ΣΥΡΙΖΑ: Περιοδείας… συνέχεια για τον Σωκράτη Φάμελλο – Κάλεσμα ενότητας από Πάτρα και Πύργο

Κοινοποίηση:
78b08c16-famellos-patra

Στον Πύργο βρέθηκε ο υποψήφιος Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτης Φάμελλος. Αρχικά, είχε συνάντηση με τον Δήμαρχο, Στάθη Κανννή και στη συνέχεια, περιόδευσε στο κέντρο της πόλης όπου συνομίλησε με τους πολίτες (συνοδευόμενος από τον βουλευτή Ηλείας του ΣΥΡΙΖΑ, Διονύση Καλαματιανό και στελέχη της ΝΕ του κόμματος του νομού).

Ακολούθως, κατευθύνθηκε στην πλατεία Αυγερινού, όπου το μεσημέρι πραγματοποίησε ομιλία σε μέλη και φίλους του ΣΥΡΙΖΑ.

Μεταξύ άλλων, χαρακτήρισε ως «απόλυτα ανεπαρκή» την κυβέρνηση Μητσοτάκη, τονίζοντας ότι «είναι πέντε χρόνια κυβέρνηση και δεν μπορεί να πατάξει τη φοροδιαφυγή, βάζοντας χαράτσια στους επαγγελματίες με το όριο των 50.000 ευρώ με τους μικρούς επαγγελματίες να μην μπορούν να τα βγάλουν πέρα».

«Πρέπει να βρούμε τρόπο να αγωνιζόμαστε μαζί. Όσοι αντιστέκονται, καταφέρνουν πράγματα. Πρώτα από όλα, ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να αποκτήσει σοβαρότητα.

Δεν θέλω να μας υποστηρίξετε για να είμαστε οι καλοί γκρινιάρηδες, αλλά για να είμαστε ο πυλώνας, η βάση, μίας προοδευτικής κυβέρνησης. Σε αυτό σας καλώ και για αυτό αναλαμβάνω την ευθύνη», προσέθεσε ο κ. Φάμελλος.

Τέλος, ο Σωκράτης Φάμελλος ζήτησε από τους παρόντες να στηρίξουν τη δική του υποψηφιότητα για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, αναφέροντας και την καταγωγή του από την Ηλεία «που επισκέπτομαι κάθε χρόνο, τα καλοκαίρια», όπως επεσήμανε.

Μετά το τέλος της ομιλίας του, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με πολλούς από τους παρόντες απαντώντας συνάμα στις ερωτήσεις που του έθεσαν οι περισσότεροι, εκφράζοντας κυρίως την αγωνία για ενότητα στον ΣΥΡΙΖΑ.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response