Σέρρες: “Χαλασμένος ο αξονικός του Νοσοκομείου- Τα επείγοντα περιστατικά μεταφέρονται σε ιδιωτικό”, καταγγέλλει ο πρόεδρος των νοσοκομειακών γιατρών

Κοινοποίηση:
νοσοκομειο σερρων

Εκτός λειτουργίας ο αξονικός τομογράφος του Νοσοκομείου Σερρών, όπως καταγγέλλει με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο πρόεδρος της Ένωσης Νοσοκομειακών Ιατρών του νοσοκομείου Βαγγέλης Παπαμιχάλης.

Στην καταγγελία πως δεν λειτουργεί, λόγω βλάβης, ο αξονικός τομογράφος του Νοσοκομείου Σερρών, προχώρησε με ανάρτησή του στο Facebook ο πρόεδρος της Ένωσης Νοσοκομειακών Ιατρών του νοσοκομείου Βαγγέλης Παπαμιχάλης.

Όπως τονίζει ο κ. Παπαμιχάλης,ότι τα επείγοντα περιστατικά που χρειάζονται αξονική πρέπει να μεταφέρονται σε ιδιωτικό αξονικό για να γίνει η συγκεκριμένη διάγνωση.

Στην ίδια ανάρτηση, ο πρόεδρος των ιατρών υπογραμμίζει ότι η ταλαιπωρία των συγκεκριμένων ασθενών συνεχίζεται αφού «το ΕΚΑΒ αρνείται να κάνει τις μεταφορές γιατί δεν έχει λέει εντολή…. Το Νοσοκομείο Σερρών δεν έχει ασθενοφόρο σε βάρδια…» αναφέρει χαρακτηριστικά, ο κ. Παπαμιχάλης.

Διαβάστε την ανάρτηση του κ. Παπαμιχάλη:

 «Εθνικό Σύστημα Υγείας 2023, Σέρρες…

Σήμερα 10/7 ο αξονικός του Νοσοκομείου είναι χαλασμένος…. Τα επείγοντα που χρειάζονται αξονική πρέπει να μεταφέρονται σε ιδιωτικό αξονικό για να μπορέσει να γίνει η συγκεκριμένη διαγνωστική εξέταση… Και εδώ αρχίζει το χάος….. Πώς θα μεταφερθούν για αξονική στο ιδιωτικό κέντρο; Το ΕΚΑΒ αρνείται να κάνει τις μεταφορές γιατί δεν έχει λέει εντολή….Το Νοσοκομείο Σερρών δεν έχει ασθενοφόρο σε βάρδια…

Άρα, ψηφήστε ένα από τα παρακάτω:

1. Οι ασθενείς πάνε μόνοι τους

2. Πάνε με την πυροσβεστική

3. Πάνε με τον στρατό

4. Πάνε σε καρότσα αγροτικού

Το μόνο σίγουρο είναι ότι έχουμε πορεία Τεμπών στην Υγεία….»

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

Comments are closed.