@@ΡΔ ΕΛ@ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΠΑΤΟΣ ΑΠΟ ΑΝΙ ΣΟΡΩΠΟΥΣ ΦΤΟΥ↓↓↓↓

Leave a Response