Σάλος μετά την φρίκη στα Χανιά – Πατέρας τριών παιδιών ο δράστης – Περιμένει και δίδυμα

Κοινοποίηση:
778ugh

Μια κτηνωδία έλαβε χώρα τη Δευτέρα στο Ακρωτήρι Χανίων, όπου ένας 55χρονος κρέμασε τον σκύλο του σε ένα δέντρο και του έκοψε τις όρχεις του με αιχμηρό αντικείμενο.

Ο άτυχος σκύλος μεταφέρθηκε σε κτηνιατρείο, όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση. Ο σκύλος αιμορραγούσε και είχε χάσει αρκετό αίμα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ.

Την κτηνωδία αντιλήφθηκε ένας Γερμανός, ο οποίος είδε το περιστατικό και άρχισε να φωνάζει. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το σκυλί ούρλιαζε απελπισμένα.

Ο σκύλος είναι τώρα σε καλή κατάσταση, όπως δείχνουν και τα πλάνα της κρατικής τηλεόρασης. Πλέον αναζητά οικογένεια. Πολλοί είναι εκείνοι που έχουν προσφερθεί να τον υιοθετήσουν.

Ο 55χρονος αναζητείται από την αστυνομία. Όπως ανέφερε ο ανταποκριτής της ΕΡΤ, είναι πατέρας τριών παιδιών, ενώ η γυναίκα του κυοφορεί δίδυμα.

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Εύχομαι η μπομπολακη να κάνει τη δουλειά της και αυτό που ξέρει καλύτερα. Όχι μόνο πρόστιμο (που τα χρήματα θα λειψουν από τα παιδιά του) αλλά μέσα στη φύλακα να πάει. Και η γυναίκα του να τον αφήσει, σίγουρα θα τρωγαν πολύ ξύλο ολοι

  2. ΤΟΥ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΨΥΧΑ ΤΟΥ ΑΛΗΤΗ ΝΑ ΤΟΥ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΜΙΑ ΑΓΕΛΗ ΑΠΟ ΑΓΡΙΑ ΖΩΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΦΑΝΕ ΤΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΝΟΙΩΣΕΙ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΣΤΟΝ ΣΚΥΛΟ.ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΝΩΜΑΛΟΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΨΕ ΟΤΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΠΗΔΗΧΤΗΚΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΚΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΕΚΔΙΚΗΣΗ;ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟ.

  3. ΡΕ ΤΟΝ ΑΛΗΤΑΡΑ !!!!ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΤΙ ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΔΥΣΤΥΧΟ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΑΥΤΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΕ ΦΡΕΝΟΚΟΜΕΙΟ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΕΥΧΟΥΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΙ ΔΙΔΥΜΑ ΤΟ ΚΑΘΑΡΜΑ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΤΡΩΝΕ ΞΥΛΟ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ Σ ΑΥΤΟ ΦΤΑΙΕΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΔΕΧΕΤΑΙ ΒΙΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΓΕΛΟΙΟ ΑΡΣΕΝΙΚΟ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ !!!ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ΣΗΚΩΣΕ ΚΥΡΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΚΑΙ ΚΑΝΤΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ Η ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΜΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΒΡΕΙ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ !!!!!

  4. ευνουχιστε τον αλητη!!!Προστιμο και φυλακη στον ανωμαλο!!!

  5. Έ ρε, Ψυχίατροι που χρειάζονται.
    Και επαναφορά τής Εσχάτης των Ποινών.
    Δυστυχώς….

  6. Και σίγουρα θα του ρίξουν ελαφρυντικά γιατί έχει τρία παιδιά κ περιμένει αλλά δύο αγγελούδια που σίγουρα κ τα παιδιά του κ η γυναίκα του θα έχουν φάει ξύλο κ εκφοβισμό.που είναι το μπουρδελο το κράτος να τον κλείσει μέσα κ αναλάβει την επιμέλεια τον παιδιών χωρίς να τα πάρει από την μάνα φυσικά.

Comments are closed.