Σάλος με την νέα «ημίγυμνη» εμφάνιση της Δέσποινας Βανδή

Κοινοποίηση:
Καταγραφή
Δέσποινα Βανδή: «Εκρηκτική» εμφάνιση στον Λυκαβηττό – Δείτε βίντεο από την συναυλία – Η εμφάνιση της όμως προκάλεσε αντιδράσεις

Η Δέσποινα Βανδή επέστρεψε στη σκηνή του θεάτρου Λυκαβηττού έπειτα από πολλά χρόνια. Η τραγουδίστρια καταχειροκροτήθηκε στο κατάμεστο θέατρο.

«Είναι υπέροχο μετά από 30 χρόνια να μπορώ να βρίσκομαι ακόμα πάνω σε αυτή τη σκηνή και να συνδεόμαστε με αυτόν τον τρόπο… Με τόση αγάπη, σας ευχαριστώ… Είναι σημαντική η σημερινή νύχτα για μένα. Ο Λυκαβηττός δεν ήταν μια τυχαία επιλογή. Κάποιοι από εδώ ήσασταν αγέννητοι σε εκείνη την επική συναυλία του 2003. Τότε που σας αποχαιρετούσα. Η σημερινή νύχτα είναι μια κατά μέτωπο αναμέτρηση με τη ζωή, με τα 21 αυτά χρόνια που πέρασαν» είπε η Δέσποινα Βανδή στην έναρξη της συναυλίας.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο:

Καταγραφή

Καταγραφή

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. Ό,τι βλέπει στην Λοπεζ τα αντιγράφει … από φορέματα μέχρι κινήαεις … και γκόμενους

  2. Εντυπωσιακή ως γυναίκα, αλλά ως καλλιτέχνιδα η πιο ατάλαντη και άφωνη απ’την γενιά της (μέσα 90ς και μετά)

  3. Ρε τι τρώει ο γερο-Μπισμπίκης..
    Καραμ@ύναρος!!
    Πάντως έχει βγάλει φοβερά τραγούδια. Να τα λέμε αυτά.

  4. ΚΑΛΗ ΕΙΝΑΙ ΑΛΑ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝΕ ΟΙ ΑΛΑΝΙΑΡΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΑΜΠΥΛΕΣ ΤΥΠΟΥ Alena omovich ,yvone bar,Sara sfamuri κ.λ.π ΠΑΝΤΟΣ E E ΚΑΛΟΥΛΑ ΕΙΝΑΙ♡♡♡

  5. Δώσε πόνο Δέσποινα. Αν ήταν όλες οι 55άρες σαν εσένα δεν θα έριχναν χολή.

    Αλλά έχουν καταντήσει οι Ελληνίδες από τα 40 τόσο σαβούρες που ούτε με σακούλα και σβηστό λυχνάρι δεν σώζεται η κατάσταση.

  6. Αυτή στην αρχή αντέγραφε την Βίσση τώρα αντιγράφει την Τζένιφερ Λόπεζ.

Leave a Response