«ΣΩΠΑ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ!»: ΣΦΟΔΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΙΣΡΑΕΛ ΚΑΤΖ * «ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΠΟΛΕΜΟΥ ΠΟΥ ΣΦΑΖΕΙ ΑΘΩΟΥΣ ΚΟΥΡΔΟΥΣ»

Κοινοποίηση:
Καταγραφή

Σφοδρή επίθεση κατά του Ταγίπ Ερντογάν εξαπέλυσε ο Ισραηλινός υπουργός Εξωτερικών, Ισραέλ Κατζ, χαρακτηρίζοντάς τον εγκληματία πολέμου με αφορμή τις δηλώσεις του Τούρκου προέδρου που, ούτε λίγο ούτε πολύ, είπε ότι ο  ισραηλινός πρωθυπουργός είναι “ψυχικά άρρωστο” και ταυτόχρονα κάλεσε σε στήριξη της Χεζμπολάχ.

Συγκεκριμένα, σε ανάρτησή του στο Χ, ο Ισραηλινός υπουργός Εξωτερικών, αναφέρει:

«Ο Ερντογάν ανακοίνωσε την υποστήριξή του στη Χεζμπολάχ ενάντια στις απειλές του Ισραήλ. Ο Ερντογάν είναι ένας εγκληματίας πολέμου που σφάζει αθώους Κούρδους στα σύνορα της Συρίας και προσπαθεί να αρνηθεί στο Ισραήλ το δικαίωμά του στην αυτοάμυνα εναντίον μιας τρομοκρατικής οργάνωσης που επιτίθεται από τον Λίβανο υπό τις διαταγές του Ιράν».

«Σώπα και ντροπή σου!» καταλήγει ο Κατς.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

14 Σχόλια

  1. Ο Θεός να ευλογει το Ισραηλ..Εβραίοι αδέρφια
    μας ,εμείς οι αληθινοι Έλληνες σας αγαπάμε και ειμαστε μαζί σας εναντια στα κτηνη του Ισλάμ και στους Ρώσους δολοφονους..στο μεταξύ η λαγνεια, των ρωσοφιλων κλασιδιαρικων μπατριωτων του καραμπουζουκισταν προς τον αφεντη τους ερντογαν και γενικα προς τα Αλλάχ ακμπαρ μουσλιμια, αποδεικνύει περίτρανα την κατάντια του ψευτοεθνικιστικου χωρου στο Ελλαδισταν του πιτογυρου και του μπαγκλαβα

  2. Τα λεει σωστα…αλλα τα λεει μισα δεν λεει για την γενοκτονιες που εχει κανει η τουρκια.
    Mην ξεχασουμε αυριο την μονομαχια του ταυρου τραμπ με τον ψοφιο μπαιντεν 9:00pm East Time βαλτε 7+ για την ελλαδα θα εχει ζωντανο stream στο youtube οποιος αντεξει ας το δει.

  3. Είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα. Εμείς ως Έλληνες δεν είμαστε με κανέναν Όλοι ξέρουμε τι έχουν κάνει και τι κάνουν εναντίον της Ελλάδος και του Ελληνισμού.Για αυτό αν είστε Έλληνες κόψτε τις παπαριές

  4. οταν εσφαζε το υποστηριζομενο απο το ισραηλ ισλαμικο κρατος ομως του ελληνορθοδοξους της συριας και του ιρακ ηταν καλα….
    μουσουλμανοι και εβραιοι ειναι τα ιδια ζωα και οι μεν και οι δε….
    μουσουλμανοι και εβραιοι συνεργαζονται παντα στις σφαγες και τις γεννοκτονιες των χριστιανων διαχρονικα και ιστορικα…
    δεν θα μιλησω για παλαιοτερα αυτα ειναι γνωστα και για τους ντονμεδες και για τον σκατατουρκ τον εβραιο…
    συγχρονες γεννοκτονιες χριστιανων βλεπε αρμενια βλεπε συρια και ιρακ εγιναν με τη συνεργασια του ισραηλ με την τουρκια και το ισλαμικο κρατος με το αζερμπαιτζαν και ουτω καθ εξης..
    και μη ξεχναμε την πλυμμηρα μουσουλμανων στην ευρωπη που εγινε υπο τις πιεσεις και την υποστηριξη και χρηματοδοτηση του διεθνους σιωνισμου για να γεννοκτονησουν τους γηγενεις της ευρωπης και να τους αντικαταστησουν με μουσουλμανους που ελεγχονται ευκολα απο τον σιωνισμο….
    ουτε λιγο ουτε πολυ οι μουσουλμανοι ειναι ζωα των ζωων εβραιων….

  5. ΜΟΝΟ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΕΣ ΤΟΝ ΓΛΕΙΦΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟΚΑΤΣΑΠΛΙΑ ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΣΕΙ ΤΗ ΔΙΑΓΩΓΗ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΝΑΤΟ

  6. Φτασαμε να χειροκροτουμε τον Ερντογαν με ολα αυτα τα Προδοτοσκυλα που λυμαινονται την Ελλαδα . Αυτα που λεει ο Ερντογαν επρεπε να τα ελεγαν οι Ελληνες !!!! Εχουμε κανει φιλους ολους τους ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ του Πλανητη !!!!! Ντροπη ρε !!!!

  7. Θέλουν και το ισλάμ να φέρει τον δικό του αντίχριστο, σωτήρα της ανθρωπότητας. Το Ισλάμ εναντίον των εβραίων. Άρα εμείς με τους εβραίους.

    1. Εσυ με τους Ιουδαιους ηλιθιε οχι εμεις . Ο μεγαλυτερος εχρος της Ελλαδας δεν ειναι οι Μωαμεθανοι αλλα οι Γαμημενοι Ιουδαιοι .

Leave a Response