Σάλος στην Πάρο! “Κάνουν σεξ όπου βρουν”! Ασφαλιστικά μέτρα κατά του ριάλιτι “Αre you the one” που γυρίζεται στο νησί από μεγάλη δικηγορική εταιρεία…

Κοινοποίηση:
παρος

Η Δικηγορική εταιρεία Νίκος Αγαπηνός στα πλαίσια εντολής συγκεκριμένου εντολέα της ανέλαβε την διεκπεραίωση μιας πρωτοφανούς υποθέσεως που εκτυλίσσεται σε ένα από τα σημαντικότερα κυκλαδίτικα νησιά μας και ειδικότερα την Πάρο.

Μια ελληνική εταιρεία παραγωγής έχει αναλάβει για λογαριασμό αλλοδαπής εταιρείας τα γυρίσματα στην Πάρο ενός ριάλιτι τελείως υποβαθμισμένου σεξιστικού περιεχομένου υπό του διακριτικού τίτλου “Αre you the one”. Οι καταγγελίες πολλές. Μέχρι και πώς οι παίκτες κάνουν σεξ όπου βρούνε.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Οσοι γνωριζουν τους αγγλους ξερουν πολυ καλα οτι με το θεμα σεξ δεν εχουν κομπλεξ. Αλλα και αυτοι εδω που τα λεμε που διαλεξαν να κανουν το ριαλιτι σε μια νυν ιουδαικη χριστιανοταλιμπανικη χωρα και λιαν συντομως ισλαμικη???

  2. Δεν ξερω ποσα ριχτερ χρειαζομαστε για να “ισωσουμε” 80;;;;100;;;;;;1500;;;;;;35.000.000;;;;;;;ποσαααααααααααααα………!!!!!!!!!!!!!!

  3. ….οπως ακριβως νοοτροπικως στο Πακισταν-ινδια…..ετσι και εδω στο φασισταν.

  4. Επενδυση!!!!! Επενδυση!!!!!! Μην ενοχλειτε…. αυτη την στιγμη επενδυουν…..

Comments are closed.