Σάλος με τον Χάρη Βαρθακούρη – Οι απίστευτες δηλώσεις για τον πατέρα του, που προκάλεσαν οργή: «Τι λες ρε βλ@κα, που αν δεν είχες πατέρα τον Πάριο, θα ήσουν κουλουρτζής!» – Τι απαντάει ενοχλημένος ο ίδιος;

Κοινοποίηση:
parios-xaris

Μια δήλωση που έκανε ο Χάρης Βαρθακούρης στον αέρα στο Σου Κου ήταν αρκετή για να προκαλέσει σάλο και αντιδράσεις. Ο τραγουδιστής ανέφερε ότι δεν πάει να ακούσει τον πατέρα του γιατί φοβάται ότι θα ακούσει λάθη, όπως για παράδειγμα στην ορχήστρα.

Έπειτα από αντιδράσεις που υπήρξαν στα social media, ο Χάρης Βαρθακούρης δεν άντεξε και ξέσπασε κάνοντας μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook:

«Παιδιά με συγχωρείτε, αλλά υπάρχει κόσμος που είναι πανηλίθιος και δεν αντέχω να το αγνοήσω αυτό τώρα.

 Είπα σήμερα στην εκπομπή, με αφορμή κάτι που είπε ο Κωστας Αρζόγλου για το γιο του, ότι δεν πάει να τον δει στο θέατρο, ότι τον καταλαβαίνω….
Εξήγησα πως ούτε κι εγώ πάω να ακούσω τον πατέρα μου γιατί στέκομαι μόνο στα λάθη. Τι εννοώ με αυτό;
Μπορεί να γίνει ένα λάθος στην ορχήστρα, μπορεί να του ξεφύγει μια κατάληξη, οτιδήποτε. Κι αυτό με εμποδίζει να τον απολαύσω ή να διασκεδάσω. Έχω την έγνοια του δηλαδή!! Τον νοιάζομαι πιο πολύ από όλους εκεί μέσα!!!!! Και ακούω λάθη ΑΝ κι ΕΦΟΣΟΝ γίνουν!
Είπα κατά τον ίδιο τρόπο ότι δεν με βλέπω ούτε στην τηλεόραση (ούτε ακούω τα τραγούδια μου)… ΔΙΟΤΙ, ΠΑΛΙ, ΕΝΤΟΠΙΖΩ ΛΑΘΗ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ή ΔΕΝ ΑΚΟΥΝΕ.

Και σε ένα γκρουπ «θαυμαστών» του πατέρα μου σπεύδουν να με ξεφτιλίσουν!!
Εμένα που αφενός είμαι αίμα του και που δεν έχει υπάρξει φορά που δεν έχω πει παντού ότι ο πατέρας μου ΓΙΑ ΜΕΝΑ είναι ο καλύτερος Έλληνας τραγουδιστής στην ιστορία!!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

16 Σχόλια

  1. Ότι είναι ο Παριος ο καλυτερος τραγουδιστης των τελευταίων 50 χρονων, ναι είναι.
    Τωρα αν ο Χαρης δεν ευχαριστιεται τον πατερα του live γιατι βλεπει λαθη, αυτό δεν είναι κακο. Ο καθενας μας βλεπει “λαθη” στον πατερα του. Και τα δικα μου παιδια να ρωτήσεις θα σου πουν λαθη μου….οουουου…πληθος

    1. Αν ο Πάριος κάνει λάθη, τότε ο Χάρης δεν πρέπει να τολμάει να ανοίγει το στόμα του να τραγουδήσει. Αν ο κορυφαίος στο είδος του κάνει συνεχή λάθη τότε οι άλλοι τραγουδιστές πρέπει να παραιτηθούνε από το επάγγελμα. Ο Χάρης έκανε μεγάλη πατάτα και εσείς λέτε ανοησίες.

  2. Οντως λογω σπουδων εχει μεγαλες γνωσεις αλλα φιρμα δεν θα γινει ποτε του.
    Κι η Μανωλιδου μπορει να εχει τοσα πτυχια να ειναι μαεστρος αλλα δεν πηγε και πολυ μακρια τουναντίον
    Αναγκαστηκε να κανει μια σαχλοεκπομπη οπως και ο Χαρης ασχολειται με χαζοεκπομπες λογω αντελινας διοτι η κυρια φαινεται καθαρα πως θελει να ειναι τηλεπερσονα

  3. Να μην ήσουν το στιγμιαίο λάθος του Πάριου και θα ήσουν κανένας ντελιβερας στην Κωνσταντινούπολη κακομοίρη μου

  4. Πρέπει να είχε πιει πολύ ο Γιάννης όταν τον έκανε…

  5. Άσε μας ρε ατάλαντε υποτακτικέ της Αντελίνας από την οποία τρως παντόφλα που αν δεν ήσουν ο γιος του Πάριου δεν θα ασχολείτο κανείς μαζί σου.Ξεκαβαλα το καλάμι.

  6. Ο Πάριος κάθε φορά που σε βλέπει δεν νομίζεις ότι βλέπει το λαθος του;
    Νεαντερνταλικη ασχημοφατσα,πιθηκομουρη.

  7. Εχεις χάσει πολλούς πόντους κύριε Χάρη με αυτή την ακατονόμαστη δήλωση. Δεν μου λες ρε αγόρι μου μήπως λωλάθηκες ή καβάλησες κανένα καλάμι;

  8. Πατέρα σου είναι να το παραβλέψεις ηλίθιε χαζοχαρουμενε.Οχι κουλουρτζη ούτε χαμάλη στο μίνι μάρκετ θα σεπερνα.

  9. Βρε το βλημα…εγω εχω πτυχιο μουσικης απο το GIT Hollywood, Los Angeles,αλλα οταν παω σε ενα μαγαζι που παιζουν αλλοι δεν με ενδιαφερουν τα λαθη ..παω να διασκεδασω !! δεν υπαρχει Live χωρις λαθος/η !!

    1. Τι με λες ρε φίλε; GIT HOLLYWOD; Ανατρίχιασα να ούμε

Comments are closed.