Σάλος με την ανάρτηση της Ελίζα Βόζενμπεργκ για τον Μίλτο Τεντόγλου – Ζήτησε συγγνώμη για το… τεχνικό λάθος (Εικόνες)

Κοινοποίηση:
tento-voz

Η ευρωβουλεύτρια της Νέας Δημοκρατίας, Ελίζα Βόζενμπεργκ έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις στα social media με ανάρτησή της στην οποία χρησιμοποιεί την επιτυχία του Μίλτου Τεντόγλου, φτιάχνοντας μια κάρτα με το όνομά της και διαφημίζοντας τη Νέα Δημοκρατία και το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα.

Κι επειδή προφανώς ότι κατάφερε ο Τεντόγλου το κατάφερε μόνος του, πολλοί την κατηγορούν ότι με αυτόν τον τρόπο καπηλεύεται την επιτυχία του Έλληνα αθλητή.

Λίγο αργότερα και μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε, με νέα ανάρτηση ζήτησε συγγνώμη από τον χρυσό Ολυμπιονίκη.

Δείτε μερικά από τα tweet για την κ. Βόζενμπεργκ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

13 Σχόλια

  1. Καλώς αναφέρω τους Έλληνες πολιτικούς ως πολιτικάντηδες. Δεν έχουν ούτε ιερό ούτε όσιο. Αλλά τι είναι κι αυτό το κόλπο βρε παιδιά με το να γίνονται Στρατιωτικοί οι Ολυμπιονίκες; Ποιός γελοίος πρωθυπουργός έφερε αυτόν το νόμο στη Βουλή; Αυτά δεν γίνονται ούτε σε τριτοκοσμικές χώρες, διότι οι Ολυμπιονίκες βγάζουν πολλά χρήματα από τους χορηγούς και τους διαφημιστές. Από που κι ως που, παίρνουν θέση κι επιδοματάκια από το Δημόσιο. Τα επιδόματα δεν λύνουν τα προβλήματα και είναι ο επίδεσμος για το όποιο πρόβλημα. Με την ίδια λογική κάκιστα θρέφουν και δίνουν επιδόματα στους παράνομους ξένους. Τα χρήματα ανήκουν στους Έλληνες φορολογούμενους και κανένας πολιτικάντης δεν έχει δικαίωμα να τα μοιράζει αλόγιστα. Η δε λέξη ευρω”βουλεύτρια” είναι καινούργια μόδα; LOL!

  2. Η παλιογρια ειναι 70 χρονων ,ποτε θα σταματισει να κανει λαμογιες !

  3. Μην βγει ξανά Ολυμπιονίκης με μετάλλιο και πει ότι δεν τον στήριξε η πολιτεία διότι σε θέσεις δημόσιες τους τοποθετούν χωρίς να δουλεύουν φυσικά πέφτοντας το μηνιάτικο βαρβάτα.Στα 90.000 ευρώ κοστολογείτε το χρυσό που φυσικά τα δίνει η κυβέρνηση στα 50.000 ο δεύτερος και 30.000 ο τρίτος τα παίρνουν έξτρα από χορηγούς και διαφημιστές και ούτω κάθε εξής.

  4. Κωλοεβραια που εκμεταλλευεται τον ελληνισμο

  5. Τι ψηφίσατε πάλι ρε λαλάκες νεογέλληνες;

  6. Βλήμα τελείως, όπως και οι ψηφοφόροι που τους επιλέγουν

  7. Η τύπισσα δέν παίζεται. Σε κάποια εκλογική αναμέτρηση στήν οποία ήταν υποψήφια μπήκε φουριόζα σέ εκλογικό κέντρο στό Μαράσλειο στό οποίο έτυχε νά είμαι στήν Εφορευτική Επιτροπή , όπου άρπαξε καί πέταξε ένα κουτί μέ κουλουράκια πού μας είχε προσφέρει άλλος υποψήφιος….ωρυόμενη γιά αθέμιτες πράξεις καί παραβίαση τού εκλογικού Κανονισμού. !!!! Άν θυμάμαι καλά ο αντίπαλός της ήταν επίσης τής ΝΔ. !!!

  8. Τι ψηφίσατε πάλι, τηγανοκέφαλα αλβαναριά του 28 τακατό; (!)

  9. Μας τα κάνατε τσουρέκια με τον κάθε αθλητή.Συν αυτό γράψτε πόσα money’s 💰 θα του δώσει ο Κούλης ώστε να ξερει ο κόσμος.

    1. Αυτό είναι το πρόβλημα σου;;;
      Αν έχεις τα καρύδια, κάντο κι εσύ. Καλά θα κάνει, γιατί το αξίζει.

      1. Με την δική σου λογική και εσένα το πρόβλημα σου είναι ο Κούλης;Γίνε και εσύ Πρωθυπουργός.

Comments are closed.