Σάλος με αναρτήσεις μέλους της Νομαρχιακής του ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας για την υπόθεση Γεωργούλη

Κοινοποίηση:
ΣΥΡΙΖΑ

Σφοδρές αντιδράσεις έχουν προκαλέσει αναρτήσεις του μέλους της Γραμματείας της Νομαρχιακής Επιτροπής Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστου Νικόπουλου, όπου υιοθετεί χυδαία σενάρια συνωμοσίας για την Ελένη Χρονοπούλου, τη δικηγόρο και στέλεχος του ΠΑΣΟΚ που κατήγγειλε για βιασμό και ξυλοδαρμό τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Γεωργούλη.

Χαρακτηρίζει απέραντο “μπουρδέλο την ευρωβουλή” και αποδίδει εκδικητικότητα στο θύμα, εις βάρος του ευρωβουλευτή.

Οι αναρτήσεις είναι πολλές και προκαλούν αντιδράσεις από τους διαδικτυακούς του “φίλους”, ενώ υπάρχουν και υποστηρικτές του ΣΥΡΙΖΑ που τον “χειροκροτούν” επειδή …”ξεμπροστιάζει” το σχέδιο της Ελένης Χρονοπούλου.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ-2

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ-3

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ-4

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ-5

Πηγή: gegonotanews.gr

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Πώς ξέρεις τι έχει συμβεί;ήσουν μάρτυρας των γεγονότων;κανείς μήνυση κ δίνεις το όνομα μετά από 3 μήνες;η Βελγίδα δικαστής δεν έδωσε την δικογραφία στους δικηγόρους του.πριν τις εκλογές;πρωτάκουστα πράγματα.εδω έχουν βγάλει απόφαση ενοχής.χτυπουν τον ΣΥΡΙΖΑ απροκάλυπτα.δεν είμαι ΣΥΡΙΖΑ αλλά βλέπω συνωμοσία του κερατα.

  2. Άμα σε σπάνε στο ξύλο δεν θες να εκδικηθείς; Έχεις φάει ποτέ ξύλο μαλάκα; Αυτή είναι πετσί και κόκκαλο και αυτός σούπερ γυμνασμένος. Θα μπορούσε να την αφήσει στον τόπο.

Comments are closed.