Σέρρες: Με βάρδιες οι κάτοικοι για να μην προχωρήσει η κατασκευή κλειστής δομής για αλλοδαπούς

Κοινοποίηση:
ser1

Σε επαγρύπνηση είναι οι κάτοικοι του δήμου Σιντικής στις Σέρρες, μετά την απόφαση της κυβέρνησης να δημιουργήσει κλειστή δομή υποδοχής παράνομων μεταναστών στην περιοχή, για όσους μπήκαν στην Ελλάδα από την 1η Μαρτίου.

Τα τελευταία 24ωρα πολίτες από πολλά χωριά του δήμου Σιντικής πραγματοποιούν συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας στο κλειστό Στρατόπεδο Ιλάρχου Ιωάννη Καλλέργη στη Βυρώνεια Σερρών. Οι ίδιοι με πανό και ελληνικές σημαίες στα χέρια εκφράζουν την έντονη αντίδραση τους για την απόφαση του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής να μετατρέψει το στρατόπεδο αυτό σε κλειστή δομή υποδοχής.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς, δημότες από τη Σιντική κάνουν σκοπιές στο πρώην στρατόπεδο προκειμένου να προστατέψουν, όπως λένε, τον τόπο τους. Μάλιστα, πριν από λίγο ανακοίνωσαν τη δημιουργία ομάδας εθελοντών που θα λαμβάνει δράση κυρίως σε θέματα του προσφυγικού και μεταναστευτικού σε όλον τον δήμο Σιντικής.

ser2

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Χαίρε Ελλάς ! Εύγε πατριώτες!
    Εμείς αποφασίζουμε για το πρεπον της ζωής μας Όχι οι ξενοι

  2. ΟΧΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟ ΣΤΗΝ ΕΝΔΟΧΩΡΑ
    Όσοι έχουν περάσει λαθραία στη Χώρα μας (χάνοντας τα χαρτιά τους, αλλά όχι τα κινητά τους) και στοιβάζονται ο ένας πάνω στον άλλο στα νησιά του Αιγαίου, να μεταφερθούν αμέσως στην Γυάρο όπου με μικρές επιδιορθώσεις στις υπάρχουσες υποδομές (θάλαμοι-κουζίνες-τουαλέτες) θα μπορεί να τους φιλοξενήσει έως την ώρα που θα εξεταστεί….. το ποιοι θα πάρουν άσυλο και ποιοι τον π@ύλο για τις Χώρες τους.
    β. τεζαρης
    ϶ϵλληνας ψηφοφόρος, βαναύσως φορολογούμενος και 365 ημέρες τον χρόνο, όμηρος των καθεστώτων των Αθηνών ! ! !

Comments are closed.