Σάλος με την Αγγελική Ηλιάδη! Σήκωσε το λάβαρο της επανάστασης και καλεί σε μαζώξεις κατά του εμβολίου και των μασκών!

Κοινοποίηση:
aggeliki_iliadi

Φαίνεται πως η καραντίνα που πέρασε με τα παιδιά της και τον πρώην σύντροφό της Σάββα Γκέντσογλου ξύπνησε την επαναστατική διάθεση της Αγγελικής Ηλιάδη η οποία ως σύγχρονη… Μπουμπουλίνα, σήκωσε το λάβαρο και κάλεσε σε ξεσηκωμό κατά των εμβολίων, των μασκών, των μέτρων προστασίας γενικότερα αλλά και της τουρκικής προκλητικότητας.

Διαβάστε την συνέχεια ΕΔΩ!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. Και όταν κολλήσει και νοσήσει αυτή η ηλίθια, ή τα παιδιά της, ΝΑ ΜΑΣ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ χαρτί, ότι ΔΕΝ επιθυμεί να νοσηλευτεί και να μείνει με τις ιδέες της να ψοφολογήσει… άντε μπράβο!

    1. Μη νοσηλεία γίνεται με απόφαση και μόνο του πάσχοντα. Για αυτό πληρώνουμε. Δεν μας κάνουν χάρη. Πρέπει να κόψουν το σβέρκο τους και να μας νοσηλεύσουν. Άσε τις οννεδίτικες εξυπνάδες.

    2. ΑΝ ΝΟΣΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΝΟΣΗΣΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΒΑΛΕΙ ΤΙΣ ΚΕΡΑΙΕΣ 5 G KAI EXETE ΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΙΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ , ΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΤΕΡΟΣ ΙΟΣ , ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΛΕΤΕ ΑΡΑ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΕΙ ΝΑ ΦΕΡΕΤΕ ΤΟΝ ΙΟ ΠΙΟ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΝΟΣΗΣΟΥΝΕ ΟΛΟΙ …. ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ Ο ΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ O BILL GATES ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΟΠΟΤΕ ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΘΑ ΠΑΘΕΙ Η ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ Η ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΟΠΟΤΕ ΤΙ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΛΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΙΤΕ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ , ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΙΤΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΤΟΥ ΚΟΨΕΤΕ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ Η ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΟΠΟΤΕ ΤΙ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΛΕΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝΕ …. ΟΛΟΙ ΠΛΕΟΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ …..

  2. Και καλά κάνει. Το πρόβλημα είναι ότι τα δίποδα πίνουν καφεδάκι, συζητούν για μπάλα, πολιτική και πέρα βρέχει!!!!!

  3. Στην Άννα Ζηρδέλη του “Πρωινού” μίλησε η Αγγελική Ηλιάδη και αποκάλυψε ότι όχι μόνο την ενδιαφέρει η πολιτική αλλά σκοπεύει να ασχοληθεί ενεργά στην περιφέρεια Άρτας από όπου κατάγεται

  4. Μήπως σκέφτεται να κατέβει στις εκλογές
    μήπως κονομησει κάνα φράγκο τώρα που
    έκλεισαν τα μπουζουξιδικα?

  5. ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΑΦΥΠΝΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ , ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ …. Ο ΚΑΘΕ ΓΟΝΕΑΣ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ……

  6. Αργησε λίγο να το πάρει χαμπάρι, μάλλον τόσες μέρες την έβγαζε ξάπλα.

Comments are closed.