Σάς έπιασε που σάς έπιασε πρεμούρα, βάλτε και καμιά πινακίδα – “Βόλτες” στην Εθνική οδό έκανε αναγνώστρια γιατί δεν υπήρχε σήμανση

Κοινοποίηση:
ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗ ΓΕΦΥΡΑΣ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ ΙΣΘΟΥ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗ ΖΗΜΙΑ ΠΟΥ ΥΠΕΣΤΗ ΑΠΟ ΦΩΤΙΑ ΠΟΥ ΞΕΣΠΑΣΕ ΣΕ ΒΥΤΙΟΦΟΡΟ ΟΧΗΜΑ (ΒΑΣΙΛΗΣ ΨΩΜΑΣ/EUROKINISSI)

Τούς έπιασε η πρεμούρα να γκρεμίσουν τη γέφυρα, αλλά δεν σκέφτηκαν να βάλουν καποια σήμανη στην Παλαιά Οδό ότι ήταν κλειστός ο δρόμος.

Διαβάστε τι καταγγέλλει αναγνώστρια:

“Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι δεν υπάρχει καμία σήμανση ότι στην παλαιά εθνική οδός στο Καλαμάκι Κορινθίας διακόπτεται η κυκλοφορία προς Κόρινθο. Ξεκίνησα το πρωί από Κινέτα να πάω Κόρινθο στη δουλειά μου και αναγκάστηκα να γυρίσω πίσω από το Καλαμάκι στους Αγίους Θεοδώρους για να πάω από την Εθνική οδό..

Και μετά από αυτό φτάνοντας στα διόδια στην Κόρινθο είδα ότι “χτύπησε” έγκυρο το pass και ανέβηκε η μπάρα, ενώ κανονικά θα έπρεπε να είναι ανοιχτά τα διόδια.

Αφού υποχρεωνομαστε να χρησιμοποιούμε την Νέα Εθνική οδό χωρίς να είναι δική μας επιλογή δεν θα έπρεπε να είναι ελεύθερη η διέλευση;;”

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ! ΣΕ ΕΝΑ ΣΟΒΑΡΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑΙ! ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΛΑΜΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΧΙ!

Leave a Response