ΣΥΡΙΖιάδα: Πολάκης κατά Φίλη: Η αποδέξου το αποτέλεσμα ή μάζεψέ τα…

Κοινοποίηση:
ΠΟΛΑΚΗΣ

Διαστάσεις λαμβάνει ο εμφύλιος στο ΣΥΡΙΖΑ με στελέχη που τάσσονται υπέρ του Στέφανου Κασσελάκη να ανταλλάσσουν πυρά με όλους εκείνους που αντιδρούν στην εκλογή του νέου προέδρου.

Μετά την παραπομπή του Στέφανου Τζουμάκα για διαγραφή, την αποχώρηση του Στέλιου Κούλογλου από την ευρωομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, ο Νίκος Φίλης επιτέθηκε κατά του Στέφανου Κασσελάκη υποστηρίζοντας ούτε λίγο ούτε πολύ ότι δεν μπορεί να εκπροσωπεί ένα αριστερό κόμμα, όπως είναι ο ΣΥΡΙΖΑ.
Άμεση ήταν η απάντηση του Παύλου Πολάκη, ο οποίος κάλεσε τον κ.Φίλη είτε να αποδεχθεί το εκλογικό αποτέλεσμα είτε να τα μαζέψει…
««ΝΙΚΟ ΦΙΛΗ!!!

Ή αποδέξου το αποτέλεσμα των πρόσφατων εκλογών στο Συριζα-ΠΣ που συμμετείχαν 150.000 άνθρωποι και εξέλεξαν πρόεδρο το Στέφανο Κασσελάκη Ή «Άρον τον κράββατόν σου και περιπάτει» (από τη λειτουργία της Κυριακής του Παραλύτου η ρήση).
Σταμάτα να δηλητηριάζεις, λόγω της στενοχώριας και της πολιτικής σου αγκύλωσης, τον τηλεοπτικό αέρα και το ΣΥΡΙΖΑ με θεωρίες συνωμοσίας για «άγνωστους οικονομικούς παράγοντες που επέβαλλαν νέα ηγεσία στο ΣΥΡΙΖΑ» αναφέρει σε ανάρτηση του στο Facebook ο κ.Πολάκης.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. ΠΟΛΑΚΗΣ ΤΟ ΜΑΝΤΡΟΣΚΥΛΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΕΠΙ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΦΤΟΥ ΣΟΥ ΞΕΦΤΙΛΑ

  2. Θέλω πίσω τά δύο δίευρα πού πλήρωσα γιά νά ψηφίσω καί τά έξοδα βενζίνης . Καί δέν είμαι Καί οπαδός του Συριζα ! Τέτοια ανωμαλία !

  3. οι ψηφοφόροι των 2 ευρώ έβγαλαν έναν αρχηγό των 2 ευρώ. Μάλλον ψήφισε όλο το ΠΑΣΟΚ και όλη η Συγγρού για να διασπάσουν τον ΣΎΡΙΖΑ

  4. Απορια! Οι 150.000 τον ξερανε κι απο χτες τον ουρανοκατεβατο κομητη Κασσελακη? Σιγουρα κ.Πολακη κατι βρωμαει εδω! Πολυ σανο μοιραζετε εκει στο κυνοβουλιο ολοι μαζι!

  5. Δεν ειναι τυχαιο που τοσους περιπου ειχαν η Νδ και το Πασοκ βεβαια τα κομματα αυτο το ξερουν επρεπε να ψηφιζουν μονο τα μελη αλλα βολευει να ψηφιζουν οι κατευθυνομενοι κολαουζοι του συστηματος. 150 χιλιαδες καθικια ενταφιαζουν μια χωρα για να μην αλλαξει ποτε το βενιζελικο ανθελληνικο καθεστως.

  6. Εσείς οι Κρητικοί τελικά είστε οι μεγαλύτερες κρυφές και μην πουλάτε τσαμπουκα και αγριάδα γιατί σας έχουν πάρει όλοι χαμπάρι. Αν μάλιστα είστε σοβαροί και ειλικρινείς θα πρέπει να ξέρετε ότι τον άλλο δεν τον κρίνουμε από το αν είναι φίλος, συγγενής, συμπατριώτης, συντοπίτης, αλλά απ’αυτά που λέει και απ’αυτά που κάνει. Με 150.000 θα μείνετε στο τέλος και θα σας ξουρισει και τα μουστάκια, άντρακλες της πεντάρας.

  7. ΜΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ ΠΟΥ Ο ΓΙΔΟΒΟΣΚΟΣ ΑΓΝΟΕΙ Ή ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΞΕΧΑΣΤΕΙ.ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΕΙ Ο Κ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ ΣΤΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΣΕ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΤΙΣ ΗΠΑ.ΕΙΔΑΛΛΩΣ ΕΑΝ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΟΤΙ ΛΕΕΙ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ.

  8. Καί ποιός σού είπε ρέ μάγκα τσαμπουκαλη ότι οι 150 χιλιάδες που ψήφισαν στήν εκλογή Αρχηγού είναι Συριζαιοι ; Δέν πήρες χαμπάρι ότι έβαλαν τό χεράκι τους βαλτοι απο αλλα κόμματα γιά διάλυση του ΣΥΡΙΖΑ εκλεγοντας έναν clown ?

Comments are closed.