Σάλος: Ιταλίδα πυγμάχος εγκατέλειψε τον αγώνα με την τρανς Imane Khelif μετά από δυνατή γροθιά – Ξέσπασε σε κλάματα

Κοινοποίηση:
Καταγραφή

Σάλος στους αγώνες πυγμαχίας των Ολυμπιακών Αγώνων 2024.

Η Ιταλίδα Angela Carini εγκατέλειψε τον αγώνα με την Αλγερινή τρανς Imane Khelif στα 46 δευτερόλεπτα, μετά από ύποπτο χτύπημα που της έσπασε τη μύτη.

Δείτε το βίντεο με την δυνατή μπουνιά:

Ο συγκεκριμένος αγώνας είχε ήδη πυροδοτήσει αντιδράσεις, με τη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή να δέχεται πιέσεις προκειμένου να εξηγήσει πώς επέτρεψε την διεξαγωγή του.

Προκαλεί αίσθηση το γεγονός ότι η Διεθνής Ένωση Πυγμαχίας απαγόρευσε στην Khelif να συμμετάσχει σε αγώνα στο Δελχί, ενώ της επετράπη από τη ΔΟΕ να αγωνιστεί σε αυτούς τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ο λόγος που η Διεθνής Ένωση Πυγμαχίας είχε απαγορεύσει  στην Khelif να αγωνιστεί, ήταν πως μετά από έλεγχο DNA διαπιστώθηκε πως έχει το ανδρικό χρωμόσωμα XY, και υψηλά επίπεδα τεστοστερόνης.

Η διαφορά δύναμης ήταν ξεκάθαρη από την αρχή, με την Ιταλίδα να δέχεται δυνατή γροθιά στο πρόσωπο να εγκαταλείπει.

Μάλιστα μετά τη λήξη, η Ιταλίδα αθλήτρια αρνήθηκε να δώσει το χέρι της στην Khelif μετά από αυτόν τον άνισο αγώνα.

To περιστατικό έχει προκαλέσει κατακραυγή κατά των Γάλλων, οι οποίοι μάλιστα «έκοψαν» το στιγμιότυπο, όπου αμέσως μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος, η Ιταλίδα αθλήτρια έπεσε στα γόνατα και ξέσπασε σε κλάματα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΑΡΙΣΙ……….ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ΤΟ ΜΟΝΑΧΟ ΤΟ 1972…..

  2. Με τους τρανς στα γυναικεία αθλήματα νομιμοποιούν την ανδρική βία στις γυναίκες.
    Στην woke ατζέντα η γυναίκα υποβαθμίζεται καί προτεραιότητα πλέον έχουν οι ομοφυλόφιλοι. Επειδή προωθούν την μείωση τού παγκόσμιου πληθυσμού οι γυναίκες η οικογένεια (άνδρας γυναίκα) καί η τεκνοποίηση θά υποστούν πόλεμο από την νέα τάξη πραγμάτων. Η γυναίκα μετατρέπεται σε αντικείμενο όπου σαν μηχάνημα αναψυκτικών θά ρίχνεις τό κέρμα μέσα καί θά βγάζει μωρά για τούς λοατκι. Τά μωρά των λοατκι από παρένθετες μητέρες θά επιδοτούνται πολύ περισσότερο από ότι τά μωρά σε φυσιολογική οικογένεια. Θά αλλάξουν την νοοτροπία της γυναίκας ώστε νά φθάσει νά λέει καλύτερα αναπαραγωγική μηχανή για τούς ανώμαλους καί τούς παιδεραστές αφού τά κονομάω χοντρά παρά νά έχω δικά μου παιδιά καί νά υποφέρω.
    Καταψηφίζουμε πάντα κάθε καραγκιόζη πού είναι πιόνι των σιωνιστών οι οποίοι είναι οι κύριοι υπεύθυνοι τής woke ατζέντας καί τού μπασταρδεματος των κοινωνιών με την λαθρομετανάστευση.

  3. Καλε παλι καλα που δεν την εφαγες απο body builderou trans αλλα απο μια… απλη φτεροαθλητρια! Τα παραπονα σου στη καρα Μελονι να κανει ντα το Μανολο σε νεοταξιτικο επιπεδο!

  4. Καλά να πάθει και αυτή και όλες οι αθλήτριες που δέχονται να αγωνιστούν με ανωμαλους ψωλαράδες.Εκει που πρέπει να φωνάξουν και να διαμαρτυρηθουν κάνουν τις κότες.
    Δεν κατεβαίνεις κυρία μου στον αγώνα,
    ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙΣ!!!Τώρα έχασες και την αξιοπρέπεια σου και τον αγώνα και τους κόπους σου για να φτάσεις μέχρι εκεί.

  5. … η Γαλλία κατάφερε να μετατρέψει τους Ολυμπιακούς Αγώνες σε τσίρκο Medrano.

  6. με την φυση δεν τα βαζει κανεις.η φυση ξεμπροστιαζει ολη τη διεθνη ανωμαλια της woke ατζεντας.ξεφτιλες

  7. Σιγά χρυσή μου πως κάνεις έτσι

  8. Στην πυγμαχια στης γυναικες παλι καλα που γραφει women και καταλαβαινεις το φυλο κατα τα αλλα το στυλ,κουρεμα,σωμα πιο πολυ για αντρες μοιαζουνε αστα να πανε.

  9. ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ, ΝΑ ΣΑΣ ΦΑΝΕ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΤΑ ΑΓΡΙΑ, ΚΑΦΡΟΙ.
    ΕΙΚΟΝΕΣ ΝΤΡΟΠΗΣ, ΑΙΣΧΟΥΣ.
    ΓΙΑΤΙ Η ΙΤΑΛΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟ ΕΠΕΤΡΕΨΕ;
    ΚΑΙ Η ΚΟΠΕΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟ ΡΙΝΓΚ; ΑΦΟΥ ΗΞΕΡΑΝ.
    ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΑ ΤΑ ΤΡΑΝΣ ΟΝΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ;

Comments are closed.