Σάλος με δηλώσεις Διαμαντοπούλου για τους μετανάστες (BINTEO)

Κοινοποίηση:
Εκδήλωση προς τιμήν του πρώην Πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη, που οργάνωσε το ΔΙΚΤΥΟ για τη Μεταρρύθμιση στην Ελλάδα και την Ευρώπη, το Ινστιτούτο Ζακ Ντελόρ και το ηλεκτρονικό περιοδικό Μεταρρύθμιση, με την υποστήριξη του Οικονομικού Φόρουμ Δελφών, στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού, Δευτέρα 6 Νοεμβρίου 2023.
(ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ/EUROKINISSI)

Κάποτε έλεγε άλλα όμως!!

Δείτε τι δηλώνει σήμερα η άλλοτε Επίτροπος της Ε.Ε. που στο χαρτοφυλάκιό της είχε μεταξύ άλλων την εσωμάτωση των μεταναστών στις δυτικές κοινωνίες:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. αργά πια για δάκρυα …όταν πριν 15 χρόνια σε καλούσαν στις λέσχες της Ευρώπης – “think tanks” όπως έλεγες,ως υπουργό για να σου δώσουν τις κατευθυντήριες γραμμές …ήταν καλά? Υπηρέτησες την ατζέντα πιστά…δεν πιστεύουμε λέξη σου πλέον

  2. ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΎΤΕΡΑ ΛΑΜΟΓΙΑ……ΠΙΟΝΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ……
    ΠΟΣΑ ΑΡΠΑΞΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗ????
    ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΑ……
    ΣΑΠΙΛΑ…….
    ΠΑΡΤΟΥΣ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ
    ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΙΣΛΑΜ ΚΥΡΑΤΣΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ….
    ΛΑΜΟΓΙΟ…..
    ΕΡΧΕΤΣΙ ΛΑΙΛΑΠΑ!!!

  3. Η ποιο μισητη γυναικα πατσαβουρα της πολιτικης

  4. Τα τσιμεντα στην μαπα στα τεσσερα τραπεζακι

  5. ΖΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΛΑΘΡΟ ΘΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΑΝ… ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ. ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΔΙΑΘΗΚΗ ΣΑΣ ΣΟΥΡΓΕΛΑ

  6. Gilfάρα! Γειά σου Αννούλα μου. Εγώ συμφωνώ σε όλα.

  7. Η τύπισσα παλαιότερα στην κυβέρνηση Σημίτη είχε πάρει μαζί με άλλους “καλους” συναδέλφους όλες αυτές τις αντεθνικες αποφάσεις όπως ενσωμάτωση στα σχολεία, πράσινες κάρτες, χορήγηση ιθαγένειας και όλα τα όμορφα πράγματα για να διαλύσουν την χώρα και το έθνος. Τι συνέβη και άλλαξε; η ίδια είχε ομολογήσει ότι βρέθηκε στο μετρό του Βελγίου μόνη χωρίς χρήματα και διαβατήριο γιατί της είχαν κλέψει την τσάντα και αισθάνθηκε τόσο μόνη και απροστάτευτη ανάμεσα σε αλλοδαπούς που δεν ήταν εννοείται Βέλγοι στην καταγωγή. Το δεύτερο είναι ότι ο γιος της κάνει καριέρα γράφοντας τραγούδια όπως για τον Αργυρό, τους δίσκους εννοείται θα πρεπει να τους αγοράσουν Έλληνες γιατί άλλο αγοραστικό κοινό δεν υπάρχει, όπως νόμιζε η κόρη Θεοδωράκη που είχε πάει στην Αλβανία για συναυλία και έπιασε τα μάτσα.

Comments are closed.