Σέρρες: Βρέθηκε η 18χρονη Πετρούλα – Επικοινώνησε με την οικογένειά της

Κοινοποίηση:
Serres_-18xroni

Αίσιο τέλος για την εξαφάνιση της 18χρονης Πετρούλας. Επικοινώνησε με την οικογένειά της και ανέφερε ότι βρίσκεται στα Μέγαρα

Αίσιο τέλος είχε η εξαφάνιση της 18χρονης Πετρούλας που είχε εξαφανιστεί από την περασμένη Τρίτη στα Χρυσοχώραφα στις Σέρρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες η 18χρονη επικοινώνησε με την οικογένειά της και τους ενημέρωσε πως βρίσκεται στα Μέγαρα Αττικής και είναι καλά στην υγεία της.

Η 18χρονη, είχε εξαφανιστεί από το σπίτι της, έχοντας πάρει μόνο την ταυτότητα, το πορτοφόλι και το κινητό της, που, όμως, μέχρι σήμερα παρέμενε κλειστό.

Οι γονείς της έκαναν εκκλήσεις στα μέσα να επικοινωνήσει μαζί τους η κόρη τους ή ο φίλος της με τον οποίο εικάζανε ότι βρίσκεται μαζί της.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Μην βρίζετε το κοριτσάκι, είναι το νεαρό της ηλικίας. Μπορεί απλά να ήθελε να ξεφύγει από την επαρχία

  2. Στα Μεγαρα….δυο λογοι…η μοναστηρι μερια,ή με κανα τουρκογυφτο,μιας κι σερραια να….γαμηση κι παρεα ρε φιλε….και ο μαλακα ο απλος κοσμακης,να ψαχνει το πουτανακι……ερε καλα λεω….λυπηση σε κανεναν!!!βορεια ευρωπη θελουν!!!

  3. Δώσανε ραντεβού στα Μέγαρα στα γυφτάδικα, μπράβο Πετρούλα.

  4. Δεν είναι η πρώτη φορά που καθυστερημένα σαν και αυτό την κοπανάνε από το σπίτι χωρίς να δίνουν αναφορά σε κανένα. Έχουν ένα κινητό στην κολοτσεπη κι ένα στο χέρι. Ένα καλό σουλτάν μερεμέτ που έλεγε η γιαγιά μου από την Μικρά Ασία σου χρειάζεται..!!

  5. ΕΝΑ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟ ΠΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΕ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΧΩΡΑ. ΑΕΙ ΣΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΗ. ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΣΤΑ ΙΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΣ “ΕΓΩ ΦΕΥΓΩ. ΜΗΝ ΜΕ ΨΑΧΝΕΤΕ”

Comments are closed.