Σάλος με την ανάρτηση του Αρκά για την παραίτηση Τσίπρα!

Κοινοποίηση:
Καταγραφή

Την ώρα που το σχόλιο του Κυριάκου Μητσοτάκη για την παραίτηση του Αλέξη Τσίπρα προκάλεσε αίσθηση και συζητιέται ακόμα και στα πολιτικά πηγαδάκια της ΝΔ, με πολλούς να κάνουν λόγο για «φαρμάκι» και έλλειψη πολιτικού πολιτισμού απέναντι στον επί χρόνια πολιτικό του αντίπαλο, μια άλλη ανάρτηση – από εκεί που δεν το περιμέναμε  – κατάφερε να ξεπεράσει αυτή του πρωθυπουργού και να συγκεντρώσει πλήθος αρνητικών αντιδράσεων.

Πρόκειται για το σκίτσο-πολιτικό σχόλιο του Αρκά, που φαίνεται να ξεπερνάει σε σκληρότητα ακόμα και την φαρμακερή δήλωση του ίδιου του Μητσοτάκη.

«Όλες οι παρενθέσεις κάποτε κλείνουν» ήταν το σχόλιο του Αρκά, για την παραίτηση του πρώην πρωθυπουργού και προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος ούτε λίγο ούτε πολύ κρίνει την πολιτική σταδιοδρομία του Τσίπρα στην Ελλάδα ως μια… παρένθεση.

 

Φαίνεται ότι ο Αρκάς, ο οποίος ξεκίνησε πολιτική σάτυρα όταν έγινε κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ και εδώ και τέσσερα χρόνια έχει «χάσει» την πένα του, ξαφνικά την ξαναβρήκε τώρα που παραιτήθηκε ο Αλέξης Τσίπρας!

Πάντως η ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχει συγκεντρώσει πλήθος σχολίων όπως «Αρκά το ξέρουμε ότι είσαι ΝΔ μην το λες έμμεσα καταντά γελοίο» και «Πολιτικό σχόλιο μετά από 4 χρόνια αφωνίας δείχνει ποιος στοιχειώνει τα όνειρά σου».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

15 Σχόλια

  1. 200 χρονια ελευθερου εληνικου…κρατους πρωτη φορα αριστερα ή παρενθεση δε λεει κατι;;;;;;;; κληρονομια απο τους παπουδες τους τους κοτζαμπασηδες ειναι η ΕΛΛΑΔα;;;;τωρα προαλειφονται και τα παιδια τους που μυξοκλαινε απο συγκινηση . τα οικονομησαμε . πέντε γενιες ακομα αυτους τους κλοουν θά εχουμε στο κεφαλι μας ΑΝ ΜΕΙΝΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΑς ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ

  2. Η παρένθεση ανοιξε τό 1974 μέ τόν πουστη Κραμανλη…καί θά κλείσει οταν στήν Ελλάδα ψοφήσει καί ό τελευταίος ανθέλληνας..!!!

  3. Όταν οι γελοιογράφοι καταντούν γελοίοι πρέπει να κλείνει και η δική τους παρένθεση.

    1. αλλαξε σταση το κορδονι σου ερχεται με χιλιομετρα ο κουλης για να σε κανει την σουφρα σου εξατμηση brooks

  4. Ρε ΗΛΙΘΙΟΙ ΟΛΟΙ, ο Αρκάς, δουλεύει/σκιτσάρει/κονομάει, έγινε επώνυμος από 25 ετών (τουλάχιστον αλλά πιθανολογώ και λίγο νεότερος ακόμα), σήμερα, είναι γύρω στα 60, πούλησε τη φίρμα/επωνυμία/δικαιώματα που φυσικά θα κόστιζαν πια μια περιουσία, προ πολλού και εδώ και τουλάχιστον 5 χρόνια, μας διαβάζει από κάπου που πίνει το daquiri του και γελάει! Είναι τόσο προφανές ότι η φίρμα έχει αλλάξει χέρια που το φωνάζει!! Και ήταν τόσο αναμενόμενο για έναν τύπο σαν τον Αρκά, να εξαργυρώσει κάποια στιγμή την επιτυχία του και να πάει να αράξει μουτζώνοντας μας όλους που χρόνια τώρα γελάγαμε αλλά δεν καταλαβαίναμε τίποτα από όσα υπονοούσε που πρέπει να είσαι ή πολύ μικρός και δεν τον έχεις παρακολουθήσει ή πολύ ηλίθιος για να μην βλέπεις τα αυτονότητα. Θεωρώ ότι το τελευταίο έργο του ήταν ο Προφήτης, μια τεράστια σφαλιάρα και μούτζα στη βλακεία αυτού του λαού, που πάλι δεν καταλάβατε τίποτα παρόλο που σας έλεγε στα μούτρα πως είστε ηλίθιοι και σας δουλεύουν και μετά , το πούλησε

  5. κρατικοδίαιτε
    βρωμύλε
    αρκα
    τι
    δουλειά
    κάνεις?
    παράσιτο

  6. ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΛΕΣΙ…. ΑΥΤΟΣ Ο ΑΡΚΑΣ.
    ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΥΜΕ Κ ΑΛΛΟ ΟΜΩΣ ????
    Κ ΗΤΑΝ…. ΚΑΠΟΤΕ.. ΚΑΛΟΣ ΣΚΙΤΣΟΓΡΑΦΟΣ.
    ΕΧΕΙ ΡΕΨΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΩΡΑ.

  7. Αυτοί που λυπούνται τον Τσίπρα να πάνε να βρούνε αυτούς στο Πισοδέρι που τα ΜΑΤ του πινόκιο τους ανοίξανε τα κεφάλια για να υπογράψει ο προδότης την προδοσία των Πρεσπών. Σίγουρα ο Αρκάς στηρίζει κούλη και δεν μου αρέσει αλλά και λίγα λέει για τον προδότη που έκανε δημοψήφισμα αλλά έγινε ρόμπα γιατί ήλπιζε ότι ο λαός θα έλεγε ναι! Ο λαός είχε κότσια και είπε όχι και ο πρώην κνίτης το έκανε Ναι προσκυνώντας τη Μέρκελ. Φεύγει όπως του αξίζει ο προδότης της Μακεδονίας όπως έφυγε και ο Καμμένος που τον στήριξε!

  8. Ποιός ξερει,αυτος ο καυμενος ποσα χρωσταει και γλειφει για να γλυτωσει το τομαρι του,οπως ο Χατζηνικολαου,ο Αυτιας ο Σαββοπουλος[υποθεση follie-follie που παει για κουκουλωμα]και τοσοι αλλοι.Επειδη τον παρακολουθω απο τα γενοφασκια του,πολιτικη θεση πηρε μονο εναντιον του Τσιπρα προσωπικα,και ποτε για Μητσοτακη.

  9. Αυτός για να κάνουν οι κινέζοι καθηγήτρια την αμόρφωτη πουτάνα του παίζει να είναι πράκτορας των κινέζων.

  10. Προδότη, πρόδωσες τον λαό στο δημοψήφισμα του 2015 και μετά τον πρόδωσες και στις Πρέσπες που ο Ζάεφ έκανε δημοψήφισμα και ο προδότης γέλαγε μαζί με τον Κοτζιά που λέει να μην είμαστε μοναχοφάηδες στο Αιγαίο! Στη συνέχεια κατάντησε ο εμβολιάκιας του κούλη, στηρίζοντας τον κούλη στα εμβόλια και στα λοκντάουν και στα τελειώματά του έβριζε ο προδότης την Ελλάδα για ναυάγιο σε διεθνή ύδατα και δεν έβριζε τους δουλέμπορους που τους βάλανε στο δουλεμπορικό σαπιοκάραβο στη Λιβύη! Τσίπρα, την προδοσία πολλοί αγάπησαν, τον προδότη ουδείς!

  11. ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ.
    ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ.

  12. ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΥΛΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΛΕΓΕΣ ΤΙΠΟΤΑ… ο ενας προδοτης κραζει τον αλλο προδοτη

  13. Προδότες σκουπίδια νεοταξιτες κρέμασμα στην ομόνοια ξευτιλισμενοι προδοσατε και φεύγετε όχι πουσταρια κρέμασμα Προδότες και μετά στον αγύριστο

  14. Ελλας …. ελλαδιστανικων…… αχρηστων…..ολοι μαζι….μια ωραια ατμοσφαιρα….. Ντίνος Ηλιόπουλος

Comments are closed.